🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 764
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 375
  • Terra incognita
Пак ли тази прическа тип зализано теле. В тази продукция са се изхарчили килограми с гел.

# 376
Виктория, колкото и да ме дразни, се държи много по- непринудено от него, не може да излезне от позата този Виктор. А е симпатичен принципно.

# 377
Вики на втора на среща...
Ааааа Love-то да не е за Вика

Кога беше първата?
аз не се изразих правилно, имах предвид Вики²

# 378
Хахаха, тези пък отидоха да слухтят 🤣🤣🤣

# 379
Тия зализаните прически (Виктория), с които косата ти изглежда мръсна и някак раздърпана, чудя се кой ги направи модерни!

# 380
Според мен си отиват Виктор и тази Виктория. Тя се държи непринудено и е приятна флиртаджийка.

Много са ми грозни хотелиерката и диджейката-татуистка. Без грим направо бррр

# 381
Имаш ли топ три… Боже, типична рускиня… сравнения, класации, няма да спи, ако не е топ.  Но има страхотно тяло, не мога да отрека. Въпреки че няма сиси, даже й отива, естествено ми идва. Супер задник.

# 382
Обаче е чаровен, гадината

# 383
Начи... гледам разговора им... не е трудно човек да хареса Виктория в непринуден разговор. А за тялото няма какво да кажа - перфектна е.

# 384
Малко закъснях с пускането , иии нещо не съм разбрала … къде е другата Виктория , да не напусна ?

Според мен я избра по външен вид , харизма , нахаканост … явно си я харесва .

Не мога да гледам и слушам Зорница 🔫 и Весела и може би девствената …

# 385
Този Виктор ми е абсолютна жена - маниери, външен вид...

# 386
Флиртаджийка, ама си ги казва добре нещата, наистина на майтап, наистина е сладка като флиртува. 😀 Отиват си и разговора върви, не е някакъв насилен

# 387
Ами разговорът между двамата е абсолютно нормален. Това ми харесва, а явно и Виктор се чувства добре с нея.

# 388
Весела ми прилича на Нели Хаджиева от Търси се.

# 389
Виктория има хубаво тяло, но тези зализани прически не ѝ правят услуга.

Общи условия

Активация на акаунт