🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 764
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 495
Утре идва голямото сито май. 😬
От Карина няма ли да видим нещо повече?! Само с нея нямаше никакъв разговор до сега.

И на мен тя ми е интересна много.

# 496
  • SF
Карина не я виждаш да първи път, но тази вечер е неузнаваема.

Всички са почернели в лица. Деница и Людмила са като крем карамел в лицата. Корички са хванали.

# 497
Людмила е ужасна. Със и без грим. Изобщо не ми прилича на 29 годишно момиче.
Не мога да реша коя е по-зле без грим - Дениз или Александра.

# 498
Венета в заставката: "Как не те е срам?"
Чудя се какво ли ще стане с неполучилите рози... дали ще си тръгват?
А на Виктория доста й се вдигна самочувствието след срещата 😄

# 499
  • Варна
защо в следващия епизод ще има само 7 рози?

# 500
Мъжът ми предложи да хвърлят розите във въздуха и да ги оставят да се борят 😂😂😂😂😂

# 501
Само 7 рози утре?
Другите ще си ходят май

# 502
Венета в заставката: "Как не те е срам?"
Чудя се какво ли ще стане с неполучилите рози... дали ще си тръгват?
А на Виктория доста й се вдигна самочувствието след срещата 😄

Ами Виктория е една от най хубавите и чаровно говори. И има самочувствие, донякъде с покритие. Другите са пози и имат комплекси.

# 503
  • Далечният изток
Скрит текст:
Относно Венета :  В непринудеността, искреността, честността. Много хора, имащи принципно късмета да не простеят, са кошмарно- емоционални инвалиди. От опит. А може, разбира се, и да са интелигентнисамо в моите очи, аз не съм мерило. Но знам, че нямам против типажи като това момиче за общуване. Крайно изразената емоционалност обикновено е силно притъпена липса.
Затова съм съгласна. Често най-чувствителните и финни хора не показват силно емоции на тъга и тревога.
Тези дето за всичко циврят, понякога всъщност са много повърхностни.

С Карина мисля, че имаше една мини среща на пейката до храстите.

Не, не е имал среща с нея.

# 504
Момичета, давайте да поставяме залозите кои 7 жени ще останат утре. Моите предположения са:
Александра
Виктория
Венета
Дениз
Зорница
Ния Косара
Деница.

# 505
Да, май Виктория бавно започва да ми става фаворит.
Александра ми харесваше в началото, но вече ми чак антипатична.
Карина изглежда симпатична, но нищо не знаем за нея.

# 506
  • Далечният изток
Дениз и Людмила не само са ми най-грозни (не обичам така да обсъждам по външен вид), но са ми антипатични и злобни, от което и погрозняват...

# 507
Аз не разбирам хората, които се пазят девствени до след 20. За мен лично това означава, че не обичат/не им е интересен секса и/или го виждат като нещо, което е награда или задължение. Трябва да е удоволствие и за двете страни, не разменна монета, която даваш на някого в замяна на обич или нещо друго. Лично аз не бих излязла с мъж на 24, който е девствен по желание. Нямам нужда да се занимавам да го уча какво да прави тепърва на тези години.

# 508
Нещо блъфират. Няма как на 5ти епизод да останат 7, а останалите 21 епизода какво ще правят. Пак някоя игра сигурно.

# 509
Венета повече ми харесва визуално без грим, тоест с не толкова много грим, по-естествена.
Людмила ми е отвратителна, мега злобна и някак неподдържана.

Общи условия

Активация на акаунт