🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 197
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 1 110
Не мисля, че тук става въпрос за харесване. Ергенът е там за имидж и известност. Ако предположим, че продукцията не му е наредила коя да е неговота фаворитка или пък не се е договорил той сам преди предаването с някоя, остава варианта да си избера такава мацка, която най-добре да му подхожда и да може евентуално да я представи тук-там по участия след предаването. Виктория е красива и не е глупава - близка е до представата му за половинка физически и като поведение. Няма как да си избере някоя като Зори, Елвира или Габриела, дори да е привлечен от тях, просто защото няма да е добре за имиджа, който гради. Няма как да си избера и някоя по-сериозна и не толкова популярна девойка като Деница например, защото става сложно, а той реално не иска да се обвързва  и да й дава някакви грешни сигнали и напразни надежди - за това Виктория е безопасен избор- знае, че и тя играе и двамата взаимно ще са си полезни и като се поразходят малко заедно - лесно ще се отърве от нея, без усложнения.

# 1 111
Или тя да се птърве от него. Така ми се струва по-вероятно.

# 1 112
Вие ги изкарахте по-меркантилни от тази, на която Меркантилна и е презимето...

# 1 113
Отговорите на Виктор са такова клише. Един вид..  да ср покаже, че не е само тяло, но има и дълбочина, че е различен и сантиментален. О .. и какъв романтик, кокичета от градина. Супермен с харем. Кой въобще се връзва? Полират образа "принцът на бял кон/лодка".
Ами как да не са клише, като цялото предаване е една театрална постановка. Реално те се движат по някакъв сценарий. Трябва да ги привиква една по една (или те него) и да си говорят нещо, което естествено да става за по телевизията (тоест някакви напудрени неща) и от тук идват клишетата. Още повече, че ги следят и най-малко 3-4 камери. Изобщо не вярвам, че по такъв начин някой може да покаже някаква истинска емоция, още повече да се влюби.
Абсолютно точни и двата коментара. Ергенът е напълно режисиран, с тук там му се дава да импровизира, но е обучен какво да прави и какво в никакъв случай да не допуска. Поне 40 процента от момите също играят напълно по сценарий (подозирам Дениз , Людмила ,Виктория за сега)и само няколко от тях (за да изглежда естествено) са без специална роля и играят себе си (дори и само с насоки) Благовеста примерно мисля , че играе себе си - визирам нервния и плач по време на розите. . Всъщност никоя жена там не трепери от влюбеност , просто на всеки му е кофти когато се окаже най-нехаресван неговия персонаж.
За Зорница искам да попитам - по-добре ли щеше да е ако играеше жертва и непрекъснато се вайкаше колко е нехубава и показваше комплекси. Всеки , човек трябва да гледа позитивно на външността си (изключвам зависещи от него неща като излишни кила и мърливост)Все пак там не са събрани на конкурс за МИС , а любовта не е само за уникално красивите . Колко мило , че прочетохте безкрайното ми бръщолевене, наздраве Yum

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 22:55 от AuroraBB

# 1 114
  • Варна
Тая Благовеста, както казват тийновете: Пълен криндж! Много се излага,  като вземе да реве за роза, толкова е унизително....имам чувството, че Виктор от съжаление и дава роза.

# 1 115
  • София

Гостува Весела от "Ергенът" - 04.03.2022

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 23:25 от Mari_Mar

# 1 116
По сценарий са сценките когато са събрани на спявка и уж си задават въпроси и също така реда на заниманията.Разбира се,че Виктор е инструктиран как да се държи и ала-бала,но едва ли не се взима и неговото мнение за момичетата. За другото психолозите са си свършили добре работата и са подбрали добре повечето момичета,за да са сигурно,че ще има сеир. НЕма нужда да им задават сценарий. Кого режисират-Венета,която е нон стоп на черешата и немоЖ ѝ затвори устата,селските викове на Дениз,високомерно-снизходителните приказки на Александра,долнопробните изяви на Гергана и Бонбоновата,неадекватната себеоценка на Зори,лукавостта на Виктория и т.н. Ако се закучи работата има начини по които да се намесят да побутнат нещата,но чак пък актриси,сценарии.

# 1 117
😵🤯
Тази не осъзнава колко е добре за нея, че си тръгна. Ако не спре да ходи по студията и да плещи тъпотии, няма да има значение, че си е тръгнала. Ми тя е на 14 в главата! И един нокът от тия кошмарни ноктища го няма. Що пък да го слага. Да беше изгризала другите? И гримът, и начинът на говорене, и самочувствието, и какъв врат, подчертан с тоя нашийник... И се мисли за Мерилин Монро!!! Покъртителна е!

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 23:49 от Анонимен

# 1 118
И какъв "бели денс", в Турция са, кажи си го гьобек, бе, ееееееее.....
Ния-Косара е като гимназистка и до нея Ергенът ще изглежда съвсем като някой похотлив чичко. Добре беше подбрал среща без въргаляне на килимче, но щеше да е суховато изживяване, всъщност добре стана че му се размина. С Ева много си пасват, действа му като октан 99 във Ферари, и така сладко си приказват Revolving Hearts Направо си ги представям как се гримират заедно всяка сутрин с един и същ молив и спиралка Satisfied
Руският мини-хамстер дори да покрива останалите изисквания, не мога да си представя, че Виктор иска да е в колекцията й от марионетки. АЕЦът може да се държи като да е на 65, но в танца беше уау, фитнесът си личи 😲

# 1 119
Гледам предаването и ми става смешно. Забавно е, но сценарият си личи, не могат да прикрият режисирането на скандалите, на срещите и т.н., което леко ме разочарова.

Гледам, че всички са писали за Деница, че изглежда състарена. Аз обаче искам да я похваля. Супер свежо тяло, тънко кръстче ми се видя, когато танцуваха вчера, много обрана. Да, прекалява с хербариите, но поне е романична. На фона на напористите жени, които още малко и ще го изнасилят, тя ми е по-скоро чаровна. На нейно място просто бих си променила грима и прическата и може би бих си оправила леко клепачите. Много топъл човек изглежда.

Благовеста е сладка по някакъв тийнейджърски начин, на моменти ми е доста хубава в лице и е миньонче чаровно, но жаждата ѝ да приковава вниманието с пошли постъпки, ме погнусява. Доста от мъжете също не им допада това. Ма и Виктор е от тях.

# 1 120
  • Някъде там
Видеото на Виктория за "Ергена" слагали ли сте го ?
Сто пъти повтори, че не им плащат и не е нагласено ! 😀
Както и че е много разочарована, че не може да печели пари докато е там.

# 1 121
Не знам аз ли съм твърде назад с материала, но във всеки епизод съм смаяна от грима на момичетата, отвратителен е, какви са тия шарени сенки, абе ужас. Горе долу както се гримирахме в 7ми клас - с жълтата блузка съм днес, дай да сложа жълти сенки, утре зелени за зелената тениска...

# 1 122
  • София
И аз изгледах тъкмо последните два епизода. Та ергенина ще го запомня с “ това е прекрасно”, “ това е много мило”, “много ти благодаря” и прочие подобни. Пълна скука. Как пък всички толкова го харесват, сценарий ми идва доста. Мен не ме кефи, стерилен мъж, определено не е мой тип. Иначе рускинята не знам чак толкова какво й се възхищавате, като малко бобърче ми е. Фаворит според мен на ергенина е Алекс, личи си химията. И на мен много ми допада, като поведение и визия. Дениз - такава фрапираща разлика от със и без грим не съм виждала никога. Като я видя с грим съм уаууу, без грим ужас. Люси ли е каква е - самочувствие в излишък, външност - не. Благовеста я усещам като някое дете, не я приемам като жена на 30 години. Ева- в лице не ми допада, но е свежарка. Венета ми е много готина, но с уговорката, че такова чудо мъж няма да изтърпи.Зори е някаква сбъркана поначало, определено не е съвсем на център.  Габриела е пълен ужас. Ужас и повече дори. Винаги съм се чудела такива що за мъже ги харесват и харесва ли ги някой наистина. Общо взето за разтоварване е идеално това предаване!

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 01:15 от insane

# 1 123
Леле,  момчето си разговаря най-нормално тук, защо като ергена хич го няма?! Да де, реторичен въпрос...

# 1 124
  • earth
Това предаване е такъв фарс, че дори и за сеира не мога да го гледам. Обяче хвърлих бърз поглед на коментарите тук и някои ме учудват. Например, това че предаването ще донесе ползи на ергенина в професионален и личен живот.

Жена, която харесва участник в такова предаване, по дефиниция не е свястна. Обратното важи също. Колкото до професионални ползи - България е твърде малка и бедна, за да осребрява значимо славата на "звездите" от реалита.  А ако ергенинът е имал мераци за сериозна, уважавана професия, е затворил много врати с това си участие.

Общи условия

Активация на акаунт