🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 198
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 30
Дори режисирано и рамкирано, успява добре да го изиграе Виктор. Аз се загледах и се впечатлих, макар да съм от стара коза яре, и си помислих, че ако на живо някой мъж се държи така с мене като нищо ще ми омекнат коленете Heart Eyes
В смисъл погледи, разговори, отношение... Несъмнено той е в роля, на живо може и да е простак, но трябва да признаем, че му се получава.

# 31
Знаете ли защо са се разделили Виктор и бившата му? Дали не е само временно за предаването, за да може той да натрупа популярност?
Виктор е хубав мъж. Има подобрения във външния вид, но са направени с мярка. Аз харесвам такъв тип мъже, но дамата до него също трябва да е супер лъскава, така че не му вярвам на думите, че търси споделеност само. Не вярвам да си хване някое случайно момиче.

# 32
Какъв Наум, бе хора, той и за иконом не става, за доктор сигурно може, ама той ако тръгне да донесе две чаши шампанско сигурно ще се спъне и ще ги разлее. Виж Ергенът с мощната захватка и крака-плавници е много по-стабилен. Ако пътувате и се наложи да се бута колата кой бихте избрали, хм?

В следващия епизод очаквам да покани дамата със стихотворенията на излет, крайно време е да й обърне внимание. И да остави Габи без роза, интересно ми е Дениз на чие ухо ще злослови тогава. Зори е толкова изкуствена,  всичко е по учебника за Rolling Eyesетикет, ако излезе с нея ще е като на лекция Rolling Eyes

# 33
Esmee, благодаря за темата. ⚘

Наум не го харесвам въобще, и появата му е бих казала излишна.

+1

Харесвах Александра, но и тя се оказа тъпичка.

Другия път Карина да си ходи - безлична и не хубава.

# 34
  • UK
Весела пълничка ми се струваше, викам си, вкарали са една плюс дама за толерантност, тя пък какво телце извади на конкурса, браво. Явно операторите не са от най-опитните заради нисък бюджет.

И на мен много ми харесва как се държи Виктор, противно на средно-статистическият фитнес батка.
Относно домакина - лош избор на водещ откъм визия и разчупеност, но стратегически заради социалните му медии предполагам.

# 35
  • София
Другата седмица предлагам да отпаднат Весела и Теодора, нямам претенции в каква последователност.

# 36
  • Варна
Наум?!?!?!?
Твърдо Нье!
Много нежен, бе!!!

# 37
  • София
Благодаря за темата!

На мен  пък не ми е симпатична Гергана още от първата вечер, като се направи на интересна и се цупеше на диванчето.

# 38
  • Варна
Благодаря за темата!

На мен  пък не ми е симпатична Гергана още от първата вечер, като се направи на интересна и се цупеше на диванчето.
Тя ли беше на 30 години, но се представя, че е на 24 години 😂😂😂😂

# 39
  • SF
[/color]
Esmee, благодаря за темата.

Моля, моля! Simple Smile Какъв е този знак? - цветенце ли е?
Скрит текст:
Прилича ми на знака на Плутон, но няма да отплесвам в астротематиката, за да ти кажа колко неслучайно е това съвпадение! Малко крийпи стана даже. Simple Smile

Абсолютно излишен е Наум. Добре, че ролята му е незначителна. Горкият, няма никакво присъствие.

# 40
  • Terra incognita
На мене категорично не ми харесва Наум Шопов. Въобще не е  мой тип. Ако беше лекар, щеше да ми е симпатичен. За актьор и водещ му липсва харизма.
До този момент участието му в Ергенът е минималистично и даже излишно. Носи им плика с избраната за среща и води Виктор на Церемонията по изгонването.
Особено с гола глава е гола вòда. Не ми харесва и на мен, особено в комплект с половинката.
Ако се беше развил като лекар, щеше да е по- полезен и симпатичен. Но той избра да надскача, или поне да се сравнява с баща си и дядо си, трудно и непосилна задача, с която не се справя. Баща му е много харизматичен мъж, уви, не мога да кажа същото за него.

# 41
Скрит текст:
Благодаря за темата!

На мен  пък не ми е симпатична Гергана още от първата вечер, като се направи на интересна и се цупеше на диванчето.

Кой казва, че всъщност е на 30?

От всички мъже Шопови, само дядо Наум беше впечатляващ в роля.

Esmeе, като се пращат емотикони от телефона, понякога излизат в този вид. Както и някои от човечетата.

# 42
  • София
Благодаря за темата!

Четох го и аз това в групата, ама не знам дали е вярно. 😀

# 43
Явно операторите не са от най-опитните заради нисък бюджет.
Като аматьорско филмче от Слънчев бряг беше сниман "конкурса", близък план само дупета. А защо ергена само над кръста? Трябва да има равноправие вече 🤨

# 44
  • SF
Особено с гола глава е гола вòда. Не ми харесва и на мен, особено в комплект с половинката.
Ако се беше развил като лекар, щеше да е по- полезен и симпатичен. Но той избра да надскача, или поне да се сравнява с баща си и дядо си, трудно и непосилна задача, с която не се справя. Баща му е много харизматичен мъж, уви, не мога да кажа същото за него.

Баща му ми харесва в младите си години (Вчера). За моя вкус и той не остарява красиво, но според ролите, които играе, стои адекватно на екран.
Наум Шопов внук - не.
За лекар, ако е сърцат и отдаден на професията, би могъл да бъде симпатичен и много предпочитан пред някой доктор-грубиян.
Правилно се е оринтирал към друга професия. Защо е решил да смени курса обаче, не знам. Били го срещнали случайно, като внук и син на именити актьори и в същото време студент по медицина, му предложили 2 в 1 - роля в лекарския сериал "Откраднат живот". Дали са му централна роля. Той лиши образа на д-р Тасев (???) от въздействие. Всички останали сюжетни линии бяха по-интересни. Но аз не мога да коментирам сериала, защото почти нищо не съм гледала. Малко съм  гледала от последния сезон, защото беше в най-голямата пандемия и тя беше застъпена също така. Е, точно там не го харесах. Не му следя ютуб канала и не ме интересува семейният му живот. Показват ги по телевизията и знам коя е жена му, но само толкова.

Общи условия

Активация на акаунт