Новите съседи / La que se avecina

• 41 368
  • 458
  •   2
Отговори
# 420
аз като гледам Маури , не мога да го позная като Лео от последните 2 сезона на новите съседи
Маури от Щурите съседи е лудият пианист от Новите съседи. Лео от Новите го няма в Щурите.

А кубинецът Яго (този от зелените, който се сваля с баровката), не е ли Силвио от Новите съседи, беше гей, съквартирант на Кристина /Белен

# 421
Май е той,приличат си.Наближава и Амадор да се появи.

# 422
аз като гледам Маури , не мога да го позная като Лео от последните 2 сезона на новите съседи
Маури от Щурите съседи е лудият пианист от Новите съседи. Лео от Новите го няма в Щурите.

А кубинецът Яго (този от зелените, който се сваля с баровката), не е ли Силвио от Новите съседи, беше гей, съквартирант на Кристина /Белен

Да, не Лео, Бурно е Маури в Новите съседи. Що все си мислех че е Лео. Grinning

# 423
  • In transit
А Карлос не играеше ли и той в НС?

# 424
И в къщи ни прави впечатление, как всички сюжети са копирани едно към едно в Новите съседи.
Аз пък не мога да позная Майте, тук си е нормална, а в Новите само се кокори и кокоши.

# 425
Да, наистина много сюжетни линии са взаимствани, но сякаш в новите съседи са разиграни по-забавно.

# 426
Така е, да.

# 427
......

Отговорих си на въпроса. Същият е.
Актьорът се казва Роберто Сан Мартин.

# 428
Аз съм гледала няколко пъти Новите съседи, но Щурите ги гледам за първи път. Интересни са ми, и на мен ми направи впечатление как се препокриват сюжетите. Карлос ми е много симпатичен и много се надявах да се съберат с Лусия ама май няма да стане.На Билката големия син къде изчезна, че нещо съм изпуснала момента?

# 429
  • Бургас
И двата сериала съм гледала многократно. В Щурите съседи нещата са малко по-обрани, по-близо до истинския живот. И любовните връзки, и номерата, дето си погаждат. В Новите ситуациите са по-хиперболизирани, реакциите-крайни.

# 430
  • София
Новите съседи си ми остава един от любимите сериали, но не мога да отрека, че на моменти ситуациите, в които изпадат, чак на мен ми става неудобно. Имаме си някои изрази, които ползваме в компанията от сериала.

Има ли информация кога ще излезе нов сезон, кои ще участват и най-вече кога ще го видим в родния ефир?

Някои серии съм ги гледала многократно, нямат омръзване.

# 431
Новите съседи отново ще бъде на екран.
От 17 юни, 20:00ч.
Започват от първи сезон.

# 432
Супер! От кога чакам да ги гледам за 18956 път Joy
Погледах малко епизод от щурите съседи, но не ме заинтригува изобщо.

# 433
  • София
Супер! От кога чакам да ги гледам за 18956 път Joy
Погледах малко епизод от щурите съседи, но не ме заинтригува изобщо.

И винаги откривам някой момент, който преди съм пропуснала. А след като ги извъртят, нов сезон ще видим ли?

# 434
  • Пловдив
Аз точно на това се надявам - че през това време новият сезон ще е готов, та нашите да го купят и да го излъчат след нова година

Общи условия

Активация на акаунт