🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 294
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 1 125
Какво значи сериозна, уважавана професия? Човекът не иска да става адвокат, а актьор или водещ, или нещо друго подобно. Той вече всъщност е актьор, щом участва в реклами.
Това предаване ще му донесе разпознаваемост, най-важното като работиш в телевизията е популярността.
Например Гала, доколкото си спомням, тръгна от едно кълчещо се момиче в Суперщоу Невада, сега е водеща и всеки в България знае коя е, ако и да отнася доста подигравки понякога.
Ергенът поне е главната звезда в шоуто, не някоя асистентка. Добре се е ориентрал.
За личния живот не знам, обаче за всеки влак си има пътници. Може и да е събрал почитателки.

# 1 126
Той ергенът е фитнес инструтор - така че може да е увеличил клиентелата си с това участие. Има напъни за актьор, та може и да му се получи. Имам обаче чувството, че той жена не си търси, търси известност и разпознаваемост..

# 1 127
Аз не виждам минуси в неговото участие . С какво би му попречило дори и да смени професията . Той се държи адекватно , любезен , мил , сдържан , знае как да излезне от ситуация . Естествено , че ще използва едни и същи заучени фрази . То с тези рязгонени кокошки оправия има ли … той трябва да е подготвен за такива ситуации , знае къде се намира .
Колко хора с доста по-явни и скандални участия станаха политици , кметици и др. позиции , неговото си е напълно ок .
Да му мислят участничките . Две , три показват морал … всичко друго е излягация .

И според мен проблема на Деница идва най-вече от клепачите, както някой по-напред беше писал . Много са надолу , което я прави да изглежда вечно тъжна . Бръчките също помагат за тази визия , но основния проблем е в очите . Иначе в тялото е супер .
Познавам жена , която е 88 набор и никога не бих и дала по-мялко от 78 . Общата ни приятелка казва , че от момиче е така и по тази причина е омъжена за доста по-голям мъж . Та , явно си има хора с такива черти .

# 1 128
Той не си търси жена и повечето кифли не си търсят мъж. Имам чувството, че само Деница  има сериозна цел. Хиените искат да спечелят ергенина, за да им се вдигне рейтинга, а девствените изобщо не знаят защо са там.

# 1 129
Странно ми е да слушам мъж да говори неща от сорта "хората си мислят, че съм надут, защото съм красив". Оставаше да каже, че му завиждат, защото е красив.

# 1 130
Той не си търси жена и повечето кифли не си търсят мъж. Имам чувството, че само Деница  има сериозна цел. Хиените искат да спечелят ергенина, за да им се вдигне рейтинга, а девствените изобщо не знаят защо са там.

А , Зорито къде я забрави 😁 Тя даже се влюбва вече …

Повече от една ли са девствени ?

# 1 131
В чуждите продукции на които хвърлих око , много , често гонеха участнички - защото не изглеждали достатъчно влюбени в Ергенът. или поне не го заявявали, нашите копират . Играта е такава, махат тези които най-малко му демонстрират възхищение или чувства . Момичетата си правят кал като се обвиняват една друга , примерно като твърдят как някоя е говорила за бившия си и следователно май още е влюбена . Та както в сървайвър има правила като подхлъзни другарче научени от предни сезони, така и тук ако не демонстрираш чувства се води недостатъчна заинтересованост и е основна причина за изгонване

# 1 132
Странно ми е да слушам мъж да говори неща от сорта "хората си мислят, че съм надут, защото съм красив". Оставаше да каже, че му завиждат, защото е красив.

Еми и според мен е надут, защото се има за красив, а реално не е.

# 1 133
Под девствениците имах предвид, не само буквално, ами такива, които не съм ги чула и видяла, освен Елвира - Карина, Теодора и Ния-Косара. Последната дори не знам как изглежда.

# 1 134
Изгледах го Виктор в Преди обед. Ами, много добро впечатление ми направи и на мен, ама къде се е забъркал с тези кокошки, не знам..

# 1 135
Еми и според мен е надут, защото се има за красив, а реално не е.
Аз си падам по по-балкаснки тип мъже, Викторчо е по-италиански да кажем, тоест не е мой типаж със сигурност, но не мисля, че е грозен. Просто ми е феминизиран. По това, което разбрах от интервюто в Преди обед, той казва, че външният вид му помагал. Как външният вид помага на един мъж? На жена ясно, но на мъж...????

# 1 136
Ергенът търси известност, разпознаваемост и бъдещи сериозно заплатени проекти в телевизията, не търси никаква жена. Той жена може да си намира всеки ден нова. Не вярвам и семейство да иска на този етап. Иска роли той и правилно се е ориентирал как да ги получи.

# 1 137
  • Варна
Те и участничките търсят слава. В тик-ток се говори, че Виктория Капитонова печели, защото нейният чичко-паричко е платил за това. Въобще не я харесвам, още от темите за ютюбърите я разкостиха, че е държанка.

# 1 138
  • Варна
А има ли още тема за т.нар.инфлуенсъри във форума?
Няма и няма и да има.

Това са коментарите под видеото, в което тази Джаки казва, че рускинчето Виктория е спечелила.

# 1 139
Виктория в момента ходи на уроци по пеене, явно наистина ще обиколи всички възможни риалитита, очаквам я наесен в "България търси талант".

Общи условия

Активация на акаунт