Отговори
# 90
Може пък да е нещо за Ългаз, а тя го крие с цел да го предпази т.е. от добри намерения.

# 91
Алекс, благодаря! Flowers Bouquet
Може да е нещо, което Джейлин първо иска да провери. Идеята да заключи лаптопа и да забрави паролата е доста измислена. Защо не е скрила флашката, така Ългаз нямаше нищо да заподозре. И да беше изчистила историята. Отключили са с Ерен лаптопа, но откъде взеха флашката. Прехвърлила е информацията от флашката на лаптопа, заключила го и забравила паролата. Това на Ългаз Rolling Eyes Grin

# 92
  • София
Привет!
Алекс благодаря за превода. Flowers Hibiscus
На "първо гледане" се успокоих, че във флашката няма нищо свързано със смърта на Зафер. Ако имаше поне някакво съмнение, Джейлин веднага щеше да реагира по нейния си начин. Това, че скрива от Ългаз написаното там, най-вероятно е свързано с нейна грешка като адвокат, а защо не с "любовния й живот" . Ългаз се ядоса по скоро от това, че тя крие от него, а според мен не от написаното. Започва да ме терзае една мисъл - кой е този или тази, които помагат на Енгин и след смърта му? Енгин го няма вече, но кой е този и как е обвързан с него, че продължава делото му за отмъщение? Седа си замина. Мисля, че  това е някой, който  сериозно мрази нашите хора и иска да им навреди. За мен това е голяма загадка - първата, а след това кой е сина или дъщерята на Мердан. Накой беше писал за новата прокурорка, но там със снимката на бюрото й акцентираха, че има голямо семейство. Дали сме видяли или още не, този персонаж.  Свързан ли е Мердан  с него? Хайде пак хиляди въпроси и съмнения до неделя или до по следващата.

# 93
Джейлин свали клипа от флшката на десктопа, реално никаква защита освен паролата.... поне в някаква скрита папка да го беше преместила, а го сложи на десктопа

не се учудвам, че Ерен го е отворил

но разбирам Ългаз- доста обидно е. Ългаз й доказа, че я обича и иска да са близки да си имат доверие... но тя крие, лъже и после маже

задържането на Йекта ще е в началото на епизода, и аз предполагам, че Ългаз ще види клипа в края на епизода

Сердар защо бяга от полицията, ако е направил нарушение да спре, да му напишат фиш или да го глобят... все пак в колата са Чинар и Тулче, би могло да им се размине по-леко, освен ако в тях няма дрога или фалшивите карти... тогава ако полицията ги претърси - лошо

а междувременно ще има драма в дома на Айлин - интересно дали Осман е бащата на детето на Зумрут. На моменти си мисля, че е той, на моменти мисля, че не е.

може би докато Джейлин се занимава със сестра си и нейните проблеми, Ългаз ще занесе лаптопа на Ерен и ще видят клипа

според мен може би на флашката не е обяснено къде е закопан Зафер и как е умрял. Според мен каквото й да е може би са само жокери, които ще накарат Джейлин и Ългаз да мислят в конкретна посока.

Но Енгин според мен няма да разкаже всичко, ще остави на Джейлин сама да разкрие истината и да страда дълго и продължително по време на целия процес и разследване.

Но не знам зашо крие от Ългаз, Ългаз не би я излъгал ако знае нещо, той не би скрил истината, и не бяга от справедливостта.

# 94
  • Кърджали
И аз си мисля че няма да е свързано със Зафер. Познаваме си стоката,  шеше да нашето на всички.
Да е нещо свързано с нея, Ългаз и преди знаеше методите ѝ на работа и че изобщо не са в негов стил. Но я прие. Пък и след това което преживяха ..
Остава да е нещо свързано с Ългаз... Какво обаче

# 95
Алекс, колко да я е приел, Ългаз. Ако някои от действията й от както са заедно можеха да бъдат оправдани с шока - загуби сестра си, семейството я зачеркна, най-близкият й приятел се оказа убиеца, после трябваше да се спасява от затвора, то преди тези събития прочитът е друг. Как реагира Ългаз на постъпката на Нева?

# 96
  • Кърджали
Все си мисля, че ще е нещо, свързано с Ългаз..
Досега все Джейлин беше на мушката...

# 97
Мерси за превода , Акексче Hug
Аз също мисля ,че тя го направи от криворазбрани добри чувства . Или иска да го разреши сама с цел да предпази Йългас . Едва ли крие нещо за себе си , той Йългас видя всичките и глупости . Пакостница е тя и , ако загуби Йългад е само заради своята '' самодейност '' .

# 98
Благодаря на Алекс за всички буквички!
Розичке - колажът с мартеничките е чок гюзел!

Здравейте!
Така-а-а, завърши един етап от делото на Джейлин ( така разбрах аз).
 Сега ще се търси кой е организирал бягството и убийството на Енгин. Нали така ?
Добро решение на Седа да се завърне при детето си, въпреки че аз очаквах да помогне на сестра си и да я отърве от крокодила Йекта Animal Crocodile Но съм доволна, че го опандизиха накрая ( нека дори да е за кратко). Е сега е ред на деде Мердан малко да го поозори там с аркадашите дето търкат наровете още.

Да си призная обаче, че с този запис в края на епизода  малко ме разочароваха СЦ. Чак пък такъв гадател да е Енгин не ми се вярва. Мама каза ,че е бил на опреснителни курсове при Алена преди да го гръмнат та затова знае всичко - че е умрял, че е спасена Джей от затвора и т.н.
Факт е обаче, че има видео и Джей както се очакваше отново мами и лъже съпруга си. Непоправима е!
Не знаем защо го прави - от любов , от страх, за защита  - не знаем. Тази криза в отношенията им ми се струва изсмукана от пръстите и то чрез такъв идиотски запис. Ама може да е и нещо по-сериозно. Горкият мъж какво ли не му се сервира досега, че и още сюрпризи го чакат май.

# 99
  • Кърджали
Диме....Енгин няма съвсем предивд че е спасена от затвора.
Нали съвсем съзнателно я примами да тръгне да го последва. Значи през ума му е минавал варианта тя да последва Инджи, знаел че ако се стигне до употребата на пистолет, ще е или или. Та - аз съм мъртъв, ти се спаси ,поне за мен означава това - прибра се жива и здрава. Иначе е близко до логиката, че ако един от тях хване пътя за отвъдното, щом са били само двамата там (каквато явно е била идеята му),оцелелият ще се позанимава с полицията малко. Ме трябва да си екстрасенс за да се досетиш.
Но наистина кой помага на Енгин и сега върши явно предварително поставени задачи? Флашката я предаде един от репортерите. Този репортер се опитвам да си спомня сега, но май и преди са го давали да говори с Енгин...Или с някой друг беше бе... Кой първи пусна бомбата пред репортерите за брака на Ългаз и Джейлин? На същия този репортер май бяха казали, но Енгин ли беше, сега не мога да се сетя...

На Джейлин предварително няма да се ядосвам за това,че крие. Чакам да видя първо какво точно крие. Да, разбираемо е  усещането на Ъкгаз от това,че тя крие нещо от него след всичко преживяно, но нека видим първо мотива

# 100
Добър вечер Simple Smile
Хайде да се включа и аз в гадалката. Blush
Видеото на Енгин (а той май няма да е последното) може да касае: Парла и наркотиците; Зафер и Чънар в автобуса; Метин с трупа в колата му; нещо нечисто от съвместната им работа. Не вярвам да е нещо, касаещо лично Ългаз или загадъчната история на Мердан със спасеното дете. Нещо, което лично ще удари Джейлин и тя ще се чувства длъжна сама да търси истината, да не забърква Ългаз, който ще кандидатства отново за прокурорско място. Макар че ... вече трябва да е наясно какво се случва и къде се озовава след соловите си акции.

# 101
  • Кърджали
Поне Ългаз е отново прокурор. На един кадър е в кабинета си.

Мисля че няма да е за това, което направиха Чънар или Метин. В такъв случай нямаше Джейлин да крие, да слага пароли, да държи Ългаз настрана. Това е Джейлин, щеше да вдигне такива скандали, че и на Марс да разберат. Джейлин точно за баща си няма да си каже " чакай да седна да помисля, да проверя". Знаем,че баща ѝ страшно ѝ липсва, знаем, че въпреки всичко тя е била негова любимка (както Айлин е любимка на майка си например), тя е била привързана към баща си... И просто Джейлин и хладнокръвие при такава информация са несъвместими.
Ще видим в неделя. Не мисля че ще ми разкрият за какво се споменава във флашката
предварително.

Мина ми през ума да е за Мердан и неизвестното дете. Все пак щом Седа се сдоби с тази информация, явно не е нещо чак толкова неоткриваемо като случай...

# 102
Енгин го няма, откакто го няма. Той на онзи етап, че са си толкова ценни един на друг Джейлин и Ългаз не знае. Така, че тайни на дядото няма какво да й изпраща. Нещо за Джейлин , и то не за баща й, защото както се писа по-горе целуят свят щеше да е чул истерията й.
Дано разочарованието на Ългаз  да е само от това, че е скрила от него, а не от самото съдържание.
Ако Нева, както изглежда, е съдия за Йекта, той ще излезе със скоростта на светлината от от затвора, защото на нея й държат копчето.

# 103
  • Кърджали
Ългаз още сам пред себе си не си беше признал че е влюбен в Джейлин до такава степен, когато Енгин го накара да избира " или баща ти, или жената ,в която си влюбен. Не ме гледай така, личи си че си влюбен " (нещо подобно бяха думите му)

# 104
Добре, момичета! Съгласна съм с приведените доводи.
Все пак аз съм се съмнявам, че Енгин можеше да предвиди следното, за да го запише предварително, а именно:
- не можеше да знае, че в деня на бягството си точно Джейлин ще бъде в болницата за документите на Парла. Можеше да всеки от семейството ѝ ;
- не можеше да предвиди, че точно той ще бъде убит. Чак пък такава жертвоготовност от него не съм очаквала;
Или всичко е казано много иносказателно или аз съм скарана сериозно с реалността.

Мисля ,че този рижав репортер ни се мярка почти от самото начало - и при разследването на убийството на Инджи, и по-нататък случките Джейлин -Ългаз- Парс- Йекта и т.н. Мяркала съм го там до вратата отвън, почти в кьошето. Май Йекта си го ползваше доста усърдно.

Леле кое време е станало - лека нощ, милички!

Общи условия

Активация на акаунт