🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 785
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 765
  • Terra incognita
Ей ся си пролича кой върти гьобеци по масите.

# 766
То вярно са отишли там и вероятно знаят, че ще има излагация, ама сте прави, че то направо си е гавра.
На някои 3 годишно дете да бяха гримове, по-нормално щеше да ги гримира. Не стига, че без грим някои са страшни, сега с грим още повече.

Ако караме по логиката, след бейлиденса в следващия епизод сигурно ще мААх баклава, а по-после..ми сещам се за ибрик Sweat Smile.Sweat SmileSweat Smile

# 767
Някои направо си го … с поглед 😄

А , ето от къде Зори е взаимствала движенията за своя клип 😂

# 768
На Гери ако не й беше вчерашната изцепка, щеше да е в доста по-добра позиция в очичките на ергена.

# 769
Ева нали беше на среща, кога успя да науча танца???

# 770
  • Варна
Ева кога успя да научи танца?
Това да не е снимано в 2 дни?
Първия Ева на среща, втори ден репетиция с останалите.

# 771
  • SF
да, бели са зъбите. И очите са хубав цвят. Но косата и големината на зъбите? Тя изглежда така като се усмихне широко сякаш има дръпната горна устна...

Е, сега, големината на зъбите....
Косата й е хубава.
Като цяло не е някаква красавица, но на общия фон...
Ако искаш да кажа нещо лошо и за нея - има дебел глезен! Simple Smile

# 772
  • София
Благовеста и Гергана все едно никога не са виждали мъж, направо имам чувството, че ще го изнасилят пред камерите

# 773
Еее, подмами се за една детелина и се завлече в храстите. Язък за танците...

# 774
да, бели са зъбите. И очите са хубав цвят. Но косата и големината на зъбите? Тя изглежда така като се усмихне широко сякаш има дръпната горна устна...

Е, сега, големината на зъбите....
Косата й е хубава.
Като цяло не е някаква красавица, но на общия фон...
Ако искаш да кажа нещо лошо и за нея - има дебел глезен! Simple Smile
Много си забавна 😁
На Виктория К много ѝ стана гадно, че той се усамоти с Гергана...

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 22:01 от Vicky_P

# 775
Айде пак по пейките почнаха да се лигавят.Ергенът да дава розите и да се свършва.

# 776
Харпии, ама ужасно поведение просто! Затова ще има много самотни жени, защото се държат като невиждали мъж и като хиени.
Тая па Виктория, анализира всички, ясно - никой освен нея не е подходяща за Виктор. Голяма е змия!
АЕЦ-ката пак ли хербарии му показва... Много си изсъхнала, моме, такава не му трябва на момчето.
Ох, благодарности за целувка.
Не мен веднъж един мъж ми честити Баба Марта като ми подаде ръка като партиен секретар. Едва се удържах да не прихна. Споменавам го, защото имаше някакви тръпки между нас и беше толкова смешно, че ме поздрави по този начин, въпреки че знаехме и двамата какво се случва с нас.

# 777
Деница наистина не стои добре до Виктор.

# 778
Тя нали го каза русата мома - Павлина май беше, че снимали по 15 часа на ден. Така че 100% са го снимали 2-3 дни.
Ева кога успя да научи танца?
Това да не е снимано в 2 дни?
Първия Ева на среща, втори ден репетиция с останалите.

# 779
  • SF
Деница наистина е като мехлем.

Общи условия

Активация на акаунт