🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 739
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 615
И аз имам такава позната. И без чашките си е напрягаща.

# 616
Ох, изчетох всички страници от темата
Снощи гледах предаването, но на запис и пак по метода "Кълване" , само дето зрънцата бяха по-големи (сиреч снощи по-малко превъртах). Ще си споделя впечатленията, но без ред, както ми идват мислите 🤪
Наистина не разбирам как може Венета да бъде харесвана?! Толкова откачено е за мен нейното поведение... Точно както прочетох в последните мнение - боже опази, ако попадна в женска компания с нея... Че аз по-добре да си стоя сама до края на живота!
Гергана (така ли се казваше мацката дето приклещи Ергена в кухнята?) - ох, олеле - как може да се изкарва жертва за бога? Ами приклещила си го, добре, кажи нещо с което да му влезеш под кожата. А не, " блъскаха ме, бутаха ме..." Иначе ми хареса че тя не се натиска много да се бута... И дотук... Че после се и обяснява на останалите... Еми, свиквай мила моя - мъжете не кълват на жени, които се изкарват жертви. И да клъвнат, като видят, че това няма оправия, си тръгват. Поне смятам, че тази си е повярвала че е жертва ( може да е в следствие на някакви житейски страдания) и скоро няма да смени ролята... Поне не и без чужда помощ ( за психотерапевт говоря).
Целувката с Александра - какъв ѝ е проблемът с нея? Вярно сега, че винаги може в последният момент да е изскочил някакъв дискомфорт, който да ѝ попречи за истинска чувствена целувка, но да стане и да вземе нещата в свои ръце.... Или да го отклони - може и в следващият епизод да го целуне. Таман ще му бъде по-интересно... Да, и аз забелязах как я гледаше Виктор - има химия тук.
Докато с Виктория К. - той сякаш я гледаше с възхищение. Тя наистина е отбрана, лека (но без да изглежда леконравна) и изглежда влюбена в себе си, без да е прекалено. За нейната история - склонна съм да повярвам, че е излязла суха от Индонезийската история - аз лично имам две познати, които по погрешка се вкараха в много пикантни ситуации, но успяха да излязат с вдигната глава и се поучиха от грешките си. В края на краищата не всички на под 20 сме били свръх умни за да се предпазим от глупости...
Харесва ми и без грим момичето, харесва ми как позира на басейна и как разсъждава за да даде верен отговор на въпроса.
Забавно беше че след като тя даде верен отговор " Супермен", другата след нея на следващият почти подобен въпрос с повтарящ се отговор "Супермен", предположи различен отговор 🙄
Много ми беше смешна Венета, когато пък каза Пача 😂 мисля, че това е нейното любимо ядене, което няма нищо лошо де...
Иначе Габриела беше много анти...
А да не забравя това, което все ще пиша, и все забравям - въпрос имам спрямо прочетеното тук че почти всяка 4 има коригирана брадичка. А носът? Защо носът не е оправен за бога?! Аз ако имах толкова ужасен нос, нямаше да оправям лицето си, ако не искам или не мога да пипна носът... По -добре с лице каквато съм се родила, отколкото с дебели устни, остра брадичка и нос като на вещица...

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 14:24 от Vicky_P

# 617
  • София
Дотук Виктория се държи най-нормално. Не е влюбена във Виктор и не примира за него, но за мен другите се държат все едно не са виждали мъж. Аз бих се влюбила, ако мен ме посвалят лично. А така като говори на всички еднакво, няма как да ме впечатли.

Виктор обаче не ми се струва, че има достатъчно пари за нея.

# 618
Скоро писах за носовете някъде, може и тук да е било... Никога няма да разбера жена, която се има за хубавица, поправя разни неща по лицето си, за са стане още по-хубава, а носа е като човка. Не всеки е надарен с малк и симпатичен нос, ама като ще си ремонтираш нещо, наистина започни от това. Да не ми разправят колко се харесват така! Говоря за драстични носове, не за такива, които са хармонични спрямо другите черти на лицето, въпреки че не са малки нослета. На Карина, примерно, носът не е малък, но не ми боде очите на фона на цялото ѝ излъчване.
А те правят вежди като лястовици и усти като понички, за да не изглежда толкова голям носа и то става... муцуна като засмукана с вакуум.

# 619
Азалия, точно това питам и аз 🤦

# 620
Карина и на мен ми харесва, сравнително естествена и с по-различна красота от масовките. Само в нея ни остана надеждата за нормалност, дано я опровергае и като заговори.. и с думи, и поведение, разбира се. Дано!

# 621
  • Варна
За Виктория Капитонова е много важно да го спечели, ще си вдигне рейтинга и самочувствието. Но пък за нея не е проблем, дори и да го закъса, ще отиде пак на конкурс за модели в Индонезия ли беше и все някой ще я лапне. Ама как се направи на много вэрвежна, че и отказала на човека и се прибрала. На кой ги разказва тия небивалици, все едно сме 5 годишни и не знаем каква е.

# 622
Сигурно е коментирано, но съм пропуснала - имат ли хонорар участничките и Ергенът? Навярно са сключили договор и едва ли могат току така да му мятат розата в лицето и да си тръгват...

# 623
Аз смятам, че нямат. Никоя няма да му хвърли розата в лицето. Той се държи добре, отделно безплатна почивчица имат, а най - голямата причина е слава и известност, именно затова са там. Една реклама от 2 минути по нац.тв струва сумати пари, те се рекламират по час и нещо, абсолютно безплатно. Печелят повече последователи в ИГ, за сайтовете им, повече ухажори и спонсори, това за тях е безценно.

# 624
Ринопластиката е една от най-трудните операции, в България няма кой да ти я направи, а вреоятността да си по обезобразен от преди е почти 70 процента . Многократно по-скъпа е от цици джуки и тем подобни.
Девойката на снимките по-горе участва ли в предаването, не виждам никоя да прилича и грам на нея от участничките .
За мен такива снимки са откровена лъжа и към хората и към себе си

# 625
Вече искам да я видя Карина в действие.Може пък да е прекрасна изненада,засега ми се слива с останалия пълнеж и изобщо не ми е хубава. Даже снощи като ревеше ми беше грозновата. Ако се окаже симпатична и приятна ще се радвам.

# 626
Нямат хонорар мадамите, само ергенът има. Виктория Капитонова го каза във видео в ютюб.

# 627
  • Sunshine state
На мен пък противно на мненията, Виктория Капитонова ми харесва и по външност, и по това как се държи дотук.
Също така ми е странно Елвира на 24г да декларира, че е девствена в национален ефир.

# 628
Ринопластиката е една от най-трудните операции, в България няма кой да ти я направи, а вреоятността да си по обезобразен от преди е почти 70 процента . Многократно по-скъпа е от цици джуки и тем подобни.
Е, хайде сега! Да не е трансплантация на бъбрек това?! И не е многократно по скъпа, справка и сама можеш да направиш.

# 629
Не само, че нямат хонорар, ами е възможно и някои да са си платили, за да ги вземат!

Общи условия

Активация на акаунт