Отговори
# 75
  • Кърджали
Каан

# 76
# 77
  • Плевен / София
Честита Баба Марта...

# 78
# 79
  • Кърджали
Друго си е любов в ареста. - https://vk.com/wall609002571_142
И след голямото дело и последвалото празненство е време за почивка - https://vk.com/wall609002571_141

# 80
Ето и обещаната ми изненада за всички

# 81
Алекс, откривам нови неща с твоя точен превод, които въобще не съм чула
при "азвучката"! Cok mersi!

Розичке, прелестна честитка! Мерси много!

Лека нощ.

# 82
Алекс, благодаря! Flowers Bouquet Дано не виждаме повече арести и затвори!

Розе, благодаря за колажа! Flowers Bouquet Готова корица за списание, браво!

Благодаря за всичко споделено, за снимките и пожеланията! Heart

Не помня дали писах, че Онур Дурмаз ще участва в нов сериал - "Kara Tahta - Черна дъска" по ТРТ1.

# 83
Ох от десет минути се смея самичка на това с глас...

# 84
Цитата от началото на епизода (за цъфналите дръвчета ударени от градушка) мисля, че се отнасяше за края на епизода - Джейлин тъкмо излезе от затвора, но не успя да се радва дълго на щастието си, защото още на следващия ден получи флашката от Енгин. Confounded

Относно връщането на Ългаз като прокурор отново, не знам дали ще стане толкова лесно и бързо. Thinking Той спомена, че не се знае дали ще му дадат същия пост - това не знам какво значи - дали визираше, че може да го преместят в някой град, село или да отговаря за определен район. Аз нямам представа как се разпределят прокурорските места.

Забелязах, че има някакво заяждане между Деря и Парс, някакво напрежение. На моменти, тя гледа да направи точно обратното на това което Парс прави. И се усеща някаква дръпнатост, студенина. Но Парс обича предизвикателствата и май това го привлича, иска да я разгадае. Joy

На делото добре, че Ерен се появи с доказателството, че Джейлин щеше да стой в затвора не до а м. Април, а чак до м. Май Expressionless , до следващо заседание, което не е малко време.

Довечера чакаме трейлър... може да загатнат, кой е тайнственият осиновен син/дъщеря на Мердан
А може и да е в посока новото предизвикателство на Енгин.
Щеше да е добре Джейлин да види клипа заедно с Ългаз, дано не реши сама на своя глава да действа.

# 85
  • Кърджали

И превод - https://vk.com/wall609002571_143

Какво толкова е пратил тоя Енгин, че Джейлин така усърдно го крие от Ългаз...
Май няма да е за Зафер, щото тогава би трябвало да беснее, а не да слага пароли...

# 86
Нашето съкровище Алекс пак ни е зарадвала с преведен трейлър!
Благодаря ти, мила Алекс!
Но не разбрахме какво крие Джей... Изобщо този трейлър нищо не ни разкри... Разбрахме само колко много е огорчен Ългаз. Disappointed

# 87
Да не е за осиновеното дете от Мердан.? Ще им се пада вуйчо / вуйна.
Ама това означава, че има човек, който след смъртта му, продължава неговото дело.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 20:15 от tigasa1

# 88
Нещо, което Джейлин иска да скрие ще е (в лошия случай) или нещо, което ще иска да реши без да намесва Ългаз (не че този "добър" случай няма, както видяхме до сега да е със същия лош изход). Енгин знае за самата нея разни нередности. В първите серии нали дадоха, как беше наела май някоя жена да си спечели бракоразводното дело). Това в очите на Ългаз си го представете какво разочарование ще е.
Абе, ето я кризата, която, не че искахме, ама чакахме, защото знаем, че е неизбежна.

# 89
Алекс, благодаря за превода - бърза и точна както винаги !
Тая съмнение че видеото на Енгин може да отнеме и цялата серия докато разберем ....т.е  Ългаз го гледа в края на епизода.
Явно започва кризата колкото и да не ми се иска.
Тайната от видеото - за да крие Джейлин от Ългаз може да е нещо с Чинар или Мердан . Ако беше за Зафер - щеше да избухне. Нещо което ще го нарани.

Общи условия

Активация на акаунт