Отговори
# 660

Влизам на пръсти, за да споделя, че изгледах филма. Докосна ме, даже и сълза пророних... Каан в ролята на Фърат и за миг не ми напомни на някой от предишните си герои. Винаги различен. И партньорката си я бива обаче, малкия също. Hands Clap Hands Clap

Благодаря за всичко свързано с Присъда, което споделяте. Flowers Cherry Blossom Специално за преводачката Chocolate Bar Wink

# 661
Привет!

* Diva *, благодаря за фрагмана! Flowers Bouquet Алекс, благоданости за всички преводи! Flowers Bouquet
За споделеното! Flowers Bouquet
Джейлин не може да прости на Зафер, че ги е напуснал/изоставил по този начин. Странно, че Йекта още не се е обадил, сигурно дебне да разбере развитието.

От сценариста на филма - Хакан Бономо /още не съм го гледала/.

Пънар ще е лице на марката за бижутерия Messika Париж - messikajewelry в ИГ.

https://www.instagram.com/p/CbdRkerIsgu/

С брат си и сестрите си

От вторник в Антакия

# 662
Чинар трябваше от телефона на Зафер да позвъни за линейка. Атой се уплаши и избяга.

# 663
Ми освен, че е глупав, друга вина няма това момче.
След всичко, което го споходи, заради семейството на Джейлин - малка дъщеря и баща, ако му се случи нещо, доста ще се обърнат нещата. Ългаз има и малка сестра, която също има да се гледа в очите и не само Джейлин има да прощава.
Въобще сценаристката го докара до там, че вторият сезон трябва да ги няма семействата им въобще. То Метин и Чънар, ако Енгин не прати флашка пак, ще са в затвора, де.

# 664
  • Кърджали
Честно казано, вярвам че ще оправдаят Чънар. В смисъл, ще докажат че няма вина. Ще е трудно, ще е много трудно (благодарение на Метин) но до края на сезона ще го оправдаят. Той и без това с тия наркотици и тази глупост сам ще се вкара в затвора..
Мисля че не напразно беше историята с убийствтвото на Енгин и това че Джейлин беше обвинена без вина. Това ще помогне на Джейлин да тръгне заедно с Ългаз по пътя на търсенето на истината. Да, първоначално в болката си ще беснее, ще иска да обърне гръб на това семейство ( и ще има право), но Джейлин не веднъж е реагирала буйно първоначално, а после е правила каквото трябва.
Вече с Метин какво ще става не знам. Много сгафи, и продължава да затъва. На него трудно бих му простила.с Ългаз и Джейлин едва ли. Тук вече и "Дефне да не остане без баща" трудно ни било мотив да не си понесе отговорността.

И малък музикален поздрав. Понеже към плейлиста с песни от Присъда добавям и тези от филма сега ( а и там са подбрали много добри песни. Тази ми се превърна в една от любимите. Много е свежа, точно усмихва

И с превод
https://vk.com/wall609002571_189
https://videa.hu/videok/film-animacio/CTCeGjVGJrJz4Km8

# 665
Алекс, тя Джейлин има право да обърне гръб на това семейство, ама за мен нейното семейство е виновно, за това, което пък му се случва на това семейство.

Дори и за вкарването на невинния Зафер в затвора, Метин е бил изнудван. Осигурил е стипендия на сестра й, плащал им е на наема (това, пък как никой се оказва от тях не е забелязал е друга тема). И той е жертва. Беше тръгнал да се самоубива. Това някак си никой не го изброи и Джейлин щедро го пожали заради Дефне.
Чънар влезе във филм, заради сестра й, все пак. Сега ако баща й не беше престъпник, нищо от това нямаше да се случва със семейството. Като се замислиш Сердар го спаси Чънар, за да не е мъртъв сега. Това, че е Зафер умря, а Чънар е жив не променя оценката на ситуацията никак.
Впрочем Джейлин изхвърли хапчето на Чънар, ако си спомняте още в първите серии, само защото му е адвокат. Като помислим Джейлин дали нямаше да направи същото на мястото на Метин.

# 666
  • Кърджали
Аз и в началото писах че Зафер сам си тръгна към тази беля.
Тръгна да убива без да дочака края на разследването, вярвайки че са освободили Чънар само защото е брат на прокурор. Той тъй или иначе излезе от вкъщи с намерението да ме се върне повече. Идеята му беше да убие Чънар и да избяга през границата. Дори го беше уредил.
Затова много пъти писах, положението беше "или или" , един от двамата щеше да умре там.  Каквото и да направи Чънар там, беше за да спаси живота си. За там аз никога не бих го осъдила.
Чънар прави достатъчно други глупости, за да съсипе живота си, но там вината най-малко беше негова.
Но това, което стана след това си беше серия от престъпления откъдето и да го погледнеш
Случай, който можеше за кратко време да се заведе и докаже като самозащита с действията на Метин стана направо неразрешим и всичко ще води към Чънар.

В хода на разследването ще излезнат наяве действията и на Метин и на Зафер. И Ългаз, и Джейлин ще преживеят големи разочарования от бащите си . И двамата са много привързани към бащите си, и сблъсъкът с реалността ще срине света им..
Не знам, може би точно тези разочарования ще накарат Джейлин и Ългаз да създадат още поздрава връзка помежду си накрая.

# 667
Алекс, подкрепям те че може тези разочарования да създадат още по здрава връзка между  Джейлин и Ългаз. Щото освен на себе си няма на кой друг вече да вярват.

# 668

Пращам ви едни готини муцуни

# 669
# 670
  • Кърджали

Ей така, за добро утро 🔥

Пънар Дениз и Али Билгин снощи са отишли да приберат в колекцията си награди за най-добра актриса и най-добър сериал.

Едит, да добавя и озета
Присъда, 26ти епизод
📝Озет: Още от първи поглед Джейлин разпознава дрехите и разбира,че неразпознатия труп е на баща ѝ. Истината,че баща си, когото очакваше с толкова надежда няма да се върне, ѝ причинява много голяма болка. Но сега вече до нея има Ългаз, който да я прегърне.
Смъртта на Зафер се отразява сериозно както на семейство Ергуван, така и семейство Кая .Докато ренде опитват да се справят с тази болка, Йекта който вече е обявил война предизвиква интерес с неговите маневри
Всички са решени да разкрият убийството, за да помогнат на Джейлин и семейството ѝ да се справи с тази загуба .Джейлин, която очаква истината да излезе наяве получава помощ от неочаквано място
Ългаз от една страна се опитва да разбере държанието на семейството си на погребението, от друга страна е разбит от болката на любимата му жена. Животът им е подготвил нов период заради неочакваната загуба, опитвана да бъде прикрита с много грешни действия.
📸

[/img]

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 11:02 от Aлекcандрa

# 671
Привет!
Алекс, благодаря! Flowers Bouquet За всичко споделено! Flowers Bouquet

Честити награди на Пънар и на сериала от университета Галатасарай! Hands Clap

С тоалета на дизайнера Йозгюр Масур

# 672
  • Кърджали
"И олекна дъхът ми, мисълта ми, душата ми
Аз съм обичал най-много от всичко баща ми..."
Джан Юджел

Мотото на 26та серия

Стана ми интересно стихотворението, откъдето е взет цитата, ще си го потърся

# 673
Здравейте!

Момичета любими , днес е Благовещение за християните и аз ви го честитя с голямо смирение и блага дума
Скрит текст:

Благодаря на всички за споделеното - коментари, преводи и фотоси
Този сериал ще обере всички награди за 2022 г, може би . И се надявам това да се случи и със сценаристката.
Спокоен след обяд, сладурки

# 674

Общи условия

Активация на акаунт