Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 406
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм в 17-та седмица и не усещам нищо, а постоянно се опитвам да доловя нещичко Grinning
Здравейте, усещате ли бебетата си вече? От коя седмица? Аз съм 18та и мисля че си въобразявам и се чудя дали не е рано за първа бременност?

# 706
Аз също съм в 18 и нищо не усещам. Въпреки че в тази седмица мисля, че могат да се появят първи усещания. Аз съм с обърната матка и четох, че малко по - късно ще усетя бебето. По - скоро не си внушавате.
Здравейте, усещате ли бебетата си вече? От коя седмица? Аз съм 18та и мисля че си въобразявам и се чудя дали не е рано за първа бременност?

# 707
Не е рано. Някои ги осещат в 17, други в 19. Точно в реда на нещата. Аз съм с втора бременност и усещам бебка от 18 г. с, а в момента съм 21 и бая подскача вече 😁

# 708
18та и 2 дена нищо още. На два пъти ми се стори ,че усетих нещо , по-скоро беше пукане ,а втория път като туптене в корема .. и чаках не бяха газове хахахаха Ама знам ли , надявам се до седмица две да го усетя вече. Вторник сме на преглед и се надявам със сигурност да разберем пола.

# 709
Аз съм в 18та, усещам още от 14та. Втора бременност ми е, с две бебета. Може от това да е 😀

# 710
И аз съм в 18та, нищо не усещам засега. АГ-то ми каза, че спрямо разположението на плацентата около 20та седмица ще започна да го усещам. Потвърди на 100%, че е момиче, ама аз си чакам феталната другия месец за най- сигурно.

# 711
Здравейте, от края на 17 г.с. я усещам вече осезаемо, предимно вечер за по мъничко понякога и през деня като поседна. Сега съм 19+2 и ми е малко притеснително, че я усещам ниско долу вдясно. Виждам клипчета на мами в 19-20 седмица и ритниците се виждат около и над пъпа. Дали е нормално да я усещам по-ниско? Като цяло следящите ме бяха казали, че ми е все още ниска плацентата, но ще се вдигне и нямало проблем. В понеделник съм на ЖК и ще разпитвам по-подробно, но все пак ми е интересно дали има мами, които също са усещали потупванията по-долу.

# 712
Аз я усещам по долу, с предна плацента съм и уж казаха, че по късно ще започна да я усещам, но малката от една седмица такива шутове ми бие, дори таткото я усеща като си сложи ръката на корема ми. ❤️(20гс)

# 713
И аз съм 18 г.с. и постоянно се “вслушвам” да усетя нещо, но нищо.
Въпреки, че е индивидуално, до 1-2 седмици ще се усеща бебето ежедневно - така казват.
Бях измислила няколко имена за бъдещ мъж, но ще е дама и сега съм в криза с женските имена. Нямаме единодушие за никое.

# 714
Момичета според Вас дали е удачно да взимам болничен поради стрес на работа. Искат да ми издадат, тъй като през някои дни ми е голямо напрежение на главата, даже единия ден миналата седмица не бях яла нищо. Да ама на работа знаят, че чисто физически всичко е наред с мен и бебето. Честно казано не знам как да постъпя. Хем знам, че всякакъв стрес се отразява на бебето, хем не знам какво да обяснявам на работа ако все пак го взема този болничен. Забелязвам, че ставам разсеяна и забравям, а работата ми не търпи чудене и бавене в някои случаи. Предупредила съм шефовете, че докато мога ще стоя, но не се знае дали няма да е и до утре. Иска ми се да постъпя коректно, не че на някой му дреме за мен.

# 715
  • София
Разбира се, щом не се чувствате комфортно си вземете, защото този стрес се прехвърля и върху бебето. Няма защо да се обеснявате на работа просто кажете, че имате нужда от повече спокойствие. Все пак жената не забременява всеки месец. Помислете най-вече за себе си и комфорта си. Това е моето мнение.

# 716
Момичета според Вас дали е удачно да взимам болничен поради стрес на работа. Искат да ми издадат, тъй като през някои дни ми е голямо напрежение на главата, даже единия ден миналата седмица не бях яла нищо. Да ама на работа знаят, че чисто физически всичко е наред с мен и бебето. Честно казано не знам как да постъпя. Хем знам, че всякакъв стрес се отразява на бебето, хем не знам какво да обяснявам на работа ако все пак го взема този болничен. Забелязвам, че ставам разсеяна и забравям, а работата ми не търпи чудене и бавене в някои случаи. Предупредила съм шефовете, че докато мога ще стоя, но не се знае дали няма да е и до утре. Иска ми се да постъпя коректно, не че на някой му дреме за мен.
Изобщо няма смисъл от обяснение. Дават ви болничен и това е. И при мен е така и чакам моментът, в който ще мо дойде повече напрежението. Взимайте си го и си почивайте.

# 717
Аз си взех още от началото на месеца, защото по цял ден съм на крак и се натоварвам психически и въобще не съм им давала обяснения защо няма да работя повече. В крайна сметка работа ще има почти цял живот, а бременността е много важен период в живота на една жена и трябва да почивате и да сте спокойна. Успех!

# 718
Благодаря за коментарите момичета, ще видя и тази седмица как е положението и ще преценя какво да правя.

# 719
  • БГ
Здравейте,
спортувате ли? Аз започнах да въртя по-малко спинъра след работа а тонус. Simple Smile Определено се чувствам по-добре след лека тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт