Отговори
# 675
Алекс светкавицата!!!
Благодаря!
Мамашите още не са го превели...
Кога ли ще просветне светлинка поне за нашите...

# 676
Алекс светкавицата!!!
....
Joy Точно!

За предстоящата серия ще падне рейтингът не за друго, ами защото ще се броят мазохистите.
Гробища, задълбаване в мъката на Джейлин, за която знаем, че големият шок тепърва й предстои, двама, които досега умираха психически на части, сега и физически ще се разпадат според двата фрага. Йекта не го споменавам, щото в тази ситуация явно и гадостите му ще минат на друго ниво.
Аз лично съм на път да не си причинявам серията наведнъж в неделя вечер, а на порции в следващите дни.

# 677
  • Кърджали
Аз съм мазохист, ще гледам.
Въпреки че ще боли... Ще ми напомни за загубата на мама... То ми напомни дори само от фрага...

# 678
Страхотни ЪлДжей в този тежък момент и е най-голямата упора както беше и за Инджи ,но сега вече може да я сграбчи и прегърне както му се иска и да покаже емоцията си не да я гледа отстрани...
Ългаз е много добър човек и като разбере какви са ги надробили той най-много ще страда каквото и да е вече м/у тях стои един труп за съжаление.

Фърат Фъртъна от моята работилница..

# 679
Алекс, не трябва ли вече да спиш? Stuck Out Tongue
Безкрайно съм ти благодарна, че толкова се грижиш за нас! Gift Heart

Двамата са толкона прекрасни, че дори не изпитваш мъката им -
само ги гледаш захласнато...
Не се разбира - Метин самоубива ли се или някой го застрелва?
А за съдбата на Чинар ще трябва да почакаме до неделя...

# 680
В дядото е надеждата. Да изцеди някак Сердар в затвора. Лошото е,.че нямат идея от къде идва всичко. Или в нова флашка от Енгин.

Явно дядото сценаристката реши в последствие да го убива, както реши в последствие Енгин да се е самопоръчал. Изведнъж хем знае че умира, хем иска да вкара  детето в семейството, хем никак не помага.
Младежите нищо не им се е разминало. Йекта има по голяма занимавка сега, ама тя е сеир. Ще е непоследователност в образа му, ако не погне Джейлин за склоняването към лъжесвидетелстване, за което Ългаз не знае.
Въобще от никъде няма светлина.

# 681
  • Кърджали
Джу, тъкмо задрямвах и прочетох че ще има фраг  и се събудих Според мен Метин сънува
Ама аз каквото предполагам все  различно излиза
Но няма да умира със сигурност. Поне той да не се измъква по пантофи на оня свят. Да постои още, Ългаз да разбере някои истини.
Диде, поизплакнах хубаво очи

Йекта каза че няма да подава жалба срещу Джейлин за склоняване към лъжесвидетелстване. Защото това най-много да навреди на кариерата ѝ. А той иска да разбие живота ѝ. Затова тръгна да търси с какво може да я удари така че да не може да се съвземе.
И преди съм казвала -на Мердан не разчитам. Явно все пак го е страх че Йекта ще разкрие тайната му и затова не застава срещу него. Или някакъв странен вид лоялност . Но Мердан срещу Йекта няма да се изправи. А за Сердар нищо не знае...
Всичко накрая пак Ългаз и Джейлин ще си го разрвшат. Както става през цялото време. Ерен ще помага, Парс ще се чуди да го удържа  ли, да помага ли, накрая ще прави и двете.
Но работата ще я свършат Ългаз и Джейлин. Поне вече знаем че всяка такава непреодолима трудност накрая укрепва още повече връзката им

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 10:42 от Aлекcандрa

# 682
Алекс, благодаря! Flowers Bouquet Розе, Flowers Bouquet! За коментарите! Flowers Bouquet

"Не можеш да направиш това, не"

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 10:43 от LU4IQ

# 683
Добър ден

Майко мила, фрагът е покъртителен
Ще си изплачем очите в неделя,вероятно  Cold Sweat
Семейство Кая е в шах, май нямат печеливш ход и накрая ще допуснат грешка, която може да е фатална за всички
Йекта е не само заплаха - той е реалната опасност и за двете семейства.Няма ли да се намери някой да го спре или да неутрализира донякъде пъклените му планове
И отново Енгин - как може да има толкова извратен ум вече не се учудвам - достоен син на проклетия си баща, ДНК-то има значение
Спокоен и ползотворен ден ,приятели

Всяка сутрин трябва да се будиш с нещо добро:
добро настроение, добри чувства, добри намерения.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 10:56 от Dimeto_M

# 684
Диме, много ме радват твоите емотикони.

# 685
Диме, много ме радват твоите емотикони.

И аз си ги обичам, миличка

# 686
  • Кърджали
Нося ви мъничък музикален поздрав
https://vk.com/wall609002571_194
https://videa.hu/videok/film-animacio/.mp4-IwJGLVzhXJd2Xklv

# 687
Привет, момичета,
фраговете са уау - мъка и пак мъка, тежка серия ни чака утре.
Не знам как ще се измъкнат Чънар, Метин и Мердан - правят грешка след грешка. Тая малка надежда, че в затвора Мердан има своя си мрежа и  чрез нея ще научи от Сердар истината - т.е. че Чънар не е убивал Зафер...Не дадоха изобщо Йекта, а той го чака този момент като топъл хляб - интересно ми е как ще злорадства този път...
Да и е честита наградата на Пънар - заслужи си я !

# 688
  • Кърджали
Днешният хаштаг е #Canevim.

Да кажем че най-близко по значение бихме могли да го преведем като Сърце / Душа.
В поезията , въобще в изкуството, тази дума се използва като мястото, където са чувствата на човека 

И да не забравяме,че с промяната на часовото време днес серията ще започне както е в Турция - към 20 започва озета, към 21 новата серия

# 689
Алекс, благодаря ти!
Може  би  "Душа" е най-подходщият превод.

Две весели снимки с Аслъ Енвер от новия й филм с Каан.

Общи условия

Активация на акаунт