Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 519
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Два, два Simple Smile Плюс това си има кръвни изследвания и други, който няма да плащате. Аз не чакам по 30мин. Тя доста повече разпитва от другата следяща ме АГ. До колкото помня и 2-пъти тонове имаше.

# 691
Здравейте момичета,
Подарявам на някоя бъдеща мама на момиче , почти неизползвани дрешки размер 62, космонафт розов 62 размер и
кафяво кенгуру.

# 692
Момичета, а как сте емоционално?
Винаги съм била много уравновесен човек, но в последните 2-3 седмици не мога да се позная. Плача от най-малките неразположения или, ако нещо дори малко ме ядоса или притесни. Да не говорим какви скандали вдигам на мъжа ми. Знам и, че подобни смени в настроенията не са особено полезни, но просто не знам какво да направя. Гледам веднъж на ден да пия чай от лайка, колкото и малък ефект да има, пускам си релаксираща музика, чета книга, разсейвам се с работа и пак, стане ли нещо, все едно светът се срива. Направо ужас...

# 693
И аз на моменти съм много емоционална за някакви дреболии и си плача по веднъж дневно профилактично, но като се срещам с приятели и постоянно се разхождам някъде, се чувствам по - добре. Още от сега мисля за раждане и как ще мине и това много ме тормози. Според мен не трябва да се вглъбявате в това състояние.

Винаги съм била много уравновесен човек, но в последните 2-3 седмици не мога да се позная. Плача от най-малките неразположения или, ако нещо дори малко ме ядоса или притесни. Да не говорим какви скандали вдигам на мъжа ми. Знам и, че подобни смени в настроенията не са особено полезни, но просто не знам какво да направя. Гледам веднъж на ден да пия чай от лайка, колкото и малък ефект да има, пускам си релаксираща музика, чета книга, разсейвам се с работа и пак, стане ли нещо, все едно светът се срива. Направо ужас...

# 694
Аз винаги съм била емоционална и лесно се разстройвам, плача и т.н. Сега общо взето нещата са по същия начин Grinning но пък бързо ми минава… хапвайте повече храни, които вдигат настроението и правете неща, които ви доставят удоволствие, пък при нужда не виждам нищо страшно да се поплаче или да се поскараш с някого Grinning

# 695
аз като цяло не съм много емоционален човек, или поне външно. абе като цяло трудно може нещо да ме бутне.. сега горе долу съм си същата. но има ли нещо, което да ме издразни също вдигам скандали и почват едни сълзии.. много смотано Grinning правя огромен проблем от най-малкото.. главно с мъж ми. иначе забелязвам, че сега постоянно искам да прегръщам, мачкам и тормозя дъщеря ми. не, че преди не съм искала.. ама сега, ако може все да е у мен да я мачкам.. ест не става, на 4 е и не дава чак толкова Grinning Grinning според мен тия емоции няма как да се контролират в момента.. освен някак да се абстрахираш и да не ти пука, нямам идея..

# 696
Здравейте, включвам се и аз в темата 😁
Измислихте ли вече имена за бебчетата?
Още от предишната бременност си водя записки, кои имена ми харесват за момче и момиче и ето.. Чакаме момиче ❤️
За мое очудване ММ харесва едно от предложените от мен имена а именно Жаклин и на галено Жаки.
Жаклин Димитрова, звучи ли ви смешно?
Винаги съм искала да избягам от вечните имена Никол, Виктория, Александра, София, Мария и т. Н.

# 697
Аз ще имам момче и още не съм избрала име. За момиче също обмислях Жаклин, защото първата буква е моята. И на мен също ми харесва името. За момче се колебая между Теодор и Владимир или Владислав. Притеснява ме да не му казват Тошо. 😁
Още от предишната бременност си водя записки, кои имена ми харесват за момче и момиче и ето.. Чакаме момиче ❤️
За мое очудване ММ харесва едно от предложените от мен имена а именно Жаклин и на галено Жаки.
Винаги съм искала да избягам от вечните имена Никол, Виктория, Александра, София, Мария и т. Н.

# 698
Моят племенник се казва Теодор и му казват ТЕО. Мисля, че което и да изберете  няма да сгрешите. Все пак човекът прави името, а не обратното 😊

# 699
От самото начало мисля имена и чакам с нетърпение да разбера пола Heart Eyes
За момче съм си харесала само едничко - Адриан. За момиче имам няколко (Анжелина, Жасмин, Белла, Алекса са ми фаворитите), но ако се окаже, че е принцеса (а аз силно се надявам да е) ще го мисля дълго кое да избера Grinning
Според мен важното е името да ни харесва и да чувстваме, че ще носи само положителни неща на бебчето, защото има имена, които имат малко неприятен превод. Името, което сте избрали звучи добре с фамилията, не смятам, че е смешно Blush

Още от предишната бременност си водя записки, кои имена ми харесват за момче и момиче и ето.. Чакаме момиче ❤

# 700
Ние гледаме името да звучи добре с фамилията, също как се изговаря на английски, кой номер в класа ще е (не искаме 1ви и последен), дори с какво се римува. ММ е много взискателен. Grinning Имаме няколко женски имена, а мъжко- 0. Засега ще е момиче, ама са ни изненадвали с грешен пол първия път, така че ще видимз

# 701
Бях измислила за момиче, но очакваме момче. Най-вероятно ще е Даниел, баткото е Давид, а за момиче си мислех за Алина

# 702
Ние чакаме 2 момичета и хич не знам как ще измислям имена.

Иначе следящата АГ ми извършва феталните и си съвпадат със седмицата, в която трябва да съм на преглед. Няма смисъл от 2 ехографа в една седмица.

# 703
Да, относно прегледите - прави сте. Отмених редовния, в крайна сметка се препокриват.

# 704
Здравейте, усещате ли бебетата си вече? От коя седмица? Аз съм 18та и мисля че си въобразявам и се чудя дали не е рано за първа бременност?

Общи условия

Активация на акаунт