Отговори
# 630
Много мила снимка

# 631
  • Кърджали
Превели са филма
🎥 Ти продължавай да живееш (2022) - Бг.субтитри
https://ok.ru/video/3296948980420
и в групата "Любими сериали с превод ®" https://vk.com/club113691288

Този екип прави добри преводи. Сега като сложа децата да легнат з ще го гледам за около 30ти път хем да видя как са се справили

# 632
По едно кексче да се почерпим за превода на други неуморни пчели които много обичам и уважавам също....

# 633
  • Кърджали
Не съм добре и това е. Изгледах го пак..За трети път целия филм, иначе откъси не знам колко пъти гледах днес.
Превода го бива. Превеждано е от английски и има разминавания в шегите, но се ядва.
Ах така обикнах Фърат и Джан ♥️ .
Каан и Мерт

# 634
Гледах го, добре че Каан има прекрасна усмивка та ме накара да се усмихна и аз на финала. Колко е трудно да продължиш да живееш обаче, въпреки всичко...
Много ми хареса филма ! Повече няма да пиша - чуствам се на парчета.....

# 635
  • Кърджали
Yura65, чак на третото гледане успях да изгледам този филм без да плача..Излъгах малко... Насълзиха ми се опитва на " Аз дойдох. Вече ще съм тук"..
А Каан има невероятна усмивка. Кара да се усмихваш несъзнателно, дори и докато си с насълзени очи.

И малко без усмивка

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 23:47 от Aлекcандрa

# 636
Филмът "Продължавай да живееш", с Аслъ Енвер и Каан Урганджиоглу в главните роли, зае 6-то място в класацията за най-гледани филми в света и влезе в топ списъка от 68 държави в платформата Netflix.
Като се има в предвид, че премиерата бе на 21.03 - тоест за два дни.
/от рускините /

# 637
  • Кърджали

Усмивка, която те кара да се усмихваш

# 638
  • София
Здравейте, момичета!
Филмът "Продължавай да живееш" го гледах цяла нощ - може би три пъти, а някой сцени и повече. Нямам думи с които да опиша впечатлението. Ще разкажа само един спомен от ученическите ми години, когато започвах да чета творчеството на Максим Горки. Бях прочела, че през края на 20-те години на миналия век той е живял известно време в Италия. Разхождайки се по брега на морето той вижда малко момченце, разперило ръце и съзерцава морето и широко се усмихва. Горки го заговаря и пита харесва ли морето? Детето отговаря само с една дума "морето е голямо". Това е достатъчно за  Горки да усети възхищението на детето от безкрайноста, която е невъзможно да прегърне, а само може да се възхищава и обича. Та и аз така ще кажа, че филмът "Продължавай да живееш" е ГОЛЯМ! Но ще допълня, че е голям защото сценария е  впечатляващ и силно затрогващ. Артистите  са неповторими - всичките, но не мога да не кажа за "нашия Каан",  доволна съм, че го познавам и в друга светлина, като строгия прокурор. Каан е ГОЛЯМ - да  много талантлив актьор. Е, това е таланта да изиграе различни типажни роли , а не да се повтаря във всички проекти. Невероятен е!!! За малкия сладур ще пиша допълнително, но ще кажа, че също ми стана любимец. /Аз много се увличам да гледам сериали с участието на малки артисти/ Мислех, че това дете е играло в "Доктор Чудо" и бях преди писала, но май съм се заблудила. Аслъ Енвер също е доста различана, но и тя е прекрасна и талантлива.
Момичета гледайте филма - ГОЛЯМ и  великолепен е! Аплодисменти
Алекс благодаря за превода и ти си великолепна!

# 639
# 640
  • Кърджали
Много ми хареса тази реплика
"Човек можело да живее без да се изправи срещу миналото си, но не можелo да умре преди да го направи"
То не само тази реплика, но тази си намери специално място в сърцето ми

Наистина cool 🔥

# 641
Не съм добре и това е. Изгледах го пак..За трети път целия филм, иначе откъси не знам колко пъти гледах днес.
Превода го бива. Превеждано е от английски и има разминавания в шегите, но се ядва.
Ах така обикнах Фърат и Джан ♥️ .
Каан и Мерт

Според мен Каан и Ясли си подхождат повече от Каан и Пънар

# 642
  • Кърджали
Честно казано, досега поне от тези които съм гледала, не е имало партньорка с която да не си пасва
Със всяка се сработва перфектно.
Много, много добър актьор, много различен, разнообразен. (Сега ще напиша нещо, дето сама не вярвах някога че ще го напиша). Не усетих кога се качи на първо място в личната ми класация и е на път да се бетонира там.

# 643
  • Плевен / София
Честно казано, досега поне от тези които съм гледала, не е имало партньорка с която да не си пасва
Много, много добър актьор, много различен, разнообразен. (Сега ще напиша нещо, дето сама не вярвах някога че ще го напиша). Не усетих кога се качи на първо място в личната ми класация и е на път да се бетонира там.
И какво стана със "старата любов ръжда не хваща"
Слезе на второ място ли?

# 644
  • София

Алекс и в мойта класация Каан набира скорост към първото място. При мен са доста подредени като  №1. Аз всеки ден гласувам тук:
http://beauty-around.com/en/voting/item/321-best-turkish-actors
Който желае нека го направи.

Общи условия

Активация на акаунт