Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове специална помощ има за студентки в Залцбург?
Каква е цената на самолетните билети за пътуване с автобус от Братислава до Виена?
Какви са изискванията за получаване на детски и семейни надбавки в Австрия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове специална помощ има за студентки в Залцбург?
-
Каква е цената на самолетните билети за пътуване с автобус от Братислава до Виена?
-
Какви са изискванията за получаване на детски и семейни надбавки в Австрия?
-
Какви са цените на билетите за полети със Sky Europe и какво включват?
-
Какви са условията за получаване на семейни помощи в Австрия?

Аz на моето човече съм му направила zадграничен паспорт,zа6тото ходи с баба си и дядо си в БГ беz мен.Ходих специално в бг посолството да питам дали трябва пълномо6тно от мен и там ми каzаха,че 6том детето е австрийски гражданин няма проблем да пътува беz пълномо6тно от родител,т.е. само с паспорта си.Ни6то,че е само на 2 години.И че на бг границата би трябвало да ги интересуват само бг децата,а не австрийчетата,Австрия си поема отговорността zа тях.Ама на6ите пак имали проблеми на Дунав мост...не искали да ги пуснат с детето и т.н.Ясна ви е картинката...Много е гадно така...всички zнаят не6то раzлично и имам чувството,че където и да ходя да се информирам пак 6те има проблеми на границата 
Аz ходих с корема по магаzините,няма как,а по големите не6та като креватче и количка си ги поръчах по каталог...Наистина има прекалено много не6та zа бебета,но и доста ненужни.Приборите например zа стерилиzация...съ6тата работа вър6и и преваряването на бибероните.Ко6че zа боклук zа памперси...
Това се сетих zасега...другите да помагат