Новите съседи / La que se avecina

• 41 436
  • 458
  •   2
Отговори
# 330
Благодаря и аз това намерих, номер 49 е, но нещо пише филмс, за това си помислих да не е някакъв киноцентър

Това е продуцентската къща. Там в двора от гугъл мапс се виждат сградите и декорите от филма. Не вярвам да работи ресторанта обаче, въпреки, че има отзиви дори за него, смятам, че някой си прави майтап.

# 331
Хора, сериалът се снима в затворено студио, както са в Бояна. Недейте ходи до Мадрид и да си изгубите времето да търсите блоковете от сериала по обикновените улици. Laughing

Бях гледал преди години по един испански сайт специални клипчета, как заснемат всички епизоди в старите сезони и си е точно едно огромно хале, където са изградили всичко, блока, апартаментите, фоайето, градината, "пътя" отпреде. Естествено снимаха и доста неща в града, но всичко около и в блока си беше в студио, както и повечето сцени в затворени пространства.

Иначе по въпросът, защо продължават да го снимат и едва ли не "опорочават сериала" е ясно - заради пари. Дори и с намалени рейтинги и вече не с такъв интерес в Испания, сериалът все пак запазва прилична аудитория и затова продължават да изкарват епизоди. А и те от няколко години го купиха от Амазон за платформата им в Испания, които дефакто вече наливат парите. Ако си беше останал само по телевизията можеше и вече да го бяха спрели.

И на мен не ми харесват толкова последните няколко сезона (откакто типажи като Менчу се появиха), но по-добре да има нещо ново, отколкото да няма.

# 332
Жалко за починалите....
На мен ми липсва женската групичка хихи

# 333
# 334
Висенте и Фермин дали ще се появят в новия сезон?
Сега гледам първата серия и не ги видях...

# 335
Не ми харесва новия сезон. Новите дубльори също не са ми приятни.

# 336
Не ми харесва новия сезон. Новите дубльори също не са ми приятни.
И на мен не ми харесва..

# 337
Дубльорите на Фина, Майте и Менчу не ми харесват. Особено на Фина.
Днес пропуснах голяма част от серията, но ММ каза, че била по-хубава от вчерашната.

# 338
Вторият епизод беше доста по-добре, но някои сюжетни линии са ми дразнещи...

- всичко с Менчу кажи-речи. Не знам как мина времето и вече направи 5-6 сезона в сериала, но ми е антипатична от години. С всеки сезон са и по-тъпи и по-тъпи моментите. Знам, че им е легендарна актриса, ама вече е време да я разкарват.

- Августин и Лола. Ако това беше преди 2-3 сезона щеше да ми е забавна история, ама Августин в новата сграда го направиха изключително суховат. В предната беше чудесен персонаж и разсмиваше във всяка сцена едва ли не. Но като се преместиха и го развалиха, все с едни и същи дрехи, една и съща физиономия, репликите са му глупави. И на Лола се чудят какво да и измислят да прави. А какво стана с дъщеря и никой не знае явно.

- Самата актриса дето играе Грета също не ми харесва, просто лично предпочитание. Историите с нея не са лоши, но не са и нещо уау. Мъжът и обаче като данъчен инспектор се вписва в картинката на сериала.

Иначе добре, че са Антонио, Бруно, Естебан, Мартин и жена му, Амадор, Майте и донякъде свитата на Маркизата, че да крепят сериала. И Ребека мисля че добре се завърна.

А и също се радвам, че са махнали или ограничили двамата педали и са оставили само момичето Анди в новия сезон. Тя и без това беше най-интересната от тримата, другите въобще не са нужни.

Иначе за превода да, отчайващо зле е за половината герои... Не знам на кой му се е сторило добре да сложат на Фина този тъничък глас, ама ще трябва да си прегледа слухът.

# 339

Висенте най-вероятно няма да се появи. Фермин се връща към края на сезона. Лео също се завръща, но с променена визия и играе друг персонаж. Серхио, Тонин и Урсула също ще участват.

# 340
Дублажа е отвратителен, по зле е и от предишният сезон, на моменти имам чувството, че гледам друг сериал и други персонажи.
Дайте идея къде може да се оплаче човек, някоя страница във facebook или нещо? 🤔

# 341
Рибаря и Менчу още по-луди са ги направили, чак ме дразнят на моменти.Йоли и тя.Липсва Енрике и женската групичка.Маите и Ребека не се ли видяха?Никаква реакция.

# 342
Преди бяха непринудено забавни и свежи, всеки със своя образ. Сега са като палячовци. Пет пъти намалях телевизора, заради този креслив и недодялан превод.

# 343
  • София
Майте не мога да я гледам с този цвят на косата. Много се състарява, още малко и като наборка на Фина ще се докара. Иначе сериала отдавна не е каквото беше, но феновете си го следим и ще ми липсват един ден./старите герои, новите за мен не са част от групата/.

# 344

Висенте най-вероятно няма да се появи. Фермин се връща към края на сезона. Лео също се завръща, но с променена визия и играе друг персонаж. Серхио, Тонин и Урсула също ще участват.
А какво се случи с Висенте??
Нищо не казват...

Общи условия

Активация на акаунт