Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 864
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря! Истината е, че наистина не съм обмисляла тези тестове. Първият път не ми се е налагало и не са ми и препоръчвали.

# 421
Благодаря! Истината е, че наистина не съм обмисляла тези тестове. Първият път не ми се е налагало и не са ми и препоръчвали.
[/quote
И на мен не са ми препоръчвали не сме в рискова възраст нито имаме в родовете, което за мен не е пак показател, но бях сигурна че ще направя.

# 422
Здравейте момичета ,

на 20ти си видяхме бебчето 3см и се движеше много Heart бях в 9та сед и 3 дена. Сега на 9.05 имаме час за фетална морфология ,нямам търпение пак да го видим и всичко да е наред. Ще си я правя в София / тука живеем за момента/ при доц. Мазнейкова в Св. София. /моя позната акушерка ми я препоръча/ Вие как се чувтвате вече ? Аз съм постоянно гладна и ако не ям в близките 15 мин почва веднага да ме боли стомаха или да ми става замаляло. Има моменти ,в които се чувствам нормално ,та чак ми е нереално ,че има бебче в мен. Първа бременост ми е ,много желана ,но ми е пълно с нови чувства.. дори и като го искаш ,според мен като стане реално е друго. :Д
Бъдете здрави!

# 423
Здравейте, записвам се и аз с първа бременност, термин 7.11. При мен също усещанията са почти никакви. Единствено гърдите ме болят и то един ден повече, друг ден само при натиск. Утре имам час за ФМ, а последния ми преглед беше в 10г.с.

# 424
Здравейте момичета, някоя случайно да е ходила на фетална морфология и биохимичен вече?
Интересно ми е дали първо взимат кръв, а после прегледа или обратно? И съответно как получаваме резултата от биохимичния?
Ще ходя в МЦ Марковс, като гледам е доста популярен и тук в темата. Таткото също ще дойде с мен, пък дано го пуснат вътре. Blush

# 425
  • София
Аз бях вече на Фетална, но БХС го правих в Майчин дом. От там поне резултатите се получват без парола просто се въвеждат имена и дата на пробовземане.

# 426
Записвам се и аз първа бременост термина на 25ти живот и здраве.

# 427
Здравей, след ФМ е БХС. Марковс ми казаха, че резултатът е готов за 3 дни.

Здравейте момичета, някоя случайно да е ходила на фетална морфология и биохимичен вече?
Интересно ми е дали първо взимат кръв, а после прегледа или обратно? И съответно как получаваме резултата от биохимичния?
Ще ходя в МЦ Марковс, като гледам е доста популярен и тук в темата. Таткото също ще дойде с мен, пък дано го пуснат вътре. Blush

# 428
Здравейте аз ще ходя в Щерев комбинирано на БХС и Фетална морфология .Кръвните изследвания ще ги направя предишния ден (15.05) и ми казаха че същия ден още ще ми кажат резултатите след прегледа (16.05) ...

# 429
Аз бях на ФМ днес в Надежда при Чачева. Изследването за БХС е веднага след прегледа. Казаха ми, че ще звъннат, ако има нещо притеснително в изследването. Искаха да сме с маски в Надежда, така че си носете да не обикаляте да търсите откъде да си купите 😁

# 430
Да се отчета и аз, правих БХС в Токуда при моето АГ (Д-р Колева), но тя забрави да запише измерванията за назалната кухина (много важно за Даун) защото я извикаха за спешно секцио... Сестрата ми обясни, че ако е видяла нещо притеснително, е щяла да го изкоментира, но все пак така малко съм в несигурност сега и аз ... От кръвните нямам резултати още, но във вторник ще правя пренатален тест по мое осмотрение, а ФМ чак на 9-ти май, така че дано всичко е точно с бебо. На мен ми откриха двурога матка и предна плацента (майка ми и баба ми също са имали, така че съм уцелила лошия ген), и наред с отлепването вече не искам да чувам още екстри честно казано ... АГ спомена, че иска да ми включи клексан (инжекции) и тук вече ме ужаси, ако трябва занапред и това не знам... Много съм се стреснала. Успокои ме единствено, че каза, че бебето е добре и си е наваксало с дните, беше малко назад преди това ...

# 431
  • София
Не знам предната плацента да е лош ген или нещо лошо както цяло, аз и преди и сега съм с такава. При мен пак беше всичко  измерено и съм с висок риск. Колева не я харесвам от едно време… за друга ФМ не я препоръчвам особено за 3-та ако ще е при нея де.

# 432
Мами,каква доза пиете за контракции магнезий и какъв точно ?

# 433
Записвам се и аз в тази тема. Терминът ми е на 14.11 за първа рожба, живи и здрави. Интересува ме има ли тук пловдивски бъдещи мами? 😊 Сега съм на вълна избор на лекар и честно казано си нямам идея как да подходя.. Ако има тема във форума за това ще е супер.

# 434
  • София
За Пловдив мога да препоръчам д-р Стратев в Торакс, знам, че се занимава и с проследяване на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт