Новите съседи / La que se avecina

• 41 380
  • 458
  •   2
Отговори
# 405
Много им се радвам, да видя артистите как са изглеждали като млади.

# 406
  • велико търново
Кога свършват серийте по бтв комеди?
После какво ще гледаме в 20.00ч?

# 407

Трябва да са до 3-ти юни, ако смятам правилно. Още 69 епизода. След тях идея нямам, може още да не са решили.

# 408

Трябва да са до 3-ти юни, ако смятам правилно. Още 69 епизода. След тях идея нямам, може още да не са решили.
Може да завъртят "Новите съседи" ....и да приключат с новия сезон.
Аз на това се надявам Simple Smile

# 409
Започнали са снимките на 16 сезон.

# 410
Започнали са снимките на 16 сезон.
Да! Ето ги мутрите.

Моя любим Фермин го няма. Sad

# 411
Егати....
Е то кой остана - Антонио, Амадор, Берта, Майте и ако това е Коке...останалото е пълнеж някакъв....

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 00:15 от Lemy

# 412
Е, не е много пълнежът.
Менчу и Йоли са от предишни сезони, доня Фина също, а децата на Амадор и Майте са вече големи.

Сега гледам "Щурите съседи" и виждам колко много случки са използвани и в "Новите съседи", но пък са развити много добре там.
Харесва ми, повтарям се, но се радвам, че отново излъчват сериала.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 15:54 от Fortuna

# 413
  • In transit
Аз открих и много актьори, които съм забравила, че са участвали в двата сериала. Мисля, че скоро метнах икономката на графинята в някоя от сериите.
Наистина са забавни "Щурите съседи". Joy

Леми, то половината ни живот мина с този сериал, децата ни пораснаха с него, нормално е да оредяват актьорите. Някои си и заминаха, лека им пръст.

# 414
Тъжното е, че новите лица и персонажи не ги бива толкова.

# 415
# 416
Тази Билка, направо падам с нея,толкова е разсеяна.Няма новини за новия сезон,почти нищо не качват. Тези дни гледах видео  с актрисата, която играе Юдит.Бременна е в седмия месец.Някои коментари бяха доста злобни.Понеже е на 46 години ,от рода,че е на години да става баба,на майка. Иначе тя изглежда много добре. А в друго видео предлагат за следващата Евровизия да се яви Амадор с Mandanga style.Направо си го представих.

# 417
  • sf
"Юдит" в момента я гледам в един испански сериал. "Toy boy" , има го в Нетфликс. Много е готина.

# 418
  • In transit
Аз все повече се забавлявам с Щурите съседи. Права е Фортуна, че почти всички сюжети за Новите съседи са взети от Щурите. Почти всички образи от НС се появиха вече, бях забравила, че някои са участвали, като Жоржи Санчес. Grinning
Някои са толкова млади, че в първия момент се чудя кой е това.

# 419
аз като гледам Маури , не мога да го позная като Лео от последните 2 сезона на новите съседи

Общи условия

Активация на акаунт