Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 424
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
Аз също съм с малко дете( на 4г) и не му обръщам  много внимание😀, защото ми е лошо почти през целият ден. За сега баща му се занимава с него или е на градина. Искам вече да минава това време и да мине това гадене, защото ми вгорчава живота. Относно работата- аз тепърва започнах след 5 годишна пауза😀 и мисля да не казвам още, защото съм на изпитателен срок, пък и ще мога да работя от вкъщи ако се задържа там.

# 241
Момичета здравейте, много се вълнувам, че ще се присъединя към тази група. в 4-та г.с трябва да съм. Имам вече едно детенце на 5г. и дай боже края на ноември да сме 4-ма вече. На 40години съм, което ме притеснява, но много искахме второ детенце и се престрашихме.

При предишната ми бременност, бях на лекар в 10-та гестационна, все още ли тогава трябва да се отиде?  Поне личната ми лекарка тогава не искаше да ми издаде направление по-рано....

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:26 от Не се сърди, човече

# 242
Момичета здравейте, много се вълнувам, че ще се присъединя към тази група. в 4-та г.с трябва да съм. Имам вече едно детенце на 5г. и дай боже края на ноември да сме 4-ма вече. На 40години съм, което ме притеснява, но много искахме второ детенце и се престрашихме.

При предишната ми бременност, бях на лекар в 10-та гестационна, все още ли тогава трябва да се отиде?  Поне личната ми лекарка тогава не искаше да ми издаде направление по-рано....
Честита бременост .
Дай боже всичко да е наред и да гушнеш бебенцето.
Лека бременост.
Всичко най добро ти желая.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:27 от Не се сърди, човече

# 243

Добре дошла от и леко бременеене! 🤗
За прегледа аз лично ако трябваше да чакам до 10-та седмица щях да се побъркам. Отидох веднага след теста (началото на 5-та седмица), за да се потвърди плоден сак и след това ходих горе долу веднъж седмично, за да съм сигурна, че се развива докато този понеделник не видяхме сърдечна дейност ❤️

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:27 от Не се сърди, човече

# 244
С тази бременност първо ще си довърша майчинството, което е до Август. С първата бременност излязох болничен още през 2ри месец. Звъннах на работодателката ми, тя знаеше, че съм бременна. Казах и, че по цял ден ми е лошо, обясних и ситуацията. Тя беше съгласна да изляза болничен, дори предложи.
Благодаря за отговора. Simple Smile А общо взето още от началото казахте, че докрай ще вземете болничен, така ли?

# 245
Здравейте, и аз се записвам. Бях на преглед в  7ма седмица и се видя пулс. Докторката каза, че няма да пуска да го чуем, тъй като било вредно (не знаех). И ме извика чак в 12та седмица на фетална морфология. Аз мисля за нея да отида при друг специалист като цяло. Мислех при Чачева. Някой ориентирал ли се е къде ще прави ФМ? Но да ви питам вие колко често ходите на прегледи? Също така ми даде контакт за пренатест, който съм решила да правя и ми каза в 11та седмица да го направя. А БХС кога се прави, в коя седмица?
Ох, и освен това леко полудявам, защото преди да разбера, че съм бременна бях на гости и пих 2 чаши вино, а аз по принцип изобщо не пия и това е много голямо количество за мен и ми е много притеснено. Лекарката каза, че нямало проблем, но какво да каже?!

# 246
Благодаря на всички за топлото посрещане. Simple Smile Радостта е голяма, както и притеснението. След 5 години вече съм забравила тотално всичко. Аз съм от София, момичетата, които са и те от тук, къде сте решили да правите фетална?

# 247
Здравейте,
чета ви от създаването на групата, но не смея да се запиша толкова рано! С положителен тест от 19.03.2022, очакван първи преглед 30.03.2022.
Мислех да изчакам прегледа, но ....записвам се!
Честит празник! И да си пожелаем една щастлива година с увеличаване на семейството!

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:28 от Не се сърди, човече

# 248
И аз се включвам в дискусията. Последна менструация 09.02, 3 положителни теста от 13 и 14.03, потвърдена бременност от лекар на 23.03. Тогава ми записа 6г.с. + 1, вчера имах зацапване и ходих при друг лекар, 6 г.с. + 3, общо взето някъде през ноември термин Joy На 07.04 пак съм на преглед, а през май на БХС. Не съм се спряла конкретно на следящ лекар, още се лутам, но за момента ходя в МБАЛ Надежда. Вчера чух сърчицето, много беше интересно.

# 249
Здравейте 🌞 Включвам се и аз към вас в 6 г.с. И термин 17.11.2022г.На 30.03 сряда ще съм на преглед ,дано всичко да е наред.Нямам търпение и се надявам да чуя туптене на сърчице!❤Втора бременност ми е ,при първата всичко беше наред.
Леко бременеене на всички ! ❤🌞🌺

# 250
С тази бременност първо ще си довърша майчинството, което е до Август. С първата бременност излязох болничен още през 2ри месец. Звъннах на работодателката ми, тя знаеше, че съм бременна. Казах и, че по цял ден ми е лошо, обясних и ситуацията. Тя беше съгласна да изляза болничен, дори предложи.
Благодаря за отговора. Simple Smile А общо взето още от началото казахте, че докрай ще вземете болничен, така ли?
Да

# 251
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз с голямо вълнение се записвам сред вас Simple Smile
Аз съм в 6г.с, вчера бях на ехограф и чух сърдечни тонове.
Това ми е втора бременност, вече имам една госпожица на 2г 6м и интересното е, че суупер рано усетих, че съм бременна този път.
Моят ориентировъчен термин е 17.11.2022

С миналата си бременност също бях в подобна група и ми беше много приятно да си пишем с мамите, та се надявам и сега да си споделяме приятните емоции по процеса на бременеене Simple Smile

# 252
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз с голямо вълнение се записвам сред вас Simple Smile
Аз съм в 6г.с, вчера бях на ехограф и чух сърдечни тонове.
Това ми е втора бременност, вече имам една госпожица на 2г 6м и интересното е, че суупер рано усетих, че съм бременна този път.
Моят ориентировъчен термин е 17.11.2022

С миналата си бременност също бях в подобна група и ми беше много приятно да си пишем с мамите, та се надявам и сега да си споделяме приятните емоции по процеса на бременеене Simple Smile
Добре дошла!🥰

# 253
Аз да попитам какво стана със групата Ноемврийски бебета 2020

# 254
Здравейте, мами аз съм в 7 г.с. първа бременност ми е много се радвам и вълнувам!!
Днес чухме сърчицето , много съм щастлива!!!
HugHeartHug Леко бременеене и пухкав финал ,пожелавам на всички, Бог с нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт