🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 727
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 645
Не само, че нямат хонорар, ами е възможно и някои да са си платили, за да ги вземат!

За някои съм направо сигурна, че са си платили. Габриела на първо място! Следвана от Зорница.

# 646
Простоват красавец с една дума.
Joy
Ей, колко ви се иска наистина да е така...

# 647
Че е красив-спор няма. Но не мога да се съглася, че е простоват. Ако беше простоват нямаше с такава лекота да влиза в ролята на изкусител. Отдава му се играта, не мога да отрека. Въпросите и отговорите сигурно му ги подават в слушалката, но както казах - изиграва го. Иначе е 100% мъжка кифла, от тоя дето стават само да мълчат по прашки. В реалният живот не бих намерила приложение на тоя хубавец. За шоу и за развлечение да се показва по телевизията, да радва отрудените бг мами в края на работната седмица,хи хи...

# 648
Хайде и аз да се изложа, топ 3 са ми Виктория, Ева и Сид. 🤪
А на ергена сума ти приложения мога да измисля, на всичкото отгоре изглежда послушен.

# 649
Абсолютно съм убедена, че Виктор има повече мозък и от 60-70% от кандидатките ЗАЕДНО! Дори и да му подсказват в ухото, че и диктуват, това е по-трудно и за най-добрите актьори! Смятам, че засега добре успява да съхрани себе си, въпреки сценария, с който се е съгласил.

# 650
Сетих се Вики на кой ми прилича- На Джоуи.
Разговорите им са- здрасти, как си Kissing Heart

# 651
Абе поне изглежда нормален на фона на кандидатките Joy
Тази вечер ще отпаднат половината май така казаха. Според мен със сигурност ще останат Александра, рускинята, АЕЦа, Ева, Радостина, Карина, Дениз. Трите малките ще си ходят + откачалките Венетка, Зорница и Сид.

# 652
Според мен няма да отпаднат, просто пак ще избере само определени, които ще участват в нещо си.. една ще отпадне, де. Но гледащите чуждите формати, да споделят дали там гонят и по повече от една.

# 653
Мисля си, че за да постигнат някакво режисирано, ама риалити, са задали роля на всяка участничка, тип както ги разпределяха вчера по стилове скачане, казали са им : Ти ще си забавна, ти ще си злобна, ти евтина, наивна и прочие и са ги оставили да развиват образа. Естествено, на ергена му е най-сложна ролята, то и за това стана симпатичен още от началото.

# 654
Трите малките ще си ходят + откачалките Венетка, Зорница и Сид.

Дано! Че направо ми е неудобно да ги гледам!

# 655
# 656
Простоват красавец с една дума.
Joy
Ей, колко ви се иска наистина да е така...
Аз също не мисля,че е простоват. Може и да не е супер ум и интелект,в никакъв случай не е прост. Виктор е с красиво лице и страхотно тяло, хубав глас,възпитан е и така да кажа ошлайфан.Показват го и като джентълмен,има добро отношение към жените,не е някой див балкански субект. Може би една доза по-твърдо отношение и не в такава степен отдаден на това как изглежда ще е само в негов плюс. Така като се замисля сред познатите ми мъже между 25 и 45 години с различен произход ,Виктор го поставям в и малко над златната среда.

# 657
  • софия
Стига да не се появява ергена пак с онази блуза/пуловер (сещате се - с копченцата Smile) всичко ще е точно. Няма да отпаднат 5-7-11 участнички (за съжаление), някаква друга простотия ще измислят.
Виктор за мен си е отвсякъде подходящ за мъжки ескорт. Хубав е, но не е мъжествен.
Един обигран мъж ще ги направи всичките тия квачки на диви калинки.  Само Виктория се държи на ниво за сега.

# 658
Скрит текст:
Гергана е пълна излагация според мен и алкохолът само извади на показ нейната същност, която пролича от първия епизод "фръц, седнах сърдита на диванчето, щото този не ме забеляза веднага, а вие до една сте нахални кучки и ми пречите да блесна с моите прелести". Не я харесвам и като външност, чалгата е изписана на лицето ѝ, но има хубава коса, ако не е зашита допълнително.
Капитонова, както казах снощи, не е трудно да я хареса човек, защото знае как да го направи. Завидни умения за едните 25 години! Как решихте, че Виктор не я харесва и няма интерес към нея, а с Александра има химия, не знам. Снощи Александра приличаше на Ани Салич в градината когато щяха да се поцелуват. Всички суперлативи за нея са ми непонятни 🤔
Ева има хубаво тяло, бих казала най-хубавото - хубави, дълги крака и хубаво дупе и това си личи и без да прави специални чупки. Чудесно е, че не са си монтирали ц*ц* тези, които нямат.
Весела беше плашеща с този грим. Сигурно под него е едно симпатично момиче, но тя на акъл беше като десетокласничка в голямото междучасие. Имаше ужасяващи на дължина и вид нокти!
Людмила ми е най-неприятна от всички и на вид, и като поведение. Злобата извира от нея! И нещо се е объркала, та демонстрира чувство на собственост над Виктор.
На Радостина от близо много ѝ личат годините, тя и Теодора имат лоша кожа на лицето. Всъщност и Марта. Абе... 36 не е като 26, няма какво да се заблуждават, по-близо е до 40.
АЕЦ-а е много зле, ама много, като тъжен клоун ми изглежда. С тоя лелешки вид я докарва още повече ужасния грим и неподходящата прическа, но всъщност тя просто си го носи в себе си... Дори по къси панталонки някак не беше мацка.
Сид и Дениз няма какво да ги коментирам.
Не споделям възторга ви от Венета, супер неприятна простакеса. Душа била на компанията... Боже, никогаш да не попадам в такава компания дано!
Децата какво да ги коментирам, те минават само от там Ния, малкото Вики и Елвира.
И остана Карина - за нея още след първи епизод казах, че ми харесва и ми е най-нормална. Че е хубава и естествена, видно от съвсем нормалните ѝ снимки в инстаграма. Това, че не ни я набиват на очи, също ми говори нещо. Снощи ме изненада с това, че се разплака, но явно напрежението там наистина е доста и затова има такива прояви от не една от тях. Ще видим. И аз съм ревла при емоционален стрес, но съзнавам, че ако попадна там, ще се държа точно като Карина - почти невидима и все пак впечатляващо невидима.
Други май няма, нали? Или са толкова забележими, че няма смисъл нищо да казвам.

Абсолютно съгласна с всичко написано. Бих добавила само,  че и Теодора ми е неясна още. Изглежда приятна и с умерено поведение.
И ергенът... Вярно, че е награкан от ято мисирки,  сигурно и камерите го притесняват, ноо тоолкова бедни изразни средства - и мимически, и речеви...

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 17:23 от usmihni_mi_se

# 659
И аз така си го представям викат те в тъмната стаичка. Гергано рейтинга ти пада нали щеше да си вамп , нищо не ти се получава имаш 10 минути да го заговориш и да се покажеш ...бързо тичай към кухнята и кажи нещо смислено ..как какво измисли си , за войната нещо си говорете покажи бойни рани. Венето ма , щеше уж агресивно да го сваляш, още не си го опипала , не си му се потъркала марш на пейката

Общи условия

Активация на акаунт