Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 865
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, мами,
Заповядайте във фб група:
https://www.facebook.com/groups/311007201104231/?ref=share

Нека да се запознаем там Simple Smile

Вече има ФБ група от доста време, където сме доста хора с установени вече комуникации, невиждам защо е още една освен да обърква

# 406
И коя е групата

Здравейте, мами,

Вече има ФБ група от доста време, където сме доста хора с установени вече комуникации, невиждам защо е още една освен да обърква

# 407
Здравейте!И аз съм с първа бременност терминът ми е на 19.11.2022 г.След 2 години чакане и много притеснения всичко стана спонтанно дори не го очаквах. Пожелавам на всички лека бременност и пухкав финал!

# 408
Здравейте мамита ,как са гърдите ви ?Моите ден след ден са все по-малко чувствителни .В 10г.с. съм ..При вас как е?

# 409
И моите така, но честно казано, ако не са те почти не мога да кажа, че съм бременна. Grinning Единствено и коремът ми леко издава.
Да ви успокоя, в 12-та седмица съм и нямам никакво гадене, така че има надежда. Дори след тежкото ядене по празниците и пътуването напред-назад, съм си добре. Blush

# 410
Здрвайте момичета и честит празник, надявам се, че всички карате лека и безпроблемна бременност! Heart

Много ще се радвам ако може да ми помогнете с една чуденка. В 10г.с. седмица съм и скоро ще трябва да отида за Фетална морфология и БХС, обаче се чудя къде. От София съм и така като гледам май не навсякъде има това изследване за ранната фетална морфология, нямам представа и кои специалисти го извършват. Някой от София може ли да ме посъветва къде мога да отида и при кого, защото се притеснявам, че ако не си запазя час по-рано, може да оплескам нещо..? Следя се във Вита1 при доктор Деянова (прекрасна лекарка, която преглежда и в Света София по здравна каса), но не съм сигурна дали във Вита мога да направя изследването и дали апаратурата е добра. Успях да намеря инфо, че ФМ се прави и в Майчин дом, но при кого там нямам идея  Grinning Извинявам се ако питането ми е малко глупаво, обаче съм доста объркана с тези изследвания.. Мерси предварително! 🤗

# 411
Здравейте момичета, не съм писала от известно време. Моите гърди са добре, нищо не усещам като ефект върху тях. Повръщането се влоши последните 10тина дни, два пъти чак малко кръв имаше, но пък днес до момента не ми е ставало лошо. За БХС къде да се прави не мога да дам съвет, моята лекарка ме записа за д-р Михова в Надежда, държеше да съм при нея. Графика й се запълвал буквално в момента в който пуснат свободните часове за следващия месец. Пада ми се изследването да бъде в 11с+6. В последствие няколко дружки ми споделиха, че БХС без фетална морфология в същия ден нямало много смисъл, не знам доколко е така наистина. Пожелавам ви всички да си намерите подходящите лекари и само позитивни новини в темата!

# 412
Аз си записах час за фетална морфология в Марковс. Попитаха ме дали искам и БХС, но ще го направя в Майчин дом понеже там се следя. Иначе е по-удобно да се направят на едно място. Като цяло и аз се чудех къде да отида и намерих положителни мнения за там от форума.

# 413
И коя е групата

Здравейте, мами,

Ето тази

https://www.facebook.com/groups/663684828252071/?ref=share

# 414
Честит Празник!
Да попитам - какви продукти използвате против стрии?
Преди ползвах крем на Elancyl и бях страшно доволна, но се оказа, че вече не внасят марката и купих уж сходен продукт на Lierac / но не ми харесва/.
Моля за препоръки за кремове или гелове / без олиа - понеже не понасям да се чувствам цялата мазна/.
Има ли някоя дама ползваща крема на Biobaza, че си мисля за него евентуално.
Благодаря Simple Smile

# 415
Аз направих феталната морфология при моята лекарка и в същият ден отидох в Майчин дом да ми вземат кръв за скрининга( там е безплатно). За всеки случай отидох и на второ мнение при д-р Марков във “Марковс”, защото предпочитам за такова изследване да ме прегледа специалист в тази област. Мисля, че в “Марковс” всички са добри и при който и да се запишете е ок. Там вече не правих скрининг( кръв), защото няма смисъл два пъти. Иначе д-р Стратиева е добра в Оскар Клиник, в “Надежда” също д-р Михова, но за нея надали ще успеете да запазите час, защото е пълно😀.

# 416
И аз съм + за Марковс за ФМ. Препоръчаха ми и Фемина.

# 417
Аз също ще съм в Марковс. АГ настоя да съм там, а аз така или иначе не си бях набелязала друго място.

# 418
  • София
Здравейте, очакваме втората си госпожица на 1 Ноември тази година. До тук изследванията бяха перфектни както и първата фетална морфология. На БХС обаче при мен излезна висок риск от синдром на Даун и препоръчаха да се направи генетичен тест. Има ли такива от вас, които са правили с или без лош резултат на БХС? Интересувам се дали съвпаднаха резултатите от двете изследвания или напротив? Благодаря предварително

# 419
Здравейте, очакваме втората си госпожица на 1 Ноември тази година. До тук изследванията бяха перфектни както и първата фетална морфология. На БХС обаче при мен излезна висок риск от синдром на Даун и препоръчаха да се направи генетичен тест. Има ли такива от вас, които са правили с или без лош резултат на БХС? Интересувам се дали съвпаднаха резултатите от двете изследвания или напротив? Благодаря предварително

Аз си направих пренатален тест, тоя бхс е една статистика и никога не бих го направила да се филмирам излишно. Попринцип съм паника и няма да ми е спокойно и
1 : 10 000 да ми пише, искам категоричен отговор" да-не", знам че и прената е 99,9%но все пак е по-добрия вариант от статистика.

Общи условия

Активация на акаунт