Новите съседи / La que se avecina

• 50 497
  • 558
  •   1
Отговори
# 450
  • София
За съжаление това коварно заболяване е погубило живота на друг актьор. Дано Антония да успее да се справи, невероятна актриса е, струва ми се и стойностна като човек.

Мярнах във Фейсбук новината, че Матю е починал.

https://www.7kefa.com/%d0%be%d0%b1%d0%b8%d1%87%d0%b0%d0%bd-%d0%b … %b5-%d1%81%d1%8a/

Този рак какви бели прави, колко човешки живота погуби...

# 451
Тъжно, млад човек! Дано Антония се пребори!

# 452
  • София
Тъжно, млад човек! Дано Антония се пребори!
Дано, много ѝ симпатизирам, така ме е разсмивала с този образ. Невероятно изпълнение направи и в "Платформата".

Тъжно е много, млад, лъчезарен.. тази болест отне и моя баща.

Вчера видях, че Кристина Кастаньо (Юдит) е родила момченце, Леон.
Да ѝ е живо и здраво. Липсва ми нейното участие в последните сезони на сериала.

# 453
Аз имам добро предчувствие за нея, борбен човек изглежда, а може би и съдбата е благосклонна към нея, да има препятствия, но да ги преодолява. Спомням си, че бях чела, че като млада е била съседка с Вероника Форке (кметицата, с птицата на тъгата, която кацаше на рамото ѝ) и веднъж е била много зле, нещо здравословно, и Вероника забелязала и извикал линейка, и така на практика ѝ е спасила живота. Преди няколко години Вероника се самоуби (депресия и пр.), Антония все още е жива, а е можело да си замине отдавна, ако някой не в беше забелязал, че има нужда от помощ.

# 454
  • sofia
оооооххххх ужасна новина Sad  да почива в мир Sad
а Естела я следя всеки ден - изглежда че се държи и бори

# 455
  • София
Много лоши новини напоследък.
Четох, че Кристина Медина (Нинес) е бременна. Поне една хубава новина.

# 456
Стара новина.

# 457
  • In transit
От ИГ на Жоржи Санчес. Heart
Големи сладури, завършили са серия №200.

# 458
Вече има трейлър

# 459
Първите 10 минути на сезон 16 

И трейлър на епизод 200

# 460
През януари трябва да се изреди и нашите да го излъчат. Не съм смятал епизодите, но повторението трябва някъде тогава да се извърти, те сега са на 12-ти сезон.

# 461
Здравейте! Следя „Новите съседи“ от самото начало и нямам пропуснат епизод. С нетърпение очаквам шестнадесетия сезон, но за съжаление има две неприятни новини:

1) Който е гледал епизод 1 от сезон 16 на испански, вероятно е забелязал, че продължителността им е намалена до около 50 минути, макар че броят на епизодите остава 8.

2) В Уикипедия пише, че дубльорката на Маите, Менчу, Фина, Чуса, Анди, Кристина и Маркизата – Ася Братанова – както и дубльорът на Бруно, Оскар, Мартин, Енрике и Тонин – Александър Воронов, ще бъдат заменени (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0% … D0%B5%D0%B4%D0%B8).

Много се надявам това за дублажа да не е вярно, защото лично на мен ми омръзна дубльорите да се сменят почти всеки сезон. Смятам, че това е неуважение към феновете. Да, тъжно е, че Лидия Вълкова се оттегли заради възрастта си, а и дублажът в сезони 13 и 14 определено не ставаше – новата дубльорка не предаваше комедийния елемент и гласът ѝ не пасваше на стилистиката на сериала. Радвах се, че в сезон 15 върнаха качеството, като избраха Ася Братанова, която според мен се справи отлично. Тя дори има награда „Икар“ за дублажа на "Щурите съседи", когато се излъчваше по Диема (Източник: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D1%8F_%D0%91%D1%80%D0 … D0%BE%D0%B2%D0%B0). С нейния глас героините звучаха по-естествено и енергично, а хуморът се усещаше много по-добре. Единствено за Фина съм съгласен ролята й да поеме Ани Василева, но за останалите роли Братанова е много добра и не виждам причина да бъде сменена.

Същото важи и за Александър Воронов – неговият глас е емблематичен за Енрике Пастор и според мен би било грешка да бъде заменен. Тъкмо в сезон 15 проблемите с дублажа след „счупването“ в сезони 13 и 14 бяха оправени, и би било разочароващо отново да се правят промени, които нарушават стилистиката и атмосферата на сериала.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 20:07 от Ryder156

# 462
Последните два сезона дублажа на Менчу наистина беше добре, за разлика от Фина, много ме дразнеше гласа ѝ, един стържещ такъв. Но пак е добре, в предходните два сезона тях двете не ги различавах като говореха.
Четох, че актьора на Енрике е добре физически след инсулта, но имал афазия и вероятно повече никога няма да участва.

# 463
  • Пловдив
Опитвам се да се сетя в кой сезон беше серията, в която пуснаха съседите в центъра и се гледаха много странно с хората.

# 464
Опитвам се да се сетя в кой сезон беше серията, в която пуснаха съседите в центъра и се гледаха много странно с хората.

юбилейния епизод 100 сезон 8 епизод 7

Общи условия

Активация на акаунт