Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 351
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
След поредния преглед...няма сърдечна дейност. Излязох от кабинета с направление за хоспитализация и контейнерче за да се вземе генетичен материал.

Cry

Съжелявам Sad

# 211
След поредния преглед...няма сърдечна дейност. Излязох от кабинета с направление за хоспитализация и контейнерче за да се вземе генетичен материал.

Cry

Съжалявам!

# 212

Cry

Изключително много съжалявам. Даже не мога да си представя колко е трудно, но не трябва да спираш да вярваш, че чудото е еей там зад ъгъла и следващия път вашето ангелче ще ви намери и не мисли изобщо за годините, моя позната след два месеца ще ражда на 50. Чудесата се случват ❤️

# 213
И аз ви казвам чао момичета, ембрион няма при мен. Благодаря ви за споделените емоции. Желая ви лека бременност и до финал! ❤

# 214
Съжалявам за дамата, която не е чула сърдечна дейност.
Записвам се за темата в 7 г.с. Със сакче 2.14мм и ембрион 0.48 мм, сърдечна дейност потвърдена.
Но симптомите ме съсипват.
Повръщане, постоянно гадене, спя по цял ден, прилошава ми, пада кръвното, главоболие, температура 37 градуса, даже гъбична инфекция във влагалището развих от бременността, болезнени гърди, емоционално нестабилна тези дни. Ако има симптом, който е известен аз имам всичките. Мъжа ми ме спря от работа. Явно ще се измъча. Започнах да карам своята бременност в къщи на легло от сега. А остават още много месеци.
Споделете моля , ако някой има силно изразени симптоми като мен.
Успех на всички.
Бог да ви пази.

# 215
Здравейте момичета!

Най-после събирам смелост да ви пиша. На 33г, първа бременност ми е и последен МЦ беше на 31.01.

До сега не пишех, защото чувствах, че нямам какво да споделя за момента - едва тази седмица чух за първи път сърчице. Heart

Искам да ви разкажа какво се случи при мен последните 2 седмици и се надявам да вдъхна надежда на всяка от вас, която минава през подобна ситуация.

Първият ми преглед беше преди 2 седмици (5с 3д), в една от най-добрите клиники с добра апаратура в моя град. Видя се само сакче. Седмица по-късно (6с 3д) отидох отново и сакчето беше почти удвоило размера си, но отново нямаше ембрион и заключението на лекаря ми беше, че това е кухо яйце и шансовете са 1:100 да видим ембрион следващата седмица, но ако чхг се увеличава все пак да изчакам. Пуснах чхг за да проверя дали не е спряло да се удвоява - не се удвояваше на 2 дни, но но нарастна от 44k на 62k. Предвид всичко това, изживях ужаса да планирам почти сигурен аборт и да изчета всичко налично по темата. Изобщо не си позволявах да мисля, че има шанс за друго развитие предвид всички изброени фактори - добра клиника, апаратура и оценката 1 на 100. Вчера успях да запиша час при друг лекар, с идеята, че отивам най-вече за второ мнение за аборта - и чудото се случи, вместо да говорим за аборт, видях ембриончето и чух сърце! Просто се беше скрило и се виждаше само под определен ъгъл, по размер отговаря на 6с 4д. Наистина не можех да повярвам, радостта ми беше по-голяма дори от деня, в който видях двете чертички.

Моят извод: добрата апаратура далеч не е основен фактор и гаранция, важен е и опитът на лекаря и винаги има надежда. Грешката ми беше, че не потърсих второ и дори трето мнение веднага и оставих цели 5 дена да вярвам, че ми предстои аборт, на база едно единствено мнение и преглед. Разбира се, резултатът може не винаги да е позитивен и оценката да се потвърди, но така поне негативните емоции ще са оправдани.

Следващият ми преглед е след седмица.

Няма да споменавам имена на лекари, защото допускам, че може да има и други фактори, които не отчитам - целта ми тук е да дам надежда и гледна точка на момичетата, които минават през подобно нещо.

Пожелавам успешна и лека бременност на всички, и сила на дамите, при които възникнаха проблеми!

# 216
Записвам се за темата в 7 г.с. Със сакче 2.14мм и ембрион 0.48 мм, сърдечна дейност потвърдена.
Повръщане, постоянно гадене, спя по цял ден, прилошава ми, пада кръвното, главоболие, температура 37 градуса, даже гъбична инфекция във влагалището развих от бременността, болезнени гърди, емоционално нестабилна тези дни. Ако има симптом, който е известен аз имам всичките. Мъжа ми ме спря от работа. Явно ще се измъча. Започнах да карам своята бременност в къщи на легло от сега. А остават още много месеци.
Успех на всички.
Бог да ви пази.
Здравей и аз съм така ужасно е + че ми хвърчи кръв от носа като повръщам.
8+1 съм днес пак бях на преглед, всичко е наред чух му сърчицето пак, станало е 1.5 см. Изписа ми само  витан C ампули да си слагам на тампон в носа. За гаденето пробвах всичко разрешено не помага, успокоява ме че ще мине след 12с. Не се издържа вече 3та седмица почвам от спалнята на дивана😔

# 217

Успех на всички.
Бог да ви пази.
Здравей и аз съм така ужасно е + че ми хвърчи кръв от носа като повръщам.
8+1 съм днес пак бях на преглед, всичко е наред чух му сърчицето пак, станало е 1.5 см. Изписа ми само  витан C ампули да си слагам на тампон в носа. За гаденето пробвах всичко разрешено не помага, успокоява ме че ще мине след 12с. Не се издържа вече 3та седмица почвам от спалнята на дивана😔

Знаеш ли, може да прозвучи гадно ама се облекчих , че не съм само аз да се чувствам ужасно. За наше успокоение ще кажа , че моята лекарка каза , че е хубаво да си имаме ясни симптоми. Иначе сега съм с температура 37,2 отново каза , че е нормално АГ. За гаденето слагам едни свещички в дупето с извинение. Казват се Вомитусхил S помагат ми за кратко време. След това трябва да сложа пак, но е позволено често , така че бутам от време на време. Днес изтърках дивана отново. Едвам станах да сготвя една супа на мъжа си. Иначе аз нямам апетит.
Изпращам подкрепата си, за тези на които им е лошо. Но съм щастлива и благодарна.

# 218
Здравейте, чак сега откривам темата и много се радвам, че има такава. Аз съм в 7ма седмица от днес с термин за 15ти ноември. Живея във Велики Търново и следващата седмица съм на преглед при доктор Рашкова. Първа бременност ми е и много се вълнувам, но не смея и да се зарадвам още, нямам много изразено гадене, но все пак чувствам някакви симптоми, особено чувствителни гърди. От година и нещо живея в Търново и не познавам много дами в града, ще се радвам да се запознаем и да си споделяме! Лека и безпроблемна бременност желая на всички! Heart

# 219

Здравейте, момичета Simple Smile Днес ми беше първият преглед в 8гс и видях ембриончето, чух му пулса. Добре дошли на новите мами и съжалявам за тези, при които приключват бебешките емоции. Не се обвинявайте, бъдете спокойни и следващият път всичко ще е наред! И аз съм била от двете страни и знам какво е. Действително по-силно изразените симптоми означават, че ембрионът се развива. И на мен ми се гади по цял ден, понякога повръщам, лежа почти по цял ден, гърдите ми са подути и болезнени… Лекарката днес ме успокои, че това ще се случва най-късно до 12гс. Предписа ми едни хапчета за гадене “Емил”, но още не съм ги пробвала. Прикачам и снимка, защото някоя от вас искаше снимки с последен цикъл 25.01.22

# 220
Аз съм вече в 7+5 дни. Симптомите ми намаляха. Още седмица след положителният тест започнаха и имах от всичко. Не можех да стана от леглото. Гадене, повръщане, не можех да ям, нямах апетит, световъртеж...В крайна сметка ме приеха в болница, правиха ми вливки 4 дни, гаденето поотмина. След още една седмица започнаха да намалят симптомите. Сега ми се гади от време на време. Отпаднала съм, спи ми се и си подписвам на обед задължително. Вечер заспивам в 21:00. Пак нямам много апетит, но се храня що годе добре. Аз съм с близнаци и може би за това толкова рано започнаха симптомите. Надявам се, че до 13 г.с. ще отминат и тези симптоми.
Емоционално нестабилна бях в първите седмици, някак си ми дойде в повече, че са две. Докторката ми предписа капките на Бах и с тях се чувствам добре.

# 221
Здравейте, мили дами!

Записвам се и аз с две чертички - последен цикъл 11.02 - тази седмица влизам в 6г.с. От София съм, на 30г - първа бременност.

Началото на април ни очаква преглед за сърдечна дейност.Още не мога да асимилирам какво чудо се заформя в нас, и какви невероятни създания сме ние, за да дадем живот Purple Heart .

Към този момент усещам предимно стандартните неразположения (тип ПМС) в корем, кръст и гърди. Нямам особени промени от към апетит - може би по някога ми се губи; усещам, че следобедно ми се придремва, което е нетипично за мен.

Пожелавам на всички ни лека и успешна бремнност и много се радвам, че ще сме взаимна подкрепа.

Бъдете здрави, мамчета! Flowers Sunflower

Оо здравей ,нова мама ♥️ аз също съм с последен цикъл на 10.02 само че и съм на 29г. Колко е хубаво ,че тука може  да намираме жени с подобни симптомите, термини и т.н Успех желая и лека бременност ☀️

# 222
Здравейте, мили дами!

Записвам се и аз с две чертички - последен цикъл 11.02 - тази седмица влизам в 6г.с. От София съм, на 30г - първа бременност.

Началото на април ни очаква преглед за сърдечна дейност.Още не мога да асимилирам какво чудо се заформя в нас, и какви невероятни създания сме ние, за да дадем живот Purple Heart .

Към този момент усещам предимно стандартните неразположения (тип ПМС) в корем, кръст и гърди. Нямам особени промени от към апетит - може би по някога ми се губи; усещам, че следобедно ми се придремва, което е нетипично за мен.

Пожелавам на всички ни лека и успешна бремнност и много се радвам, че ще сме взаимна подкрепа.

Бъдете здрави, мамчета! Flowers Sunflower

Оо здравей ,нова мама ♥️ аз също съм с последен цикъл на 10.02 само че и съм на 29г. Колко е хубаво ,че тука може  да намираме жени с подобни симптомите, термини и т.н Успех желая и лека бременност ☀️

Tanya.N
И аз съм с последен цикъл 10.02 и съм на 29г 😁 иии ми е първа бременност.. стискам палци на всички мамчета  ❤

# 223
Здравете, днес ходих на преглед отново след една седмица, като бях подготвена за медикаментозен аборт, защото миналата седмица не видяхме ембрион, нито жълтъчно мехурче, а бях в 6+2 дни.
Ето снимка от днес:

Днес съм 7+2 седмица и се видя ембрион, който си отговаря на седмицата и си има сърчице.
Незнам как ще се развият нещата, но искам да вдъхна надежда на себе си и на другите, които са в подобно положение.
ЧХГ не расте на 2 дни, а на 4.5; Прогестерона ми от 100 е паднал на 60 nmol/L; Неотговарящ плоден сак на седмицата без ембрион; Всичко води към неразвиваща се бременност, но ето че днес се случи някакво чудо. И на всичко отгоре картинката се повтаря от миналата година.
Другата седмица пак съм на преглед и се надявам да продължи да се развива и този път да си имаме едно здраво пухкаво бебче през ноември.
Пожелавам го на всички 🤞🏻

# 224
Здравете, днес ходих на преглед отново след една седмица, като бях подготвена за медикаментозен аборт, защото миналата седмица не видяхме ембрион, нито жълтъчно мехурче, а бях в 6+2 дни.
Ето снимка от днес:

Днес съм 7+2 седмица и се видя ембрион, който си отговаря на седмицата и си има сърчице.
Незнам как ще се развият нещата, но искам да вдъхна надежда на себе си и на другите, които са в подобно положение.
ЧХГ не расте на 2 дни, а на 4.5; Прогестерона ми от 100 е паднал на 60 nmol/L; Неотговарящ плоден сак на седмицата без ембрион; Всичко води към неразвиваща се бременност, но ето че днес се случи някакво чудо. И на всичко отгоре картинката се повтаря от миналата година.
Другата седмица пак съм на преглед и се надявам да продължи да се развива и този път да си имаме едно здраво пухкаво бебче през ноември.
Пожелавам го на всички 🤞🏻

Много се радвам и ти пожелавам само добри новини от тук до ноември. Пиеш ли някакви лекарства, заради прогестерона според мен е важно да пиеш

Общи условия

Активация на акаунт