Отговори
# 585
  • Кърджали
Честно казано, ме съм ви чела изцяло.
Първо . Страхотно изигран финал. Пуснат го изигра като звяр. Реакциите на Джейлин, на Ългаз, намаленият звук от гласа на Джейлин... Всичко беше невероятно добре направено
Серията ми хареса.
Парс сърдит, сърдит, но като чу че Ерен е ранен и скочи .

Като видяха записа от момента на наръгването
Ългаз: Няма да му позволим да избяга,нали?
Парс: Ние ли?

Притеснението на Ългаз да не би да се случи нещо на приятеля му . Проклетата му интуиция, че Зафер няма да си дойде.

Мердан има няколко месеца живот..

Тууче не се върза на баща си и каза на Ългаз че Фатих е поискал парите. В един момент се усъмних че няма да му каже...
.Ох, не мога да си събера мислите в главата . Ще се върна да ви дочета, после ако има нужда от някакво доуточнения ще пиша пак

Аз съм убедена че Сердар е доубил Зафер. Чуха се три изстрела тогава. Днес ни показаха само първият

# 586
Дано пък трупът, макар и след толкова месеци, да покаже броя на куршумите и че няма как убилия го куршум да е изстрелян изпод него. Те пък нашите тъпаци с подмяната на оръжието, ще да самосаботират и тази възможност.

# 587
Момичета, държах отворени страници на Вконтакт и от време нa време ги обновявах. Сега видях, че се е заредила страница за логване, мейл, парола и влязох. Само две страници се заредиха, но не докрай - виждам публикации само от вчера, нагоре е празно. И снимки почти не се виждат - бели полета.
При вас как е?

# 588
Възможно е както предполага Лучия, това да е и Енгин. Аз съм пропуснала момента, в който е грабнал чантата си, от което може да се съди, че е присъствал на мястото на убийството. Той по може да убие, Сердар е страхлив, той е по почистването. Аз съм доволна, че не ни затормозиха много с образа на Йекта, не се гледа направо... Rolling Eyes

# 589
  • София
При мен вече трети ден не се отваря нищо от VK.

Ако Енгин или Сердар, по нареждане от Енгин, са доубили Зафер, това е , за да не се пледира самозащита, а убийство.

# 590
Gugutka52, и при мен беше така - от четвъртък, нали питах тук.

Катя, Йекта тепърва ще се развихри. Беше зает с другото дело, а и чакаше да намерят трупа.
Парс е много смешен с Дерия като каза "сякаш искам да се женя за нея" Joy

# 591
По-скоро Енгин да е искал да убие Зафер от злост към Инджи.
Че Метин ще дойде да замита след Чънар никой не е можел да предполага.
А може в следващата флашка Енгин да й се надсмее на Джейлин, че е убил баща й.

# 592
А може в следващата флашка да се изтипоса видеото , в което пътуват Чънар и Зафер.
Тогава Джейлин ще събори небето

При мен с ВК, Турк.ру , 1+1plus - всичко е наред, нямам проблем.

# 593
Искаме справедливостта да я има. В "Черна любов" умря лошия /Емир/ , но с него и добрия /Кемал/. Т.е. Йекта да умре, но с него някой от добрите. Дано не е така!

# 594
  • София
Добро утро, момичета!
Благодаря ви за коментарите и разясненията.
 Аз също гледах епизода, хареса ми . Нямаше нищо пресилено, а всичко беше много премерено и отново се появиха много загадки. Доста сте коментирали и припомнили станалите събития. Няма да ви повтарям, съгласна съм с много от вас,  само ще изкажа едно мое предположение, което сигурно ще отхвърлите, но?!?
Дедето Мердан е болен и му остават няколко месеца живот. Аз мисля, че той ще поеме отговорността за станалото със  Зафер. Ясно каза, че иска да помогне не само на сина на Местан /Чънар/ своя внук , но и на своя син /Местан/.
Как ще помогне?!? Вероятно като се жертва и признае, че той е убил Зафер. Не случайно пистолета с който е убит Зафер, Местан го донесе на дедето. Ще видим, май финала ще се удължи, но пък интереса според мен ще се повиши още.
След превода отново ще се изяснят ситуациите. Нямам Vk вече няколко дни, но Алекс е незаменима и когато може ще ни зарадва. Хубав ден и бъдете здрави.

# 595
Дядо Мердан като ще се жертва да повлече и Йекта, Джунейт / и той не е китка за мирисане/, та да отърве света от тях. И Елчин , ще си отдъхне жената.

# 596
  • Кърджали
Мердан няма да се жертва.
Идеята на Метин е да прехвърли вината върху друг (даже си беше избрал кой, но не ни казаха). Освен това, ако друг ще излиза виновен (според сметките на Метин) то трябва да в извън семейство Кая, за да може този случай да окаже най-малко влияние върху Ългаз и Джейлин.
А и малкото хлапе. Мердан няма да каже "Аз влизам в затвора ти се погрижи за него". Мердан ще иска да е там до него тия два - три месеца, за да може детето да свикне със семейството.
Отделно не очаквайте кой знае каква жертвоготовност от Мердан. Фалшивикация - да

tigasa1 - Лачин. Така се казва жената на Йекта.

Рейтинга.
Има спад, но го очаквах. След всеки скок после следва спад
Но пак държим позиции

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 09:38 от Aлекcандрa

# 597
Добър ден в първия ден от пролетта!
Благодаря на всички за коментарите

# 598
  • Плевен / София

Рейтинга.
Има спад, но го очаквах. След всеки скок после следва спад
Но пак държим позиции

А това е на конкуренцията....
Скрит текст:
За Джунейт дали все още всичко е "игра" с Нева? Йекта май му зададе такъв риторичен въпрос снощи

# 599
  • Кърджали

Изгледах "Продължавай да живееш".
Каан па как може да си пасва така съвършено със всяка партньорка? А с малкият е направо сърцеразтапящ... Не е честно.. Не искам да пиша много, за да не издавам от сюжета...
Филма, като имаме предвид,че главната героиня е неизлечимо болна, не мога да кажа, че е прекалено драматичен .Каан никога досега не съм го виждала да се усмихва толкова много. Отива му да се усмихва. Свеж филм, готини реплики, доста се посмях. .
Обаче... Последните 40 минути ми таковаха таковата.гГледала съм през сълзи, а някъде дори не виждах нищо. Но аз съм си ревла, малко ми трябва да ревна. Поплаках си едно хубаво.
Но пак казвам, филма не е много драматичен. Няма излишно ауу, оуу , да ги удавим в драма..
Заслужава си да се гледа
Както съм обещала, само да ми попадне откъде да го сваля, ще го преведа.
А и с удоволствие бих го гледала пак....

[

Общи условия

Активация на акаунт