Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 399
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, плахо плахо и аз се записвам в темата. На 25г. съм и днес влизам в 5г.с. (3 + на 13 март) Естествено, не можах да се сдържа и още в петък отидох на лекар, доки ми каза, че може би вижда нещо, но е още много рано и е с много малки размери. Ще ходя на 1 април пак и нямам идея как ще издържа до тогава, страшно много се вълнувам, това ще ми е първа бременност и е много желана. Нямам гадене, но от време на време ми се доспива и ми се вие свят, гърдите ми също са чувствителни. Това, което ме притеснява е адското подуване на корема, някоя от вас има ли подобни оплаквания? Предполагам, че е от газове, но толкова ми се подува, че чак ме боли и малко се притеснявам.

Радвам се, че я има тази група, една идея по-спокойно ми е като знам, че не съм сама в тревогите и вълненията си. Пожелавам на всички, живот и здраве, да гушкаме сладки пухкави бебчета през ноември! Heart

# 181
Здравейте и от мен! Аз съм на 31г, с втора бременост. Имам една госпожица на годинка. Вчера направих тест и разбрах хубавата новина. По МЦ би трябвало утре да влизам в 7г.с., но съм с късна овулация, така че ще чакам прегледа, за да разбера как се движат нещата Simple Smile Притеснява ме само, че миналата седмица цялото семейство бяхме с Ковид и се надявам това да не е рефлектирало върху ембриона!
Искам и да ви попитам дали имате желание да си направим една затворена група във ФБ, която да не е видима? Знам че вече има една, но тя ще стане доста голяма (в което няма нищо лошо, дано има повече бебенца)! С каката членувам в една такава малка затворена група, там сме около 50 момичета, знаем се вече, знаем си дечицата, споделяме си спокойно и сме много задружни. В същото време съм и в друга - видима група (като тази, която съществува вече за нашите ноемврийчета) и там сме над 1300 членове и се губи тази сплотеност и опознаване.
Извинявам се романа, който се получи и желая на всички леко бременеене!

# 182
Аз съм Съгласна за затворена и скрита. С баткото сме в такава само с около 50 майчета и е много приятно.😇

# 183
Момичета с цикъл 26.01 имате ли снимки от ехограф вече,да направим едно сравнение на GS i CRL спрямо седмицата  Simple Smile

# 184
Момичета с цикъл 26.01 имате ли снимки от ехограф вече,да направим едно сравнение на GS i CRL спрямо седмицата  Simple Smile

Аз имам , но не знам как да прикача снимка Sad .

Аз пък да Ви се оплача. Снощи прокървих еднократно (бледо розово). Писах на моя си доктор и той ме прати на преглед в AГ . Отидох аз със свит стомах, почаках си. На прегледа ми съобщиха, че не вижда сърдечна дейност. Можело да ме вкара в болницата ама не виждала смисъл, а и било хубаво да ме видели още едни очи. Та днес в 13 ч. имам час за преглед при моя си доктор, но така ме е страх. А нямам кървене, нямам болки , както при първите два спонтанни аборта.
Надявам се всичко да е наред инаще отново ще се повтори всичко от 2019-та и 2020-та.

Стискайте палци, моляяя!

# 185
В четвъртък съм на преглед. Последно бях с празен сак. Ако в четвъртък всичко е наред, ще кача.

# 186

Утре ще ми е първият преглед и ще пиша дали всичко е наред. Ако съдя по симптомите би трябвало този път да се развива бременност, но ще видим😀

# 187
ето,АГ каза че е много малко ,сака бил малък ,какво да направя аз просто не знам,...

# 188
Здравейте й от мен 🌞
На 24г съм, от  Варна. В събота си правих тест ии след 2те черти и моите сметки съм в 4г.с. (от вчера, последен МЦ-20.02.2022) много съм плаха все още, тъй като имам лош опит по темата (2019г,Мисед аборт в 9г.с.) на 29ти съм на първи преглед и много го чакам вече.. 😃 Смятам, че за симптоми ми е доста рано, но имам сутрешно гадене, непрестанно виене на свят и липса на апетит.

# 189

Аз имам , но не знам как да прикача снимка Sad .

Аз пък да Ви се оплача. Снощи прокървих еднократно (бледо розово). Писах на моя си доктор и той ме прати на преглед в AГ . Отидох аз със свит стомах, почаках си. На прегледа ми съобщиха, че не вижда сърдечна дейност. Можело да ме вкара в болницата ама не виждала смисъл, а и било хубаво да ме видели още едни очи. Та днес в 13 ч. имам час за преглед при моя си доктор, но така ме е страх. А нямам кървене, нямам болки , както при първите два спонтанни аборта.
Надявам се всичко да е наред инаще отново ще се повтори всичко от 2019-та и 2020-та.

Стискайте палци, моляяя!

Стискам палци и се моля всичко да е наред, пиши после как е бил втория преглед 🙏

# 190
Здравейте, момичета! Аз също се присъединявам към вас! Дай боже всички да постигнем мечтата си! След две неуспешни инвитро процедури при нас чудото стана по естествен път Heart В петък бях на преглед и видяхме малката точица Yellow Heart Следващия преглед ще е на 5ти април. Притеснявам се,защото ежедневно имам болки в кръста и яйчниците, дано да е в реда на нещата.. Последен цикъл 10.02 по моите изчисления трябва да съм в 5 г.с. Успех на всички бъдещи момчета

# 191
Здравейте, момичета! Аз също се присъединявам към вас! Дай боже всички да постигнем мечтата си! След две неуспешни инвитро процедури при нас чудото стана по естествен път Heart В петък бях на преглед и видяхме малката точица Yellow Heart Следващия преглед ще е на 5ти април. Притеснявам се,защото ежедневно имам болки в кръста и яйчниците, дано да е в реда на нещата.. Последен цикъл 10.02 по моите изчисления трябва да съм в 5 г.с. Успех на всички бъдещи момчета

Всичко ще е наред!

# 192
Последен цикъл 24.01 снимката е от 09 март, утре съм пак

# 193
Момичета, аз бях до тук за съжаление.

И моя доктор не вижда сърдечна дейност, има някакви неубедителни трептения, но според него е от самия монитор. Дава шанс до петък да ме погледнат още трима лекари и следва кюртаж.

Аз съм отново психически срината, но се надявам пак да успея да изляза от дупката.

Бъдете здрави и с пожелание ноември да си нагушкате бебетата.

# 194
Момичета, аз отивам на спешен преглед в Токуда, че кафявото зацапване продължава в момента в който изляза от вкъщи. Стискайте палци, че корема ми е топка...

Общи условия

Активация на акаунт