Новите съседи / La que se avecina

• 41 518
  • 458
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Отслабнала е. Тя е с от тези фигури със слаби крака, и по мощен торс, без талия.
Да, раменете са й по - широки от таза и това я прави по - едра. И все с широки блузи, та съвсем. Изненадах се като видях, че нагоре всъщност не е дебела също.

# 226
Снощи в къщи отново коментирахме безумният превод. Къде може да се оплаче човек, на БТВ ли трябва да се пише?

Дори и превода да е правен от нови хора, повечето дубльори нали са си същите. Как може 12 години да повтаряш едни запазени фрази и сега да не ти прави впечатление, че са различни... Сами можеха да коригират някои неща докато записваха, едва ли студиото щеше да им е проблем, че са сменили три думи.

# 227
Снощи в къщи отново коментирахме безумният превод. Къде може да се оплаче човек, на БТВ ли трябва да се пише?

То все едно да пишеш на арменския поп...

# 228
Какво мислите за финала,хареса ли ви?

# 229
Това ли бе финала на сезона? С Маркизата паднала по стълбите?

# 230
  • Пловдив
Да, това беше последната серия за сезона. Някой по-назад беше написал, че тази година ще снимат 15 сезон.

# 231
  • In transit
Така както завърши и след като имаме нови герои, за мен може още 1-2 сезона да направят успешни.

# 232
За да ви развеселя ще цитирам един велик лаф, естествено от Щурите съседи. Домоуправителят Куеста: "Ужжаст! Сега вече директорът ще ме уволни или ще ме направи охрана на стола, а колко са точни учениците с кюфтетата..."

# 233
  • Бургас
Има материал за нови сезони, доста сюжети и герои могат да се развият. Ще чакаме. Много ми е липсва Енрике, явно и на сценаристите-често го споменават.

# 234
А дали се снима новият сезон, или ще има да си чаакаме...

# 235
  • Бургас
За сега минавам на Селцето, трудно се прежалвам аз с друг сериал. На този му дадох шанс, не знам нови епизоди ли са или ще ни връщат на първи сезон. Малко постен, ама ....квот такова.

# 236
Започна Селцето и полегнах на дивана, отдавна не бях спал на село... Simple Smile

# 237
  • In transit
Започна да ми харесва Селцето. Не може да се сравни със Съседите, но е забавен. Има познати муцуни. Харесват ми младата двойка, които бяха в последния сезон на Съседите. Снощи се появи и масажистката, с която избяга Хави.

# 238
Аз селцето също си го харесвам много.
Надявам се да има повече серии този сезон.
По- различен е от Съседите, не е толкова динамичен и разюздан, ама си ми харесва.
Все изниква по някоя позната муцуна, но най- ми се иска Фермин да изкочи отнякъде.

# 239
Актрисата, която играе Амая ли е, тази която игра Марина (приятелката на Хави и Лола)?
А Марианху не е ли домоуправителката в "Новите съседи " (актрисата, която е починала)?

На мен още от първото излъчване ми харесва "Селцето".

Имаше един сериал с Естела (в един фитнес салон се развиваше действието), който не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт