🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 809
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 285
Хаха, стигнах до там, че оприличиха Завалията на Антъни Кийдис ... ми, поразително
Скрит текст:

# 286
# 287
На мен ми стана интересно Доминикана какво общо въобще има, явно нещо съм изпуснала.

# 288
Тази вечер пуснах обзор на Comedy Club Podcast за Ергенът от миналата седмица и има специален сегмент, отделен за BG-MAMMA Joy

Азалия, цитират твой коментар:

Скрит текст:

P.S. Скривам видеото, за мен няма спойлери, но някой, който тръпне за финала, може да интерпретира части от подкаста като спойлери. Sweat Smile
От коя минута на видеото започва коментара за БГ Мамма, че не ми се слуша 1 час тая говорилня?

# 289
Постоянно в социалните мрежи ми излиза една реклама, на която моя приятелка  ми каза, че била една от участничките. Не зная точно коя е.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 11:21 от SSll

# 290
Дениз е момичето от рекламата

# 291
Ок Simple Smile Постоянно излиза в интернет пространството, поне при някои.

# 292
  • Варна
Постоянно в социалните мрежи ми излиза една реклама, на която моя приятелка  ми каза, че била една от участничните. Не зная точно коя е.

Ама тя изобщо няма такова дупе 😂😂😂

# 293
На мен ми стана интересно Доминикана какво общо въобще има, явно нещо съм изпуснала.
Според мен, ергенът ще избере част от участничките и ще ги заведе там.
За тези, които съм сигурна са Дениз и Гергана. Габриела също е там, но не знам дали не е била на почивка просто или отпада рано и си вика гадже за компания 😀
На нейните снимки е с друг мъж, но пак там.

# 294
Продукцията да отдели толкова финанси за Доминикана? Дали?

# 295
Явно си е струвало. Не гледам телевизия от години, последно следях седмицата на близнаците в черешката на тортата и толкова. Забелязвам и други като мен, може би си е струвало.

# 296
Решавам кръстословица:

# 297
Аз пък си искам турските сериали.
Този кокошкарник ми дотегна. Добре, че тук се коментира и се научават разни пикантерийки.

# 298
Цитат

От коя минута на видеото започва коментара за БГ Мамма, че не ми се слуша 1 час тая говорилня?

1:01

# 299
Не мисля, че жените вътре масово са с корекции. Александра и Венета мисля, че са си уголемявали устните. Радостина, Марта и Теодора имат силикон в гърдите. Това са по-видимите корекции. Дениз не съм съм сигурна дали има корекции. Може би носът й е правен, но може и да си е нейният.

Общи условия

Активация на акаунт