Отговори
# 645
Каан и с дърво си химичи просто...
Няма слабо имам чувството че и от бездарен ще изкара нещо.

# 646
  • Кърджали
Честно казано, досега поне от тези които съм гледала, не е имало партньорка с която да не си пасва
Със всяка се сработва перфектно.
Много, много добър актьор, много различен, разнообразен. (Сега ще напиша нещо, дето сама не вярвах някога че ще го напиша). Не усетих кога се качи на първо място в личната ми класация и е на път да се бетонира там.
И какво стана със "старата любов ръжда не хваща"
Слезе на второ място ли?
Гости, не питай...
20 години на първо място май му стигат 🤪
И аз не повярвах като го написах, но реалността си е реалност. Страшно ме плени таланта му, лекотата с която играе, разнообразието...

# 647
  • София
Това, което ми прави силно впечатление, освен великолепната игра на Каан, е че изключително внимателно и интелигентно подбира сценариите и не поема "кухи" образи. Видимо не залага на външния си вид. Дори рекламите, в които участва, са свежи, сюжетни и приятни.

# 648
Дори в Черна любов - направи по-хубав образ на героя си от Бурак. Аз скоро прелистих няколко серии заради Каан и определно неговата игра много повече ми хареса.За мен Емир беше по-добър от Кемал.

# 649
  • AMS
Фрагман еп. 26 >>>

# 650
На Метин му е гузна съвестта. А на Чинар още повече. Пак го е обзела паника, както когато Енгин го заплашваше, че ще го издаде. Чудя се кой и какво притиска Чинар този път, че пак се е паникьосал.

Но аз не съм готова за драма и раздяла все още.

Направо горчат думите на Джейлин, че Метин й е баща, тя дори го прегръща.

Иначе браво на Ългаз, държи се като истински съпруг. До нея е на 100% и се надявам да няма раздяла или развод.

# 651
  • Кърджали

Фрага към 26ти епизод на Присъда
https://vk.com/wall609002571_187
https://videa.hu/videok/film-animacio/hardcoded_26.1-2022-mar-23 … -dVBLHgrVhxKqSTYI

И
Присъда 25ти епизод
Мой превод

📽️ https://mega.nz/file/O2ZUjBYT#klg9Rsp_4Pf7j41_EjLvWiiffPjrgvO4BwmGESSzDSM
 📽️ https://vk.com/wall609002571_188

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 22:35 от Aлекcандрa

# 652
Дива, мерси за трейлъра! Flowers Hibiscus
Според мен Чинар все още мисли (заради баща си!), че той е убил Зафер.
Но Мердан ще го спаси - той познава добре Сердар и (ако вече не е стигнал),
сега вече ще стигне до истината.
Всъщност Чинар не е искал да го убие и дори не знае дали той е натиснал спусъка
или това  е станало, докато се бореха със Зафер на земята...
А ако Зафер не се е  убил смъртоносно , го е доубил Сердар.
Така че Чинар е абсолютно невинен. Но баща му Метин успя да за*ере всичко... Rage

На Алекс - специални благодарности за преводит - и на треейлъра,
и на 25 епизод!  

Изглежда, Чинар претърпява някаква злополука в края на трейлъра...
Мъчно ми е за него, не трябва да загива без да знае истината... Sad

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 22:48 от jupetrov7

# 653
  • София
Изгледах много внимателно и бавно момента, в който Сердар намира Зафер. Зафер отчетливо си движи главата, не е мъртъв. Не е ясно дали сам е умрял или Сердар го е доубил. Лошото е, че Чинар мисли, че той го е убил...

# 654
Алекс - съкровище, благодаря ти за серията, за клипчето , за всичко 

# 655
  • Кърджали
Зафер е убит от Сердар (поне според мен дез но твърдо вярвам),досега ни показаха само първият изстрел, но помня че се чуха 3. Другите 2 ще ги видим по някое време като почнат да ни разкриват истината на час по лъжичка.
Лошото е че Метин се погрижи по никакъв начин да не се разбере истината.
Ългаз ще трябва да прави чудеса , за да разкрие истината вече..

Все пак поне убиеца не трябва да е от семейството на Ългаз (заради любовта му). Но с Метин как ще си разчистят сметките вече не знам

# 656
Пак ще е тежко за гледане. И на мен ми е мъчно за Чънар. Че и за Метин - направи поредица от глупости, мъчейки да си спаси детето, което онзи ненормалник искаше да убие.
Зафер бял и добър и сега мъченик. Чънар и Метин умряха по 100 пъти.

... аз съм пак с шантаво чувство след фрага Rolling Eyes

# 657
Мерси за превода, явно Метин е този, който притиска Чинар да си признае стореното.

Чудя се Джейлин за какво се ядосва и какво няма да прости. Дали Зафер не им е оставил дългове... или го вини, че ги е излъгал, че заминава, а всъщност се е забъркал в нещо и умрял.

Малко ме натъжи и напрегна фрагмента. Нещата са доста заплетени.
Ако Сердар е виновен, ще се окаже голям мръзник. Натопи Чинар. Много жалко за Чинар. Не искам да ходи в затвора.

А Метин за какво е сигурен, той ли иска да поеме вината, някаква лъжа ли ще измисли, или може би е сигурен, че е готов истината да излезе наяве...

Направо ще съсипят Джейлин от болка и мъка.

# 658
  • Кърджали
Кукличке, аз мисля че Джейлин е в истерия и това "няма да простя" е повече от болка " няма да му простя че е мъртъв и ни остави само". Нещо такова. .. все пак в болката си понякога човек реагира и така

# 659
  • София
За мен голямата ми питанка е чии са отпечатаците на пистолета, който Метин подмени...

Общи условия

Активация на акаунт