Отговори
# 570
Каза само, че е бил на местопрестъпление. Но тя ще му разкаже за децата.
Какво е очаквала Зюмрют. Коя изневяра остава неразкрита. Последствията трябва да са ясни.

# 571
  • Плевен / София
Ългаз каза ли истината на Джейлин защо са му кални обувките
Каза, че е бил на местопрестъпление...но какво са намерили, си замълча....

# 572
Горкият Ългаз. А ако знае какво още го очаква. Sob

# 573
  • Плевен / София
Явно това ще е финала на серията....Мъката на Джейлин и Ългаз тепърва започва....
Благодаря ви за компанията и коментарите....

# 574
Познахме, че разпознаването на трупа ще е в края на епизода

Епизода беше добър, но малко ме е страх от това, което предстои

Йекта изглеждаше доволен че нещатата тръгнаха по неговия план, явно си има план

Там е работата, че Метин може да допусне грешка, а Йекта 100% следи всяка негова стъпка

# 575
Гледах с интерес , момичета - тази вечер озвучката не прекъсваше ....
Малко по малко кълбото ще се разплете - Ългаз колко работи има още да научи - горкия - истините хич няма да са приятни. Мердан и Метин май правят повече глупости - да видим до къде ще стигнат.
Лека вечер ви пожелавам !

# 576
Чънар за въвличането на децата с аферата с наркотиците и Чънар, обявен за убиец от Йекта. За капак - Метин е прикрил всичко. Като прибавим и подмяната на оръжието, до края на сезона - поне още 10 серии до края на май, трябва да разкрият всичко.

# 577
Уфф, много тежко...

То е ясно, че Сердар не е разказал цялата истина, ама понеже не му чух целия разказ, стана ли ясно за чий  му е било на Енгин да настоява да се открадне и зарови трупа?

Йекта ме вбеси много. Как се възмущаваше на глас, как можело да скрие улики Метин, щото той не е царя на фалшификациите. При това в случая е едно към едно. И той кри, унищожава и подменя улики заради сина си.
А Метин как пред камерата направи подмяната. Същият, който гледаше записите от лабораторията преди това.

# 578
  • София
Не разбрах защо Метин подмени оръжието - нали като отиде при трупа на Зафер избърса внимателно пистолета...да не говорим, че подмени пистолета при камера, вярно зад гърба му, но как може да прави грешки серия след серия...

# 579
На мен ми се струва, че Мердан ще изпрати на оня свят Сердар и другарчето му, което ... не означава, че Ългаз няма да разбере истината. Проблемът е кой как ще я приеме и превъзмогне, щото тя не е проста истина.

# 580
Мердан дано не сглупи да убие Сердар, или поне не преди да го изстиска, защото след глупостта на сина му да унищожи всички възможности да се доказва самоотбрана на Чънар, сега  да изчезне Сердар и то след като Йекта знае достатъчно ще е краят.

# 581
Йекта знае достатъчно, но трябва да има и свидетели.

# 582
На Йекта му е ясно, нали синът му изнудва цял вагон хора. Приготвил е и още, казва го в записа във флашката. Но Сердар понеже е дебил, провали следващия "сюрприз" за Джейлин. Продължавам да мисля, че Сердар е доубил Зафер. Но докато стигнат до него, ще мине много време. Защото прикриването на следите задълго ще обърка всички. Не зная как смененият пистолет ще го спаси. Предстоят още по - интересни серии.

Чудя се обаче за следното - когато Сердар се обади на Енгин, че Зафер е прострелян, той грабна чанта и останах с впечатление, че отива на мястото. Дали пък той не е доубил Зафер.

# 583
  • Плевен / София
Ако накарате истината да замълчи, и я погребете дълбоко под земята, тя ще поникне, набрала такава експлозивна сила, че ще помете всичко по пътя си. Емил Зола
Така стана и с трупа на Зафер....Кога ли ще експлодират и скритите тайни на Йекта...Все пак трябва да има справедливост в този свят...Той не е най чистият в този живот...

# 584
Изключителен епизод! Hands Clap Hands Clap
Не съм специалист по турските сериали, но до момента като че ли не съм виждала
толкова наситено действие! И толкова талантлива режисьорска работа!
А невероятното изпълнени на Джей/Пънар на финала беше направо звездно!!!
Този път озвучката беше доста добра, нямаше никакво забиване на картината,
направво удоволствието беше пълно!
Освен, че както очаквахме, епизодът беше изпълнен с драматични моменти,
без да се стига обаче до сладникава сантименталност и трогателни залитания...
Е, романтиката остана на заден плън, но на мен ми беше достатъчна
мълчаливата съпричастност и нежност на Ългаз към Джей. Hands Ok Hand

На първо гледане почти не мога да си спомня излишно разтеглени сцени
и ненужно преиграване на актьорите. Почти без изключение! Hands Plus1

За следващия епизод ни оставиха развихрянето на Йекта
и последващото възмездие. Rage

Общи условия

Активация на акаунт