🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 788
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Александра е имала голяма уста, не устни.

Не е нужно да е очебийно, за да се подозира, че има.
Това може да се каже за всяка срещната жена по улиците. И няма лошо, лошо е като се направят на Габриела.

# 316
  • Варна
Не съм казала, че е лошо да имаш гръдни импланти.

Включих се в гадаенето коя или кои имат естетични манипулации и интервенции.

За мен Александра има направена така модерната комбинация от филър в устните и брадичката. Това вече не го одобрявам. Всички стават клонинги на баба Яга.

# 317
Според мен Александра и брадичката е правила. Дениз и Благовеста имат точно помашки лица. Някак кръглолики, измити.
И Благовеста ли е помакиня?

# 318
Не знам, може би не е , но точно такова лице има.

# 319
  • Sunshine state
Благовеста има грубо лице с много белези от пъпки.

# 320
Завалията днес ще го дават ли?

# 321
Би трябвало, вървеше реклама - Очаквайте тази вечер.

# 322
Завалията днес ще го дават ли?
Даа, ще го дават

# 323
Нямам търпение за нов епизод да живне малко темата!

# 324
  • Берлин
А защо решихте, че Дениз е помакиня? Рядко помаците имат турски имена. Работих 2 години на Пампорово. Основно помаци бяха местните и все Севда, Здравко, Карамфилка, Любо и тн. Единствената им обща характеристика беше бакърен цвят нишка в косите. Не съм видяла да са безлични и описаните от вас външни белези, та...не схващам определенията за етническа принадлежност.

# 325
  • Далечният изток
От турски произход е, не е помакиня.

# 326
Според мен Александра и брадичката е правила.
Никой нормален човек не би направил това нарочно!

# 327
А защо решихте, че Дениз е помакиня? Рядко помаците имат турски имена. Работих 2 години на Пампорово. Основно помаци бяха местните и все Севда, Здравко, Карамфилка, Любо и тн. Единствената им обща характеристика беше бакърен цвят нишка в косите. Не съм видяла да са безлични и описаните от вас външни белези, та...не схващам определенията за етническа принадлежност.

Помаците наистина имат по характерни имена, но понякога и типично турски или български. Често имат светла кожа и светли очи. Но има и много светли турци, особено в Бг.
Помаците често говорят развален турски или изобщо не говорят турски.
Не мисля, че Благовеста е помакиня. Нито името й е такова, нито на външен вид. За Дениз не знам.

Никой нормален човек няма да си направи брадичка на баба Яга, но дерматоложките го рекламират и си правят такива. Ето снимки на две такива. Слагат филъри в брадичката, за да опънат кожата на гушата. Абе като пълнени бройлери са.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 21:12 от Linda*kiss

# 328
  • SF
Тъпа игра! Ще си избият зъбите.

# 329
Тия дерматоложки са луди.
Нечие дупе в шарен бански беше доста виснало в наредените една до друга шматки. Май е на Дениз точно...
Отидете на страницата на Рибново във ФБ, всичките моми са клонинги на Дениз.

Общи условия

Активация на акаунт