🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 640
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state
Ако нямахте намерение да кажете нещо за Карина, защо изобщо са тия включвания? То малко като да пуснем фитили, пък после нищо.

# 691
  • SF
Хайде да гледаме.

# 692
Ако нямахте намерение да кажете нещо за Карина, защо изобщо са тия включвания? То малко като да пуснем фитили, пък после нищо.
Какво точно те интересува да кажа???? С конкретни факти със сигурност няма да говоря, защото не е коректно. Каквото съм искала да кажа, съм го казала, който както иска да го приема. Както вече споменах, всеки ще си изгради мнение за нея на база на това, което покажат.

# 693
Без грим всички са ми като умити чинии Head Band Гергана има някакъв чар.

# 694
  • София
Ния Косаря беше доста разочарована. Тя определено е стеснитела. Людмила е много зле, злобата й избива отвсякъде

# 695
  • София
Виктор определено не е доволен, че Ева е там. Не я харесва, а тя не спира да му се натиска. Как да не изпъкне после Виктория.

# 696
  • София
Много мило!

# 697
Евето яко е налапала въдицата 😁

# 698
Виктор не й се зарадва, наистина си чакаше Ниа..

# 699
Ма не може да говориш така на мъж бе, леле! Колко си хубав, колко си красив, колко си умен, колко си уау! Майко! Смятай, че няма да я погледне! Патка. Не се държи като 28 годишна, а като 15 годишна. Ужас...
Има привличане грънци.
Щеше да спечели от кражбата на среща само, ако трябваше Виктор да е на среща с някоя, която не му е приятна - Людмила, примерно.

# 700
Евчето ще е по-забавна пияна 🤣🤣 Ния щеше да е по-сдържана според мен.
Човекът даже не иска комплименти от нея. 😄

# 701
  • София
Ева е криндж на макс 🙃

# 702
  • Далечният изток
Хахаах, новия лаф на сина ми, само това повтаря  - Много мило Simple Smile)))))))

# 703
  • София
Ева е болезнено слаба, а розовият грим е потресаващ. Доста е изкуствена и тези комплименти. Тези двамата нямат какво да си кажат. Май се притесни Виктор

# 704
Като гледам Ева ми иде да потъна в дън земя.Виктор не ми изглежда доволен и то никак.А тя така го държи за лакътя,все едно всеки момент човека ще избяга.😁

Общи условия

Активация на акаунт