Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 492
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
Мисля, че сак се вижда над 1000 чхг, но може и да бъркам. Дано се види нещо при вас. Все пак то бързо се удвоява.

# 271
Здравейте момичета. Току що минах на преглед. С вагинален ехограф ме преглеждаха и се видя плоден сак в матката. За болките каза че са нормални. Сега обаче имам друга драма - този вагинален ехограф да не ми предизвика аборт. Въобще все за нещо намирам да се притеснявам. Не знам как ще издържа докрая с тази тревожност.

# 272
И аз съм така ,все се притеснявам. Имах течение,притеснено ми беше ,сега нямам но корема ме боли-пак същото. Кога ще имам спокойствие не знам

# 273
И аз съм така ,все се притеснявам. Имах течение,притеснено ми беше ,сега нямам но корема ме боли-пак същото. Кога ще имам спокойствие не знам
А ходихте ли на преглед за течението. На мен ви казаха че е нормално и леко течение да има- аз също имам леко течение бяло жълтеникаво, но аз по принцип винаги имам леко течение.

# 274
Ако имаше вариант вагиналния ехограф да ви предизвика аборт нямаше да ви прегледат по този начин. Спокойствието е много важно за вас в момента. Малко е трудно, но се старайте да отсявате за какво се тревожите. 🌞

# 275
Ако имаше вариант вагиналния ехограф да ви предизвика аборт нямаше да ви прегледат по този начин. Спокойствието е много важно за вас в момента. Малко е трудно, но се старайте да отсявате за какво се тревожите. 🌞
По принцип в начална бременност нали именно с вагинален ехограф преглеждат, но аз по принцип съм много тревожна натура, а сега явно тази тревожност допълнително се е увеличила. Благодаря Ви за успокоението и съвета.

# 276
Здравейте, момичета! Реших да пиша в темата, въпреки че все още не съм имала преглед и не знам как се развиват нещата. Според календара съм в 5 г.с. + 2 - предполагаем термин 23 ноември.
Имам един спонтанен аборт през юни 2021 и сега постоянно се притеснявам, но се надявам всичко да е наред. Първият ми преглед ще е във вторник и нямам търпение. Притеснява ме това, че не усещам симпома напрегнати гърди - на моменти са по-напрегнати, но в някои части от деня не.
Засега като симптом имам световъртеж и липса на апетит. Изследвах прогестерон и стойността беше 34.34, което май е към долна граница, но ще го коментирам на прегледа. Вие изследвали ли сте го и как е при вас?
На този етап съм голяма паника / явно заради предишния ми опит/.
Желая на всички късмет и лека бременност до финал. ❤

# 277
Здравейте..записвам се и аз в темата..С положителен тест съм - по мои изчисления съм 4с 4д и термин 01.12, но ако всичко е наред предполагам бебето ще е ноемврийско..3та бременност ми е - имам дъщеря на 3 години и мисед аборт в края на миналата година. Надявам се този път бременността за завърши успешно Simple Smile Още не съм ходила на преглед..

# 278
Здравейте момичета!
Нека се представя и аз 😊
Казвам се Алекс, на 31г. , живея в Англия, а иначе съм от София.
Вероятния ми термин е 27/11 -втора бременност.
Първото ми дете е на 15 месеца. Много съм развълнувана, че ще си има братче или сестричка, и в същото време уплашена как ще се справим с две бебета, но вярвам, че ще успеем някакси 😊
Искам да попитам- има ли сред вас бременни мами, които в момента кърмят и смятат ли да отбиват бебето, как се чувствате? На мен почват да ми стават по-чувствителни зърната и понякога имам чувството че ще ме изяде това дете 😃
И накрая искам да пожелая на всички лека и спокойна бременност!

# 279
Здравейте момичета!
Нека се представя и аз 😊
Казвам се Алекс, на 31г. , живея в Англия, а иначе съм от София.
Вероятния ми термин е 27/11 -втора бременност.
Първото ми дете е на 15 месеца. Много съм развълнувана, че ще си има братче или сестричка, и в същото време уплашена как ще се справим с две бебета, но вярвам, че ще успеем някакси 😊
Искам да попитам- има ли сред вас бременни мами, които в момента кърмят и смятат ли да отбиват бебето, как се чувствате? На мен почват да ми стават по-чувствителни зърната и понякога имам чувството че ще ме изяде това дете 😃
И накрая искам да пожелая на всички лека и спокойна бременност!
Здравей, Алекс! Аз имам госпожица на почти 13 месеца, която все още кърмя. Засега все още не съм усетила гърдите ми да са по-чувствителни и съответно нямам дискомфорт при кърменето, надявам се и така да си остане. Към края на април предстой ваксината за морбили на малката и мисля до месец след това да приключваме с кърменето. Но ще видя как ще се развият нещата.
Иначе в момента, в който видях двете чертички рязко ми стана притеснено как ще се оправяме с две дивачета, въпреки че и двете са планувани и желани, но все ще се справим някакси, да не сме единствените я 😁

# 280
Добро утро! Днес сутринта се събудих с никакви симптоми ,гърдите ми са като прани чорапи,нямам болка гадене нищо.. дали е нормално 8с и 5дни съм днес . Много странно

# 281
Добро утро, Today mama.
Аз също постоянно следя за симптоми - има ли,  няма ли и започвам да си мисля, че човек като много се вторачва, все ще забележи нещо.
Вие чухте ли сърчице?

# 282
Ssstefiii, а твоята госпожица пие ли вода достатъчно, защото моя господинчо почти не пие и общо взето се хидратира с кърмата. Това най-много ме притеснява относно отбиването. Пробвала съм какви ли не чаши, но повече от 50 мл. не изпива и не знам как да го науча.  
Today mama , какви признаци си имала досега?  
Аз с първата бременност нямах никакви признаци в началото. Малко по- късно се появиха няколко - постоянно запушен нос, понякога задух и ми ставаше тежко дори от една хапка.

# 283
alex2710, оххх това с водата е болен въпрос... имаме целия арсенал от шишета и чаши, които съществуват... започна да пие повечко вода от около месец-два, но в момента е на вълна пиене и плюене и не мога да засека колко изпива. Според мен децата много добре разбират нуждите си и си мисля, че след отбиване ще започнат да приемат повече вода. Само гледай да не отбиваш точно през лятото, че знам че това е единственият неподходящ сезон 🙂

# 284
Да чухме сърцето в 6г.с ,имах зацапване седмица и малко,на хапчета и инжекции сега няма нищо от миналата сряда. Симптомите главоболие , гърди,гадене следобед повече и отпадналост , придърпване ,стягане ,много.... Днес сутринта нищо (като друг човек съм )

Общи условия

Активация на акаунт