Новите съседи / La que se avecina

• 50 387
  • 558
  •   1
Отговори
# 555
  • In transit
И двата епизода бяха много забавни. Вчерашния ми беше леко излишен на фона на късите и малкото на брой серии в този сезон. Тъкмо взе да става интересно и пак ще свърши. Sad

# 556
Днес си направих маратон от последните 5 серии. Епизод 200 беше много различен, но бе интересно да ги видим в други образи. Като гледах последният епизод, имах чувството че нещо изпускам - например откъде се появи този мъж, за когото спореха Лохи и маркизата?
Е, Фина как ме метна, че ще си ходи, чак мъчно ми стана Simple Smile
Сериала още си го бива само да намалят фантазиите на данъчния инспектор. Много пошло ми идва.

# 557
Интересен финал на сезона. Жалко, че свърши толкова бързо. Предполагам, че Антонио ще се измъкне през тунела, както мъжа и любовника на Фина. Радвам се, че Амадор се отърва от Габриела, защото тя щеше да го разори. Силно се надявам сюжетът с тук-тук компанията му да продължи. Този сезон ми се видя по-кратък и от предишните 3, които макар също да бяха по 8 епизода, то времетраенето от 80 минути компенсираше, а сега с това съкращаване тъкмо започне епизодът и докато се усетиш свършва и сезонът приключи. Като цяло се посмях доста, но тези 50 минути не са достатъчни да разгърнат сюжети за всички герои и някои остават на заден план. Надявам се, че сезон 17 ще бъде отново с продължителност 80 минути, както беше до сезон 15.

# 558
  • Бургас
Последния епизод завърши тъжно, а фабулата беше недобре обоснована според мен. Но пък финала остана отворен, другите сезони бяха по- категорични, а имаше продължения.

Общи условия

Активация на акаунт