🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 742
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 570
Снощният епизод ми беше леко скучен. Режисираната сценка с тайната на Елвира беше тъпичка, и аз не разбрах момите за какво точто реваха.
Срещата между рускинята и Виктор беше най-непринудената досега, въпреки, че той може да се поразчупи малко. На Виктория шапка и свалям, знае как да предизвика интерес.

Тази Карина поне един път говорила ли е с Виктор?

Смятам, че Весела заслужено си отиде.

# 571
  • София
Която и да избере все ще е грешно.
А Виктория К. хич не е wife material. Който я следва в Инстаграм знае, че дори гащите да си сложи в пералнята я мързи. Наела си е жена да й поддържа дома, който е 2-стаен и около 40-50кв., а тя да работела през това време (а.к.а излиза на 200 вида тренировки, разкрасителни процедури, вечеринки и прочие, тегава и изтощителна работа....). Готвенето нещо хич го няма след МШ. То кисело мляко с гранола и плодове всеки може да си направи (напоследък само това пуска). Аз не знам и как е ставала рано в предаването. Тя преди 11ч не се вдига от леглото като си пуска от там сторита и то пак със зор. Хитра е, манипулатор. А в Доминикана пусна на стори снимка в огледалото с мъж в бяла риза и емотикон на главата. Отговорът й с кой е там беше "Е, как с кой, с приятелят ми". Та имам леки съмнения дали е спечелила. Освен това постоянно е вкъщи, на тренировки или с момичета на обяд.

А за девствената не се учудвам. Не е срамно за мен да си го признае, само не разбрах защо в купом всички трябва да реват. Една от най-близките ми приятелки е на 27г и никога дори не е целунала мъж, а за повече да не говорим. Просто е свита, не говори с мъже, някак на различна честота от масовото. Ама не би се и записала в предаване да сваля мъж и да си скубе косите/чупи ноктите/показва дупе и цици и да се моли пре, сълзи мъж да й даде роза.

# 572
  • София
Те реват по свои причини. Кой знае при какви обстоятелтва са им били случките, а не могат да върнат времето. Тя се опитва да капитализира това, което има.

# 573
  • Варна
Амчи, то туй МАРЕШКИ , бе ?!?!?

Той и без това си пада по рускини.

# 574
Добре, че не му сервираха снощи на Виктор и новината за девствеността на Елвира. Щеше  да си подаде молба за напускане.
То не бяха обвинения, че не дава шанс, не бяха Венеткини атаки и целувки от детската площадка, целувки за оздравяване. Рязко му се изчерпа арсенала от нормални реплики на тъпи въпроси.
На Елвира признанието си беше направо в стил - ти сега хвалиш ли ми се или се оплакваш. Да - има право на избор, но беше задължена да ни спести огласяването на този избор.
Смятам, че е сценарий. Сценарий е най-малкото въпроса на Александра, заради който тресна бомбата. Вероятно заради това си "достойнство" е избрана да участва.
Виктория Капитонова е като повечето рускини, които познавам - хитра, хладнокръвна, целенасочена. Вижда се, че нямат тръпка един към друг с Виктор. На него много му личеше, че разговора е предварително зазубрен от готов текст.
Виж - с Александра в градината му светеха очичките. Обаче целуването защо беше толкова постно - Александра ли стисна устнички или такъв беше режисьорския замисъл - не мога да преценя.
Като цяло - твърде силно режисирано изпълнение на формата, твърде много предизвикани ситуации, твърде много изкуствено поведение като за пред камери от участниците. Снощи обаче го гледах с нагласата "каква комедия", вместо "коя е най-добрата спътница в живота" и успях дори да се забавлявам.
Дано направят и вечер на българските хора, че тия кючеци довечера...

# 575
…спътница в живота…
Снощи беше толкова смешно, когато Виктор и Виктория говориха за сватби, деца, питаха се искат ли.. Че нали уж затова са там!! Това трябва да е акцентът! Така лъсна ясно как никой не е там за това!

# 576
Виктория е типичната самоуверена жена, която знае, че се харесва на мъжете и знае, че рано или късно ще й обърнат внимание. Затова не се бута при Виктор, не е нахална, а напротив. Той затова я хареса според мен - хубава, лежерна, уверена и не е хиена като другуте. Че е хитра, така е, те всички рускини са големи въртиопашки, но тази поне го прави с малко акъл и замисъл.

# 577
Моят малък разбор. 😁🌹
Аз все пак смятам, че от жените само Александра имаше химия с него. Обаче ми се струва, че по - натам ще има нещо с Карина. Мисля, че я пазят за нещо като “изненада” и за това не дават кадри с нея. Точно тях двете най - харесвам. С Марта няма да се получи, защото на нея й личи, че не е забравила бившия. Руската Виктория не мисля, че му пасва, чисто по мъжки ще оцени визията й, но не мисля, че има химия между тях. Деница му допада според мен като приятел, не съм сигурна, че би имало нещо повече. Благовеста му е симпатична, секси, но пак не мисля, че е неговата жена. Теодора мисля, че няма да се задържи още много, както и Гергана, не мисля, че го впечатляват, по - скоро са там малко за пълнеж. Нещо подобно е и положението с Радостина. Дениз, Венета и Габриела са за интригата там. Ева също е за шоуто. Людмила е много злобна и не мисля, че той е особено впечатлен. Същото усещане имам и за Ния Косара. Към малката Вики е по - скоро закрилник. Тя, Елвира и Зорница пък са там, за да покажат, че той не търси само визия, съответно свян, доброта или ум.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 09:50 от AglayaDreams

# 578
От всички кифли в това предаване, Виктор най го бива. Вчера се хвана за главата с тия неадекватници. Честно казано, макар и да смятам Виктория за не особено хубава в лице, я намирам за единствената, която знае как да овъртоли мъж. Той сам и го каза - ходи, като господарката на дома. Това са жени на и над 30, държат се като шестокластнички. Тия ценици, осъзнават ли изобщо как се излагат. Да ви кажа, дори Сид се държи повече на положение от Гергана.

# 579
Капитанова за мен е нито красива, нито женствена. Усмивката и е все едно като взета от друг човек и залепена на нея. Като ефектите в Инстаграм.
А ергена трябва да съди предаването за нанесени психически травми Joy
И кой подяволите ги избра тези жени, да не е сляп бе хора? Като започнеш от Ева, та стигнеш до Зорница. А и за разкош 90% от тях са тъпи като галош!

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 09:54 от Nona M.

# 580
  • Sofia
Обаче ми се струва, че по натам ще има нещо с Карина.
Абсолютно съм съгласна.
Писах и преди..
според инстаграмите им, Виктор харесва доста от снимките на Карина. Направи ми впечатление едно нейни стори от вчера, което много имитираше негови такива. Беше се снимала, докато шофира, после поглежда към камерата и намига с усмивка. Ами Виктор често качва точно същите. Та чакам да видим общуването им, сигурна съм, че ще видим скоро.

# 581
  • SF
Момичета, моля ви, не коментирайте финала.
Може да направите отделна тема за победителката и там да разкривате тайните й.

# 582
  • София
Бърз разбор от мен:

1. Гери - според мен си беше доста пияна, затова доби смелост и му се нахвърли така. В кухнята наистина го стресна, защото го гледаша така, сякаш ще скочи да го изяде. Аз я харесвам Гери - мисля, че е хубава, сдържана и на моменти доста срамежлива. Просто вчера пийна повече и задръжките паднаха, та най-накрая реши да действа. Но, тъй като по принцип не е такава и не знае как да подходи, се изложи. Действаше точно, като човек без никакъв опит в подобни ситуации.

2. Людмила - много грозно, нагло, нахално и просто същество се оказа тази "дама". Не знам в качеството си на каква изригна така. Държеше се, все едно Виктор, само защото я е "целунал" /то пък една целувка/, вече ще се жени за нея. Чак пък държеше сметка защо е целунал крака на Гери. Ами, ако иска и г.за ще й целуне - тя не знам каква се явява. Много тъпо пърче - строши тъпомера снощи.

3. Александра - хареса ми, че пак я викна. Определено между тях се вижда химията. Мисля, че е доста запленен от нея.

4. Виктория - много приятна беше тяхната среща. Той я хареса определено, но аз лично химия между тях не видях. По-скоро мисля, че биха си паснали, като приятели. Определено тя ми направи добро впечатление

5. Весела - радвам се, че я махнаха. Твърде груба ми идва, на фона на останалите момичета и изобщо не ми харесва.

Интересно ще е довечера - ще трябва от раз да съкрати бройката наполовина. То ще са ред сълзи, рез сополи, ред драми......

Връщам се да ви чета

# 583
  • София
Дори не съм запомнила, че има жена на име Карина. Тъкмо й погледнах Инстаграма. Красива е на снимки. Занимава се с йога, поддържа се. Нещо стои извън spotlight-a.
Иначе според мен момичетата там не са негов тип. Поне с такова впечатление оставам. Не се кефи на шумни и купонджийките.
Тъкмо догледах епизода. Гери...ами, за мен това беше голяма излагация. Тези жени малко трябва да се държат на ниво и да се уважават.

# 584
Американецът се оказал гей. Кой знае какви алигатори са му вкарали и на него https://-spam082-/n/ergenut-ot-sasht-se-okaza-gej.147264.html?fb … ihbUpQbv1Z-eLbgdY

Общи условия

Активация на акаунт