🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 718
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 660
Текст може да скриете като сложите [ spoiler ] преди текста и [ / spoiler ] след него (без интервалите, сложих ги, за да се визуализира кодът).

Преди малко изгледах снощния епизод и съм потресена. Всичко е толкова нескопосано, преувеличено и режисирано, че изобщо не ме разтоварва, както се надявах.

# 661
Предполагам, че довечера седемте, на които ще даде роза, ще трябва да играят ориенталски танци и ще имат обща вечерна среща с него.

# 662
Сега го гледам. Ох, чак мен ме е срам заради Гергана.
Людмила ми прилича на една фолкпевица от далечното минало, Ина.
Според мен за Венета е подходящ някой доста по-възрастен мъж с възможности, леко сухар, да му е весело с нея, лудата му млада женичка.
Да гледа със снизхождение на глупотевините ѝ , и да ги намира за чаровни. Нещо като Деси Цонева и мъж.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 18:58 от Анонимен

# 663
До преди да разгледам профилите, си мислех, че харесвам Александра...
БАУ!
Скрит текст:

# 664
Благовеста говори като второкласничка, която се радва да види любимия си съученик след лятната ваканция. А Ергенът така се приближи към басейна, очаквах да викне "Булгар! Булгар!" преди да скочи. При Ева се оказа, че май досега гримьорите и коафьорите са били в заговор да я правят по-зле изглеждаща, а всъщоност е голям сладур.
Най-блестящата мисъл в предаването: "Независимо от цената не би се продала?" и последващото "Не е бил красив ли?" Става все по-ориенталско, не че е лошо, но сме на друг континент все пак Flowers Palm Tree
За Александра вече си мисля, че ще е от ония участнички, които са там за създаване на съспенс във филма. Публиката ще вижда все повече негативи, а Ергенът ще остава все по-заслепен и чак в последния епизод ще осъзнае, че това не е правилния избор, въпреки че за всички гледащи е пределно ясно. Бас?

# 665
До преди да разгледам профилите, си мислех, че харесвам Александра...
БАУ!
Скрит текст:
Пу Пу Пу... Бай Бабо да не те среща мечка. Много тунинг по тия джукииииии... защоооооо...

# 666
Цялото предаване е яко криндж. От бутането на Гергана, уж споделянето на Елвира, до Весела, която е готова да набие всяка, която се дореди до Виктор. Много ми е противно такова поведение, как зяпаше и мрънкаше, докато Гергана беше при Виктор в кухнята. Шумно хулигански ..
Не харесвам Капитонова, обаче до момента най-добре се държи. Такъв тип съм и аз, няма да се бутам никъде.
Страшен каст Grinning Другото сте го писали вече.
Бонбонова пък по-добре да отиде на психолог, някакви дефицити има там, каква е тая борба за внимание, приемане, харесване и въобще не спира да се вре, баш в такова предаване. Хич не е подходящото място за такава емоционалност.
Аец-а чак ми е гадно да я гледам как посърна в последните епизоди, май се хвана, че Виктор я харесва ..

# 667
Прегледах на запис по диагонал вчерашния епизод. И едно ме хвърли в тъч - Зорница щяла да заминава за Щатите, но останала, защото ергенинът я бил поканил. Ама той лично ли си е правил подборката? И лично ли ги е канил? No Mouth

И тя усърдно му се навира във всеки епизод.

# 668
Преди малко видях господин ерген в Парадайс, без маска, което ми направи супер грозно впечатление - позната го е видяла преди няколко дни в Скай Сити и пак е бил без маска. Вероятно за да му се любуват 😃 Очаквах да е по-висок, поне на екран изглежда висок, но не е.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 21:41 от Crystal Noir

# 669
Така и не разбрах накрая защо ревнаха всички, като стана време за последната роза, при положение, че те вече държаха своите Sweat Smile Особено всеобщата любимка тук Карина (за момента не ѝ симпатизирам, безлична ми е).

Иначе отново имаше скандални визии, не знам защо им правят такава лоша услуга на повечето. Радостина е една от малкото, които са добре сресани, гримирани и облечени.

Щях да падна от смях Виктор като привика Александра и ѝ казва: "Нищо няма да казвам, само ще те питам 'Може ли?'' Подозирам, че и тези, които учат режисура първа година, ще изкарат по-адекватен сценарий от това, което гледаме вече трета седмица.

# 670
  • София
Може да е имало някакво маркетингово трикче - аз, Ергенът, силно се впечатлих от теб, каня те да те опозная... Аз бих го ползвала този трик, да има конкуренция от прости квачки и да се избият после, за наше удоволствие.

# 671
Карина е лисичка и тук доста добре се прикрива. Познавам я и знам не особено хубави неща за нея. Наскоро (преди около две години) преживя една драма и ще видим дали ще го използват, за да я направят още "по-открояваща се".

# 672
Карина е лисичка и тук доста добре се прикрива. Познавам я и знам не особено хубави неща за нея. Наскоро (преди около две години) преживя една драма и ще видим дали ще го използват, за да я направят още "по-открояваща се".

Разкажи повече за нея, моля. За характера. Драмата може и да не споделяш.

# 673
Ева има най-много последователи в Инстаграм. Значи може тя да спечели сърцето му. Ще са си взаимно полезни. Stuck Out Tongue Grinning

# 674
Разкажи повече за нея, моля. За характера. Драмата може и да не споделяш.
Ами не знам доколко моето мнение би било миродавно за някой тук.
Има мозък като цяло, не е някоя куха лейка. Учеше фармация, даже работеше известно време в аптека, не знам после на къде я е отвял животът.
Като характер, казах - хитруша е, тя и затова най-вероятно седи така в ъгъла. Може и да чака перфектния момент, в който ще се отличи.

Общи условия

Активация на акаунт