Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 684
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
Аз от два дена усещам бебето, вечер. Втора бр. ми е .

# 541
Аз съм 12 гс и усещам трептенето но доста често през деня не знам дали има знаетечние че ми е 2ро

# 542
Здравейте, дами.
При мен мина БХС и резултатите са добри. Малко по-спокойно ми е. За информация - няправих го в майчин дом и там изследването е безплатно. На място има генетик и при взимане на резултатите може да се направи консултация, което е много удобно.
Сега следящият лекар ме вика пак чак след месец и ми се струва много време. Даже ще стане месец и седмица от последния преглед. Знам, че е нормално веднъж в месеца да се ходи, но съм си малко паника. Вие колко често ходите?

# 543
Аз ходя всеки месец на преглед, но като имам фетална, то тогава пропуснам ходенето при АГ в този месец. Бих ходила и по-рядко, ако бременността ми върви добре.
Втора бременност ми е и от първата видях много безсмислени посещения.

# 544
Аз съм в 14г.с. и усещам спазми понякога, усещам лек и бързо отминаващ  дискомфорт ама чак пък бебето.. не мисля че е ..

# 545
Аз съм 10 г.с. и не усещам бебе , то още е много малко. Вчера на прегледа доктора като ми пусна пулса и вика рано е още да го усещаш по-нататъка ще започнеш, но не питах кога по-нататъка.
Каква цена ви излезе БХС и феталната?

# 546
  • БГ
Здравейте,
идвам и аз при вас  с термин 08.11. Simple Smile В момента съм в 14 г.с. втора бременност. Онзи ден бях на фетална морфология (120лв ми взеха) и същия ден отидох да ми вземат кръвен серум за бхс  (не ми взеха пари за бхс). Сега чакам резултата след седмица. Доктора ми каза, че бебето започва да се усеща около 18-19 г.с.  Втора бременност ми е и като изключим  постоянната напрегнатост в гърдите се чувствам добре Simple Smile

# 547
На мен феталната+БХС ми излязоха 220 лв, но доколкото знам може да се отиде в държавна болница и БХС да е безплатен.

Момичета, купували ли сте си специализирани книги за бременността, отглеждането на бебето и т.н.? Аз имам само една, която ми се струва полезна, но и като цяло ми е малко обща като информация и се чудя дали да не потърся още нещо. Чувствам се безкрайно неподготвена, вярно, че бабите ще помагат, но живеем далеч от тях и като цяло ще сме си сами. Ако можете да препоръчате нещо? Blush

# 548
  • София
Аз имам някакви книжки в Pdf формат. Ако искате мога да ги споделя тук и всяка да си изтегли каквото и е нужно Simple Smile

P.S: Прилагам линк за изтегляне на книгите, архивирани са като повечето са в pdf формат. https://dox.abv.bg/download?id=bcb9c5ed91# - Линк за сваляне

И ето още един линк: https://mega.nz/folder/eBJx3Y4K#NPzkl7HYbkdSJi3VxBc3UQ/folder/bQZmFaqL  ( ако не се отваря на някой, кажете и ще сваля книги и архивирам пак Simple Smile )

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 11:00 от I.R.

# 549
С първата бременност мъжът ми беше купил 3 гигантски книги с дебели корици. Не бяха много полезни.  Аз и бабите не слушам. Едната баба искаше да дава мед на дъщеря ми на 8мия месец.
Изгледах много лекции и видеа обаче. Те ми бяха много полезни.
Иначе аз съм в 14гс, втора бременност. Мисля, че усетих 2 пъти бебето, защото знам какво трябва да усетя, а и с втората се усещало по-рано. Но не постоянно и не всеки ден. Може пък и да се заблуждавам.

# 550
Ехаа, жестока колекция 👏 Благодаря 😁

Цитат на: I.R.link=topic=1416534.msg44744501#msg44744501 date=1652253703
Аз имам някакви книжки в Pdf формат. Ако искате мога да ги споделя тук и всяка да си изтегли каквото и е нужно Simple Smile

P.S: Прилагам линк за изтегляне на книгите, архивирани са като повечето са в pdf формат. https://dox.abv.bg/download?id=bcb9c5ed91# - Линк за сваляне

И ето още един линк: https://mega.nz/folder/eBJx3Y4K#NPzkl7HYbkdSJi3VxBc3UQ/folder/bQZmFaqL  ( ако не се отваря на някой, кажете и ще сваля книги и архивирам пак Simple Smile )

# 551
Мами цитонаюазка взимали ли са ви в 15 седмица..и ако неса добре резултатите какво следбва Sad днес при мерене на кръвно ми беше високо 90 на 140 праща ме на кардиолог и ендокринолог (резултата ме притеснява защото ПРОСТЕТЕ МИ ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО ДАЖЕ МЕ Е СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЯ) Но днес разбрах че причина за рак е ЧПВ аз  несъм видяла брадавици при мен но съпруга ми имаше лекува ги и се махнаха

# 552
  • София
Коя група Ви е цитонамазката? При мен взимаха в 12-та седмица.

# 553
Коя група Ви е цитонамазката? При мен взимаха в 12-та седмица.
още неми е излязла днес я направих не се уплашиха от това че човешки папилома вирус предизвиква рак чак днес разбрах Sad мъжа ми имаше брадавици махна ги е Махна ги за един месец но лекаря не е споменавал че трябва да се изследват и аз и сега ме е страх от резултата Sad

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 15:30 от Нели Николова 593643

# 554
  • София
Изчакайте си резултата. Няма място за притеснение в момента.

Общи условия

Активация на акаунт