Отговори
# 555
Йекта нали е адвокат на Сердар, Сердар и той е замесен в убийството на тази Пънар

но и аз се учудвам колко бързо Йекта се върна в бизнеса

а парс и деря яко притиснаха престъпника, не разбрах какво казаха, но изглеждаше, че са наредили картинката заедно

# 556
  • Плевен / София
Йекта нали е адвокат на Сердар, Сердар и той е замесен в убийството на тази Пънар

но и аз се учудвам колко бързо Йекта се върна в бизнеса

а парс и деря яко притиснаха престъпника, не разбрах какво казаха, но изглеждаше, че са наредили картинката заедно
Ще привикат цялото семейство да дават показания, като замесено в убийството на момичето.

# 557
Парс заплаши цялото семейство с разпити, вкл. и децата и ... младежът разтресе крака. На снимките са той и брат му, но явно другите от семейството не са забъркани или не знаят... Страх го е повече от шефа на клана.

# 558
Фили, ЧРД и от мен Flowers Four Leaf Clover
(Успях преди 12 часа)
Кофти развитие. Чудо трябва да стане, за да се разбере, че не Чънар е убил Зафер.

# 559
  • София
Парс каза, че в убийството на момичено е участвала цялата фамилия и ще трябва да разпитат братя, сестри, майка, баща, деца...
Ако Екта не е там, този пъзльо ще си признае всичко...

# 560
  • Плевен / София
Браво на Тулче.

# 561
Дано Тууче най - после да има нормално семейство.
Да видим извратеният мозък Йекта какъв план е измъдрил. Намериха "случайно" трупа на Зафер.

# 562

Какво направи момичето

Май откриха трупа на Зафер
А Метин гледа като отровен от гъби

# 563
  • Плевен / София

Какво направи момичето

Май откриха трупа на Зафер
А Метин гледа като отровен от гъби
Казала е предварително на Джейлин и Ългаз и направиха капан....Аз си помислих, че ще си замълчи и по този начин ще се  отърве от доведения си баща. Той и обеща, че ще избяга и ще я остави да започне нов живот с майка си.

# 564
Къде му е акълът на Метин, камерата е зад него. Flushed Смени пистолета.

# 565
Абе Метин да не би да подмени пистолета пред камерата?

# 566
Да.
Мердан го снабди с друг пистолет.

# 567
Нещо друго - кой издържа майката и сестрата на Джей ? Осман ? Или може би Гюл е пенсионерка ? Преди много малък трудов стаж се е изисквало за пенсия - май 15 г за жените .
Стана ми жал за Зюмрют , добре играе актрисата .

# 568
Ългаз каза ли истината на Джейлин защо са му кални обувките

# 569
  • Плевен / София
Нещо друго - кой издържа майката и сестрата на Джей ? Осман ? Или може би Гюл е пенсионерка ? Преди много малък трудов стаж се е изисквало за пенсия - май 15 г за жените .
Стана ми жал за Зюмрют , добре играе актрисата .
На мен "не". Изневери на съпруга си, а обвини Айлин, че се е наложило да направи аборт...
Джейлин този път не скри от Ългаз...Учи се от грешките си...

Общи условия

Активация на акаунт