Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 534
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, и аз се присъединявам към ноемврийските бебчета с термин на 25.11. Може ли линк и към групата във фейсбук?

Групата се казва " Ноемврийски бебета 2022 - Мами с термин Ноември 2022"

# 676
Групата се казва " Ноемврийски бебета 2022 - Мами с термин Ноември 2022"
[/quote]

Благодаря, има ли шанс групата да не е публична, тъй като не успявам да я открия. Намерих септемврийчетата и декемврийчетата само.

# 677
Момичета, какви хранителни добавки приемате? Аз все още съм само на фолиева киселина, АГ каза, че нямам нужда от друго, но понеже за втори път съм хремава се чудя дали не е добре да взимам някакви витаминки или биозин мама /доста хубави отзиви чух за него/.
И как се справяте с гаденето? Моето отшумя след 11-12 седмица, но сега се завърна след едномесечна почивка Confused

# 678
Аз пия prenatal+dha, магнезий, билкова кръв и от няколко дни Биозин, че не се чувствам добре.

# 679
Пренатал+дха, магнерот, бактохелт и утрогестан пия засега.

# 680
Аз взимам Биозин мама по 1 на ден от самото начало. Включиха ми Магнерот, заради леки болки, приличащи на менструални.

# 681
Здравейте,аз съм Яна и терминс ми  е на 7 ноември.Някой ще ражда ли в Тина Киркова?

# 682
Здравей, аз съм се ориентирала натам. Лекарката, при която се следя е Десислава Илиева-Деянова, много съм доволна от нея, вдъхна ми страшно спокойствие още от самото начало, а аз по принцип съм страшно страхлива и филмирана :д Четох из темите за 1АГ и останах с впечатление, че отзивите за самата болница и апаратура са доста добри.

https://
Здравейте,аз съм Яна и терминс ми  е на 7 ноември.Някой ще ражда ли в Тина Киркова?

# 683
Здравейте мами
Втори път се опитвам да се присъединя към групата във ФБ, но не ме приемате явно защото ползвам на мъжа ми ФБ и нямам личен..

# 684
Здравейте момичета, вие като ходите на фетална морфология запазвате ли час и за редовен преглед в същата седмица или съседна, в случай че ви съвпадне? Понеже днес лекарката малко ме обърка, хем каза да запазя час, както обикновено след 3 седмици, хем тогава пък ми е втората фетална и буквално прегледите ще са в една и съща седмица…

# 685
  • София
При мен са били в един и същи ден. Не виждам проблем освен, че лекаря ще ви спести ехографа щом ви гледат на феталната.

# 686
В месеца, в който ходя на фетална, не ходя на преглед при следящия АГ

# 687
В месеца, в който ходя на фетална, не ходя на преглед при следящия АГ
И аз бях така, предишната ми АГ каза, че няма  смисъл след феталната и преглед да се прави, а поне 2 седмици след това.

# 688
Благодаря ви. Blush
Утре ще я питам отново, може би не се е усетила.

# 689
Аз мн не виждам голям смисъл от тия прегледи на АГ.. по здравна каса съм, полагали ми се 2 ехографа и сега само ходя, чакам 30-60 мин пред кабинета, за да ми запишат килограмите.... и ако съм имала въпрос.. даже номера му нямам за нещо спешно. дадоха ми някъв лист с цени, ако съм искала платено да ме гледат.... ми няма.. ще си платя, ама не на теб! втория път като исках да ме види с ехографа гледа и си мрънка под носа.. викам всичко наред ли е, задавам въпроси, дето знам че е хубаво и аз да ги знам... отговаря половинчато... изгаси ехографа... викам ми може ли и аз да погледна?? представяте ли си ! и той вика - ми кажи си бе! Grinning ... кво да ви кажа.. преди да се запиша на консултации там беше мн любезен и всичко точно, ама сега явно с бременни хич не му се бачка. споко, мами, става въпрос са Варна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт