🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 761
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Елвира на колко години е? Само питам.

24.И какво от това, смешна работа, сякаш има дефект момичето.
Toчно. Аз познавам и други нормални, красиви момичета, умни, който са спали с мъж в по-късна възраст от 24. Не е нищо не чувано и невиждано.

И аз мисля, че покани тези, които не го интересуват на груповата среща, а Виктория наистина от началото си я беше избрал тя да е на срещата.. Ох много ми е антипатична, особено като се озъби...

Начи... гледам разговора им... не е трудно човек да хареса Виктория в непринуден разговор. А за тялото няма какво да кажа - перфектна е.
Перфектна? На горния етаж няма никой... те повечето са така де, ама тя съвсем е магьосница.
Капитонова е с най-дебелия глезен който съм виждала за жена. Но не акцентират върху тях. На обработени снимки в Инстаграм пак си личи....

# 556
Дайте снимки на бившето (може би настояще) гадже на Вики Капитонова. Тя го показва с аватар на главата - вижда се постоянно с бели ризи. Бил на към 40.
И аз питам за снимки на побелелия спонсор на Капитонова. Вече сигурно 5 човека пишат, че са го виждали на стори, но снимки йок.

Някой беше писал за Венета и Божинката... наистина биха били ТОП двойка. JoyHands Ok Hand
Тук и на следващата страница има скрийншотове от сторитата. Не се вижда добре в лице.
https://bg-mam.ma/p/1221046/40922684

# 557
Карина и Наум трябва да се вземат си мисля. Първата идея нямам коя и че изобщо участва такава личност в предаването, а вторият всеки път ме изненадва с появяването си и ми трябват едно 5 секунди да се сетя, че е водещ и че изобщо има водещ. Като се скрие и за още толкова секунди пак съм го забравила. Въобще и двамата ярки личности, забележими като клечка сено в купа сено.

# 558
И какъв беше тоя подвиг и геройство, да ревеш в национален ефир, че си девствена? Златен орден ли да получи? И за кво реве?
Не е срещнала човек, ок, по-добре отколкото да е овършала де що има мъже като Дениз, Габи, Бонбонка. Ама какво от това?
Пък и това е нещо лично, защо се обяснява!?

Даже не е и похвално. Аз ако съм един готин мъж като наш Ергенин, няма да ми се занимава с някакво момиче, което ми пише стихчета за пчелички и което тепърва трябва да уча на всичко за секса. После цял живот да го правим в мисионерската и да се целуваме без език. 🤣🤣🤣

# 559
  • София

Ергенът епизод 4 ( 03.03.2022)

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 05:18 от Mari_Mar

# 560
Наистина ли от 18 ще останат само 11?

# 561
Надали, ще има нещо друго сигурно.

# 562
  • Берлин
Абсолютен гризач е тая Капитанова. И с руския акцент бляк (не заради последните събития), просто е отврат. Откога допирането на устни, без химия и страст, се нарича целувка? Направо не е за вярване. А тая Гергана ми е 1:1 с една руса чалгаджийка Гергана в зората на чалгата.
Никоя не харесвам, ергена също. Не знам и аз защо гледам. Даже не е забавно вече

# 563
Виктория Капитонова просто си личи, че е хитруша и много обиграна. Наистина има физиономия на гризач, неприятна ми е доста. Виктор толкова ли не се усеща,че просто ще бъде някаква играчка в нейните ръце. Манипулаторка си е.
Александра - чак се подразних на ергена, като я покани да си поприказват. Какво толкова се прехласва по нея, не знам. То нито красота, нито чар. Като някакъв клоун с тая усмивка.
Гергана - наистина май беше да си мълчала по-добре. Много неадекватно поведение. Харесвах я визуално, но вече не ми допада.
Карина - интересна ми е и бих искала да видя повече от нея.
Дениз - личи си, че въобще не и пука за ергена. Тя си е с някаква нейна цел там.
Ния-Косара - грозноватичка ми е.
Малката Вики - харесвах я и нея, но и тя не ми допада вече. Много е безлична.
Марта - и тя не е заради ергена там.
Стига съм спамила, друг път ще пиша за останалите Joy

# 564
Благодаря за скрийншотите, момичета. Възрастничък е господин спонсорът, няма спор.

# 565
Ау, голямо шъшкане  се чуваше в диалога между Ергенина и Елвира

# 566
Вики си е флиртаджийка, но едно не може да й се отрече, че се държа на положение с приятно и приятелско отношение. Останалите жени му се натискат по много грозен и евтин начин. Тя хем го заинтригува, хем пусна кукичката и ще задърпа скоро шаранчето.
Те много си приличат като хора и двамата са много наясно с влиянието, което имат върху противоположния пол.

# 567
Ненапразно Силвена Роу лепна прозвището "хитрушана" на Виктория в МШ. Там играеше ролята на сладко девойче, което се учи от по-големите готвачи и стигна незаслужено далеч.
Сега пък друга роля в "Ергенът". Няма голяма химия между тях, обаче като двойка ще стигнат далече. Нищо чудно да се вземат и да постоят заедно колкото да осребрят известността си и да се подпомогнат взаимно. А може да ѝ е омръзнало от спонсори и наистина да търси, ако не голямата любов, то добър партньор в живота и бизнеса. Ергенът става за това, защото прекрасно ще разбира амбициите и работата ѝ, както и тя неговите.
Другите девойки изобщо не ги виждам до него, ни харесване, ни любов, ни бизнес, ни нищо.
Може и да греша и да има, а аз да не го виждам. То ще си проличи де.
А, има ли вариант някоя да си тръгне от среща без роза?
Едва ли. Подписали са договор Simple Smile
Ако въпросът е за индивидуалните срещи - да, може да си тръгне без роза. Също така може да даде роза и после да размисли и да си я вземе обратно. Може дори да я отпрати (жената, не розата) да си ходи веднага, без да чака церемонията.
За мен лично това означава, че не обичат/не им е интересен секса и/или го виждат като нещо, което е награда или задължение.
А може и да означава, че не искат да правят секс без да са влюбени, не ги е привлякъл физически никой и затова чакат. Сексът може да им е интересен, да го обичат и да го правят, само че без партньор. Wink
Като се появи любовта, включват и партньор.
И няма да останат задръстени цял живот, споко. Както човек се учи на 16, така ще се научи и на 24, още повече ако вече познава тялото си и не го е срам да си каже какво иска. Даже може и по-добре да му се получи, отколкото ако е натрупал опит с неподходящи партньори.
Е какво да си говорят? Шекспир ли са чели? История ли знаят? Изкуството им е познато, колкото да различат Адидас и Адибас.
И в американското не говорят за такива неща. Там са обикновени хора. Говорят си за миналото си, за семействата си, за това какво очакват от живота.
На мен не ми се е случвало на първа среща, пък и на втора, да говоря за Шекспир или за изкуство.
Имах само един случай, в който на първа среща мъжът ме попита "Кой според теб е главният герой в "Братя Карамазови"?", но ние си бяхме писали преди това три месеца в интернет и въпросът си има предстория.
Обаче не останахме заедно.
ММ дори не подозира, че съществува такава книга. Joy

# 568
Да се самоцитирам.
Цитат
Групата на пасивните(поради една или друга причина, като може да е тактика, характер или пък сценарий от продуцентите...):
Гергана, Виктория Тасева, Весела, Теодора, Радостина, Полина, Карина, Елвира, Ния-Косара
Ния-Косара горкичката особено... хем безлична, хем безхарактерна, хем и най-малка от всички...
Недоумявам точно пък тя какво прави в това предаване, наистина...
Отпадналата Вероника също бе част от тази група, което може да е индикатор, че както е тръгнало Виктор ще ги елиминира една по една точно от тази група.
Случайност или не, но засега точно това се случва и не очаквам скоро да има промяна.

Играта на басейна... Естествено десетки коментари за бански, фигура, тяло и т.н.
Като мъж бих казал следното:
* В общи линии повечето изглеждат съразмерни на база ръст, структура и т.н.
* Бонбонова с капелката много сладка.
* Най-приятна обаче(по принцип не е мой тип) днес в лице на плажа ми бе...Ева.

* Мис Дупе бих дал на... Зорница. Хаха, шегувам се.
С този бански стил 30-те по-скоро прикриваше нещо.
Да, въпрос на вкус както се казва, но Бонбонова, Ева, Виктория и Венета са едно дупе пред останалите.
(В естетически смисъл, не буквално, а.к.а. мащаби).

* Мис бюст - Чашка А и B доминират така като гледам, но като цяло размерът на женския бюст никога не е бил някакъв тип фокус/афродизиак за мен.
Прави ми обаче впечатление обаче, че някак си бюстът при повечето е по-малък на фона на тялото/структурата.
Например, в този ред на мисли Зорница има "точният бюст" на база телосложението си.
Та, от тази извадка в случая - дали естествен/или не, но Теодора е едни гърди пред останалите.
И не че нещо, но май се оказва и най-хубавата част от физиологията й.
Особено на фона на "мелодичния й глас".
Да, малко черен хумор, естествено че човек не си избира гласа, но все пак харесвам/предпочитам една жена да има по-звънък и мелодичен глас.
Това "буботене и нотка дебилитет" при Теодора... поне да блестеше с някакъв интелект, култура и т.н.
Дори френското "Р" при Зорница е за предпочитане, пред гласа(донякъде индикатор и за нискоинтелигентната природа) на Теодора.

Хм, не че нещо, но Венетка е от ромски произход, нали?
Без грим, с тези златни ланци, в профил и анфас...

Признанието на Елвира, че била девствена... честно казано не можах да разбера защо трябваше да се случва?
Като някакъв морален антипод на фона на някои от участничките ли, що ли?
То драма, сълзи, женска солидарност за нещо, което в крайна сметка си е личен избор.
Между другото моментът повече приличаше на все едно току що си е изгубила девствеността и всички около нея хем се радват, хем плачат...

Цитат
Това ли са днешните млади жени - без възпитание, без стил, без достойнство, без обноски, тъпи, нахални и прости?
Е, така казано и обобщаващо - Не.
Конкретно от тази извадка участнички и на база това което виждам, "осреднено" са 4-5/10, т.е. под средното ниво, в което се и вписват около 30-40% от т.нар. млади жени.
Иначе индивидуално всяка една притежава т.нар. рейтинг(съвкупност от гореизброените от вас и някои други качества), който в случая варира условно между определени стойности, но за мен лично няма 8-ци, 9-ки и 10-ки в това предаване.
Не че съм очаквал и да има де...
Като цяло МОРАЛЪТ(нивата му)  е един от ФУНДАМЕНТИТЕ(поне в моите очи като мъж) за много неща!
На прима виста има няколко участнички, които се борят за "приз" Морална деградация I-ва степен.
ПОКВАРЕНОСТТА също е ключов фундамент в тази работа!

Мащабно погледнато иначе(извън рамките на шоуто) в дългосрочен план е, че повече от половината участнички не са годни(към момента, че и за вбъдеще) за брак и възпитание на деца/поколение.
Семейството е много важна единица, та в този контекст съм почти убеден, че за да стигнат дотук повечето жени генетично и като модел са/били част именно от нездравословна семейна среда, деца на разведени родители, с множество натрупани детски травми и т.н.

Разбира се, не всички деца от подобни семейства тръгват по пътя на деградацията и т.н., но за съжаление при голяма част от тях -  всичкото това напрежение и модели избива, особено в пубертета, тръгване в лоши среди, липса на подкрепа и т.н.
България е на последните места по Положителните категории и на челните по Отрицателните.
Професор Христов го беше казал, макар изобщо да не подкрепям голяма част от неговите идеи.
Дори и да е надвишил стойностите, то със сигурност е по-близо до истината, отколкото нещо друго.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 07:30 от beremdua

# 569
Истински мъчение е гледането. Гледам го грубо през ден. Тези момичета много се излагат. Има от крайни квачки до крайно пасивни. Това с девствеността беше малко преувеличено. То рев, то чудо. Виктор на моменти не знае как да реагира на поведението им и на глупостите, които му говорят. Гергана с раната... Еми, детската градина Св ми нещата

Общи условия

Активация на акаунт