🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 831
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 300
Дениз с каква народност е ?

# 301
Помакиня е.

# 302
Александра няма нищо друго освен малко хиалурон в устните, който дори не знам защо е сложила, след като винаги са и били големи.
Виктория и Дениз бяха заедно в Доминикана, Виктория има влог и изобщо не ми изглежда като да са били на снимки там, бяха си на почивка, а и наистина не вярвам продукцията да плати такова нещо.

# 303
  • София
Да, сигурно съвсем сами са отишли! Толкова са прозрачни, че няма накъде.

# 304
Не са отишли сами, с мъже са били, но не мисля че имаше нещо общо с Ергенът.

# 305
Не казвам, че са сами. То е ясно, че са с мъжез но със сигурност не е Виктор, според мен.

# 306
Разбира се,че продукцията няма да праща никой никъде,освен вкъщи Simple Smile.А,може и ЕргенИНЪТ и избраницата да ги пратят на романтично пътешествие на съседния остров Родос 😄

# 307
  • Варна

Горкият.. когато получи слава, малко парички, куп ненормалници, които си събуват гащите като ги погледне и няколко седмици безплатна почивка с куп изгъзици - нИ рИва, а сега реве... 😂

# 308
  • Terra incognita
Ах, Вики. Ако влезеш в мамата да видиш как ти коментираме гащите, лошо ще ти стане.

# 309
Ах, Вики. Ако влезеш в мамата да видиш как ти коментираме гащите, лошо ще ти стане.
Никой не му е подшушнал още, за това 😀

# 310
Е точно в това е проблемът - че коментираме твърде облечена снимка Joy

# 311
  • Terra incognita
Изтупал се е като портиер.

# 312
Много костюмиран тоз ергенин! 😁

# 313
Според мен Александра и брадичката е правила. Дениз и Благовеста имат точно помашки лица. Някак кръглолики, измити.

# 314
  • Варна
Подозирам, че и ботокс слагат и Дениз и другите,  макар че в басейна Дениз доста се беше сбръчкала, но предвид това, че много дерматолози пробутват тезата, че ботокс трябва да се слага още преди да се появят бръчките,  с цел превенция.

И за гръдни импланти подозирам, че не са малко участничките, които имат.
Не е нужно да е очебийно, за да се подозира, че има.

Общи условия

Активация на акаунт