Новите съседи / La que se avecina

• 41 385
  • 458
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз точно на това се надявам - че през това време новият сезон ще е готов, та нашите да го купят и да го излъчат след нова година
И да са успели да го озвучат. Не мога да отрека, че това ми е един от любимите сериали, забавен е и разпускащ.

Има ли информация как е здравословно Хосе Луис Хил? И той ми е сред любимците, едва ли ще го видим повече..но дано да се подобрява.

# 436
Гледате ли повторенията? Аз гледам и ме хваща яд с това цензуриране. Вчера, ако не го бях гледала вече преди години, нищо нямаше да разбера кое му е забавното. Изкуствени цици (това мисля, че бяха, по спомен карам), дават ги замъглени, нищо не се вижда. Обсъждат какво е това замъгленото, което не се вижда изобщо, нищо не се чува от обясненията, само "би-и-и-п". Искам да гледам нецензурни сезони, убиват всичко забавно.

# 437
Наистина убиват всичко забавно, щом цензурират.
А откога е така? Аз не мксля,че съм гледала цензурирани сериии (или пък не съм разбрала)
И само визуална цензура ли има или И слухова? 😀

# 438
  • София
В началото е така. Забравили сте Stuck Out Tongue Winking Eye
После се оправят нещата.

# 439
  • In transit
Последния път, като даваха сериала пак коментирахме, че в началото имаше цензура. След това я махнаха.

# 440
Последните няколко повторения са с цензура. После ги няма.
Даже и Естела като се появи в началото има цензура.

# 441
Наистина убиват всичко забавно, щом цензурират.
А откога е така? Аз не мксля,че съм гледала цензурирани сериии (или пък не съм разбрала)
И само визуална цензура ли има или И слухова? 😀

И визуална, и слухов цензура - нито го показват, нито го казват какво е.

# 442
Наистина е отвратителна тази цензура. Преди я нямаше. Дали не я сложиха, когато пуснаха сериала по главната БТВ, по обед?

# 443
Да, точно тогава  сложиха цензурата.

# 444
  • София
Начо Герерос септември ще идва отново в България, ако не се лъжа на 10 септември имат спектакъл.

И мен ме дразни тази цензура, но пък винаги е смях с този сериал.

# 445
За Ракел се чудя, толкова е хубава в "Щурите съседи" и тук в първия сезон, докато е брокер. В следващите сезони чак не ми изглежда същата актриса.

# 446
За Ракел се чудя, толкова е хубава в "Щурите съседи" и тук в първия сезон, докато е брокер. В следващите сезони чак не ми изглежда същата актриса.

Казват, че се дължи на операциите, които си прави
Не случайно Нинес постояно се шегува с нея, че е изкуствена 😂

# 447
Реших, че би ви било интересно това, че Начо Герерос идва в София и ще играе в театъра "Два трона. Две кралици" на 10 септември.

# 448
  • София
Вчера видях, че Кристина Кастаньо (Юдит) е родила момченце, Леон.

# 449
  • София
Антония Сан Хуан (Естела Рейнолдс) е обявила, че има рак. Дано се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт