Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове специална помощ има за студентки в Залцбург?
Каква е цената на самолетните билети за пътуване с автобус от Братислава до Виена?
Какви са изискванията за получаване на детски и семейни надбавки в Австрия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове специална помощ има за студентки в Залцбург?
-
Каква е цената на самолетните билети за пътуване с автобус от Братислава до Виена?
-
Какви са изискванията за получаване на детски и семейни надбавки в Австрия?
-
Какви са цените на билетите за полети със Sky Europe и какво включват?
-
Какви са условията за получаване на семейни помощи в Австрия?
Би трябвало да има някаква помощ за студенти чуженци.
Благодаря за адреса
Не я знаех. Аз самата не мога да се възползвам от нея. Много сложно ми се струва да летя с детето през от Братислава, а и зимата хич не обичам да ходя до БГ. Но ще използвам случая и ще си поканя гости. цената която си посочила (40?) включва ли и автобуса до Виена? Нещо им е малко объркана системата, всиоко показва като такси и все не мога да разбера включен ли е автобуса или не.
Ами, четох въпросите ти и за форцепс, и за следродилна депресия и за фолиева киселина, сега пък за парите... Нямаше и да ги запомня, но ме впечатли че питаш как се ражда с форцепс без да си бременна. Сега се появяваш за пореден път от някъде, дори не казваш живееш ли изобщо в Австрия и задаваш поредния хипотетичен въпрос. Вече няма да се учудя ако не живееш тука, но просто си набираш информация, ей така за всеки случай. Нямам нищо против да помогна, ако съм 'светната' по някакъв въпрос, но не съм сигурна че в случая търсиш помощ. Ако пък питаш само за да си обогатиш общата култура, мисля че също е редно да го кажеш. Уважавай времето на хората!
Тъкмо се настроих да се видя с близки хора, но явно няма да стане.