Новите съседи / La que se avecina

• 41 373
  • 458
  •   1
Отговори
# 390
Ще дават ли Щурите съседи?Дъщерята ми каза, че нещо е чула.Много харесвам актрисата, която играе Белен и в първите серии на Новите Кристина. Все попада в едни ситуации.Вчера казаха,че Фермин напуска съседите,новите сезони ще са без него. То и в последния се появи накрая,можеха да му измислят нещо друго.

# 391
  • София
Ще дават ли Щурите съседи?Дъщерята ми каза, че нещо е чула.Много харесвам актрисата, която играе Белен и в първите серии на Новите Кристина. Все попада в едни ситуации.Вчера казаха,че Фермин напуска съседите,новите сезони ще са без него. То и в последния се появи накрая,можеха да му измислят нещо друго.
В края на месеца започват.

# 392
Развлекателен сериал - разтоварва ме Simple Smile

# 393
Много къс сезон този път. Тъкмо стана интересно и свърши.

# 394
  • София
От утре започват да дават Щурите съседи.

# 395
Ще има ли още сезони ?

# 396
Поръчани са още два сезона, като преговаряли с някои от старите актьори да се завърнат.

# 397
Снощи гледах "Щурите съседи". Много мило ми стана да ги видя как са изглеждали в началото. Забавно ми е. Радвам се, че ги повтарят.

# 398
Гледате ли "Щурите съседи"?
Аз, да. Забавни са ми.

# 399
Аз ги гледам .Забавни са ми и на мен.Интересно ми е да си припомня как от тях започна всичко-групата на момичетата, във видеотеката,проблемите със сградата.Май е време да се появи и Милото.
.

# 400
И ние ги гледаме, най-разтоварващият сериал(заедно с Новите съседи, естествено).

# 401
Аз очаквам да се появи Арасели (в "Щурите съседи" мисля, че беше билкарка).
Щурите съседи съм ги гледала по-малко пъти и ми се губят моменти.

# 402
Арасели не си я спомням, явно и на мен ми се губят Simple Smile

# 403
Арасели
Арасели не си я спомням, явно и на мен ми се губят Simple Smile

Арасели беше Билката. Събра се с Енрике (Хуан Куеста), след като Палома умря при падане или нещо подобно.

# 404
Преди не съм ги гледала,сега обаче като няма други си ги гледам все по-често

Общи условия

Активация на акаунт