🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 189
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 1 080
аз не знам Ергенът има ли право да избира девойките, или сценаристите ги избират коя кога да си ходи.
Ергенът нищо не избира. Той е само фигурант с няколко заучени фрази и стойки.

# 1 081
Какво значение има кога си роден, за да харесваш някаква песен?. И на мен ми е от любимите, а съм родена доооооста годинки по-късно.
Той не я харесва само, любима му е . Иначе няма значение, когато си меломан. Аз харесвам от Бон Джоуви до BTS примерно.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 18:17 от araselia

# 1 082
Може би Виктор удря по 2-3 валериана преди снимки!

А “тетрилистната” детелина много ме натъжава. Също мисля, че при друга визия би изглеждала по-свежа..

Истината е, че беше много гадно това с розите вчера! Поредното унижение!

# 1 083
Отговорите на Виктор са такова клише. Един вид..  да ср покаже, че не е само тяло, но има и дълбочина, че е различен и сантиментален. О .. и какъв романтик, кокичета от градина. Супермен с харем. Кой въобще се връзва? Полират образа "принцът на бял кон/лодка".

# 1 084
Може би Виктор удря по 2-3 валериана преди снимки!

А “тетрилистната” детелина много ме натъжава. Също мисля, че при друга визия би изглеждала по-свежа..

Истината е, че беше много гадно това с розите вчера! Поредното унижение!
Удря по 2-3 бърбъна,то иначе издържа ли се?

# 1 085
Отговорите на Виктор са такова клише. Един вид..  да ср покаже, че не е само тяло, но има и дълбочина, че е различен и сантиментален. О .. и какъв романтик, кокичета от градина. Супермен с харем. Кой въобще се връзва? Полират образа "принцът на бял кон/лодка".
Ами как да не са клише, като цялото предаване е една театрална постановка. Реално те се движат по някакъв сценарий. Трябва да ги привиква една по една (или те него) и да си говорят нещо, което естествено да става за по телевизията (тоест някакви напудрени неща) и от тук идват клишетата. Още повече, че ги следят и най-малко 3-4 камери. Изобщо не вярвам, че по такъв начин някой може да покаже някаква истинска емоция, още повече да се влюби.

# 1 086
КогИ ще плуват и плават пак в океана ? Joy...искам по банЦки да се пуснат пак...да оплакна оЧото с теракота на Виторио Satisfied

# 1 087
какво влюбване, какви 5 лева за три погледа и две изречения

# 1 088
Ева трябва да питаме, тя ще каже 😀😀😀

# 1 089
Ева трябва да питаме, тя ще каже 😀😀😀

Тя по дефолт се е влюбила от мисълта, че влиза в предаването.

# 1 090
  • София
Те всъщност през деня не са заедно, така ли? Момичетата с него? И срещите ми се струва, че са с различно времетраене. С Александра цял ден и вечер откара, с Марта също беше дълго. Виктория само една вечеря, Ева - обяд.

# 1 091
Не очаквах, но Виктор ми харесва, добре си играе ролята.
Само дето не е достатъчно висок за моя вкус , май е малко по-висок от водещия.
Би ми било интересно реалното му мнение за момите, какво откровено мисли за тях, коя би била интересна за него извън сценария.

# 1 092
Не мисля, че някога ще разберем реалното му мнение. Договор е подписал.

# 1 093
И никога няма да сме сигурни дали казаното е истина.

# 1 094
Здравейте на всички, надявам се, че приемате нови хора към темата 😄 Бих искала да изразя и моето мнение. Голяма част от момичетата, не знам дали играят по сценарии или не, но поведението им е меко казано отвратително, има тук-там някои, които г/д стават, но толкова. Много съчувствам на момчето, че трябва да търпи такива, но явно му плащат доста добре за тази работа 🤣🤣
Ще се радвам, ако кажете, дали имате фаворит/и, до този момент на мен най-симпатична ми е Виктория (рускинята), добре си изиграва нещата.

Общи условия

Активация на акаунт