Отговори
# 615
  • Плевен / София
Да се надяваме че бързо ще се разреши този проблем с блокирания достъп
Аз все още имам достъп от домашния интернет, да чукам на дърво.
Аз днес успях да вляза във Vk

# 616
Знам ,Алекс. Автоматичният превод малко е като "един гащи". И аз не го предпочитам. Но го намерих във фейсбук групите.

# 617
# 618
За тези,където нямате достъп до ВК или до други руски сайтове. Проблема не е в доставчкика на интернет.   
В темата на Туба'Запленяваща сърцето" тема253 стр49 пост732 в скрит текст има на руски обяснение как можете да решите проблема.Дано съм ви помогнала.За сега при мен все още имам ВК .
Благодаря за инфото Flowers Hibiscus , влязох вече чрез Опера браузър във  ВПН ( VPN ) .От настройките , това обяснение в Ю туб не успях много да го разбера .  Направо си е от доставчика проблемът ( имат забрана , големите оператори я спазват , местните - не  ) , просто впн-а не могат да го контролират . Руснаците така влизат в инста и фейсбук , знаете ,че те за забранени за тях  . Ние в нашата фирма точно чрез VPN влизаме в компютърната програма на белгийските ни партньори и те в нашата също .
Както и да е , сега се успокоих , не че беше от голямо значение , но мразя да ми забраняват .

Аз също си помислих ,че ''помощта '' на Метин ще донесе само негативи за всички . Той е един от най неприятните персонажи , Йекта поне е гадняр и манипулатор, и не го крие , докато Метин е псевдо морален полицай ,
Но да повторя колко ми  харесва как Сема е изградила образите - истински , пълнокръвни , вярвам им ,че съществуват . Аман от измислени супер герои и героини- света вода ненапита Tired Face

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 22:56 от Phillipine

# 619
  • Кърджали
Съгласна, Фили... Аман от това главните героини да са самата невинност, скромни, тихи, наивни... Джейлин от време на време може да ми вдига кръвното, но е пълнокръвна.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 23:09 от Aлекcандрa

# 620
Фили,

Аз си "пуснах" vk по този начин. Врътката става и с друг браузър. Сложих си това vpn разширение на chrome и когато ми каже, че нямам достъп, от лентата задавам местоположение в Русия и става работата.

# 621
Тиги, благодаря ти много за линка за филма с Каан и Аслъ. Flowers Hibiscus
Много хубав и много тъжен... И тримата играят прекрасно! Hands Ok Hand

(преводът беше оле-мале, но се разбираше достатъчно.)

# 622
  • Кърджали
Малък откъс от " Продължавай да живееш"
Споделям го докато още работя по превода на Присъда.
Понеже това ме кара да се усмихва за докато ми се реве сега на Присъда

https://vk.com/wall609002571_186
https://videa.hu/videok/film-animacio/1gy7JpSW5tM3HUd3

# 623
Много хубав беше филма снощи си го изгледах и Аслъ и Каан и малкия много са си паснали...

# 624
  • Кърджали
Диде, радвам се, че ти хареса /така прозвуча, все едно съм правила филма, та се радвам че се е харесал /

Понеже с руските сайтове има проблем.
Качих 24та серия на Присъда и тук
https://videa.hu/videok/film-animacio/yarg-24-Xogpm9iNdbaAx1IA
Дано се отваря. За който не е успял да я гледа в руските сайтове.

# 625
Здравейте
Алекс - отваря се линка с епизода

# 626
За нашата неуморна пчела 🐝

Алекс тази тема е нищо без теб благодаря ти за обичта ти към Каан и проектите му това означава много за мен...🙏❤️

# 627
  • Кърджали
Фърат и Фърат 🤪♥️
Благодаря, Диде!

# 628
Алекс, благодарности за серията! Flowers Rose

# 629
Алекс, благодаря ти за всичко което правиш за нас! 🌹🌹🌹
Намерихме филма в Нетфликс. Има и украински ....за моя голяма изненада. Нооо ще ми отпуснат време за него през уикенда. Нямам търпение да го изгледам. Инфото което пускате за него много ме заинтригува.
Сега чакаме фрага за 26 на Присъда - да видим как ще рефлектира "Зафер" върху нашите.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 21:44 от Yura65

Общи условия

Активация на акаунт