🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 764
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 390
  • Terra incognita
Личи си, че много я харесва. И приказката им върви.

# 391
Изненадана съм от себе си, но Капитонова ми харесва тази вечер, общуването ѝ с Виктор беше най-приятно, разговорът тече
леко, без излишно кокетничене.

# 392
Много лежерно им върви разговора, доста приятна е тази среща.
Но май малкото Вики наистина я няма...

# 393
  • Варна
Нямам предишния впечатления от Виктория, но се държи наистина непринудено, същевременно е директна. Личи си, че Виктор я харесва и беше искрен.

# 394
А, има ли вариант някоя да си тръгне от среща без роза?

# 395
И аз съм изненадана, но Виктория ми хареса. И той я харесва много, още от пристигането му хареса. Комплименти и прави, харесва я.
Наистина тази среща беше много хубава, много приятна. Лежерен разговор, приятна обстановка.

# 396
Защото е това, което не е той. С цялата й нахаканост и аз бих казала нахалство,  има самочувствие и наистина си вярва. Даже не позира, той все сякаш обмисля какво да каже, как да се покаже, как да е конте. Тя е очарована от себе си, не от него. Това го привлича- бас държа. При нея не трябва тя да се показва пред него, а той пред нея.

# 397
Малко Оф топик , ама всички рускини ли са така разговорливи и винаги с готов отговор и реакция 😬

Виктория ми хареса с изправена коса .

# 398
  • София
Ясно, и тя е от опитните, които изведнъж са успяли да се разберат с този, който ги избрал. И всички на преклонна възраст за женене. Много са ми кухи, явно само за забавление стават.

# 399
  • Terra incognita
Сега се загледах, Дениз и Благовеста действително имат доста помашки лица. Особено Дениз.

# 400
Благовеста е тотален кошмар.
Виктория се представи добре, но не мога да я харесам. Не знам защо.

# 401
Виктор въобще не се зарадва на Гери обаче. И пак позира. Вече почна да ми дотяга.

# 402
Защото е това, което не е той. С цялата й нахаканост и аз бих казала нахалство,  има самочувствие и наистина си вярва. Даже не позира, той все сякаш обмисля какво да каже, как да се покаже, как да е конте. Тя е очарована от себе си, не от него. Това го привлича- бас държа. При нея не трябва тя да се показва пред него, а той пред нея.
Абсолютно в 10-ката!

# 403
Визията й на Виктория с кока и розовата рокля много ми харесва.
Виктор въобще не се зарадва на Гери обаче. И пак позира. Вече почна да ми дотяга.
Много си пролича, че не му хареса появата й

# 404
Коя ще си ходи? Елвира, Теди, Ния, Гери, Весито?

Общи условия

Активация на акаунт