На море в България 2022 г.

• 76 591
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Един съвет за децата - можете да им давате пробиотик около седмица преди почивката и по време на цялата почивка също.
Когато дъщеря ми беше на тази възраст ходихме в Мирамар, Обзор, проблеми не сме имали. Успех!

# 646
Да се запиша в темата , да дебна отзиви.
Чудя се възможно ли е с бюджет около 1500-1600лв да се почива в топ сезона 2 възрастни и 2 деца (едното на 12 години и няколко месеца, което за съжаление автоматично го поставя в графа възрастни). Пет нощувки примерно....
Понеже сте на вълна Поморие , там Релакс гледам, че ми се вписва в бюджета и Инкогнито . И двата ол инклузив.

Дъщеря ми е на 12 години,август става на 13. Ще бъдем в Сънрайз Оу Суитс Ризорт Обзор. Там не я таксуват (до 13.99 години е безплатно). Само,че аз хванах ранните записвания и резервирах с 25% отстъпка. Сега няма никаква оферта мисля...

Всяка година ходим на нашето море и да чукна на дърво не сме имали проблеми с вируси. НО! Ходим юни месец и може ци това ни спасява. Просто е по-чисто все още.

# 647
  • при моите любими
Аз бих препоръчала Санта Марина Созопол  https://www.santamarina.bg/ с частен плаж. Страхотно място за почивка. Отдалечено от лудницата, но в същото време с възможност да се разходиш до града бързо и лесно. Комплексът е превъзходен, но и цената му е добра. Друго място, на което ни е било спокойно и със страхотен парк за разходка е Ривиера Златни пясъци http://rivierabulgaria.com/#  Разгледайте ги и мисля, че ще ви харесат.  

И аз мисля, че на нашето черноморие има страхотни места. Просто трябва да откриете своето.

# 648
Да се запиша в темата , да дебна отзиви.
Чудя се възможно ли е с бюджет около 1500-1600лв да се почива в топ сезона 2 възрастни и 2 деца (едното на 12 години и няколко месеца, което за съжаление автоматично го поставя в графа възрастни). Пет нощувки примерно....
Понеже сте на вълна Поморие , там Релакс гледам, че ми се вписва в бюджета и Инкогнито . И двата ол инклузив.
В Релакс  Поморие мои приятели ходят вече 6 години. От тях знам, че хотелът е бюджетен вариант с прилична храна и напитки, и става ако не си претенциозен. Стоят на басейна и се къпят в морето, защото на плажа няма чадъри и шезлонги. Хотелът се намира извън Поморие на косата между морето и езерото, т.е. в нищото. За децата може да е скучно. Няма анимация.
В Икогнито съм почивала още през 2017 г. Хотелът е на украинци. Стаите, ресторанта и общите части на хотела са хубави, но няма двор и около басейна няма достатъчно чадъри и шезлонги. Самият басейн е малък и след обяд е изцяло на сянка. Храната е точно като за ОИ лайт. Имаше скара, салати, 2 вида супи, картофки, спагети, два - три вида готвени ястия, плодове и десети. Закуската е стандартна. Напитките се предлагат само по време на храненията. Не е далеч от южният плаж, който обаче аз не харесах, защото е изкуствено насипван, но поне не е с черен пясък като в старата част на града.
 Хотелът е в гора, в новия град, не е в лудницата и е много приятно за разходки, но и в него няма анимация и за деца е скучно. Няма и двор, в който да играят.
В твоят бюджет влиза хотел Казабланка в Обзор, но ако си до 06.07 или след 26.08 Хубава храна, прилични напитки, анимация за деца и възрастни, безплатен паркинг и е в града, близо до парка и крайбрежната алея. За разходки е много приятно. Преди години в откритият амфитеатър имаше безплатни концерти, представления за деца. Сега не мога да кажа дали е така. Хотелската база вече си плаче за реновиране.
В бюджета ти влизат и: Бела Виста - Синеморец, Ескада бийч - Ахтопол, Тива дел мар - Св. Влас, Престиж Сити 2 - ММЦ Приморско и Оазис дел маре - Лозенец. Виж кой може да ти допадне.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 20:53 от fatalina

# 649
Ривиера на Златните ще отварят ли? Мисля, че последните две лета не са работили.

# 650
Здравейте. Аз също търся като Елена хотел с Ал инклузив за 2 възрастни с 2 деца на 9 и 11г. Ценови диапазон обаче  около 2500 в пиков сезон. Ще ми се и да има забавление (малък аква парк да кажем) за децата и да е на 1 линия. И да е относително спокойно.
Как е на Албена и Елените да кажем?

# 651
  • при моите любими
Ривиера на Златните ще отварят ли? Мисля, че последните две лета не са работили.
Честно казано нямам идея. Споделих места за потребителката, която не е била от 15 години в България и според мен там ще и хареса.

Редактирам се, че на сайта на комплекса пише, че ще работят.

# 652
  • София
Ривиера миналата година работиха - Ривиера - корпус А, Нимфа и Оазис само. Тази май също

# 653
  • There I was on a July morning
Иванита за хотелите на Елените от няколко години са все лоши отзивите. Прочетете в туристическите сайтове, букинг.По-добре е на Албена. Hands V

За Ривиера - и тази година продават само 3 от 5 хотела, а 2020 не работеше целият комплекс.

# 654
  • Сф
Несебър и Слънчев бряг са ми като родни. Не мога да преброя колко време съм прекарал там. Сумарно сигурно е повече от 300 месеца (ние ходим на основно море за по 3 месеца). Наистина стария град е страхотен. Плажовете също са добре. Лично на мен Слънчев бряг ми  писна преди  8-9 години и сменихме мястото за почивка. В Созопол съм описал идеалната за мен схема. Хотел до страхотен плаж и вечерно ходене до стария град с паркиране в по-отдалечения платен паркинг. Стария Созопол е супер чаровен, а крепостната стена е страхотна. Браво на Божидар Димитров. Направи нещо наистина хубаво за града си и за България.

Вие сте първият човек, който го радва шофирането и паркирането в Созопол, особено вечер ,когато се очаква човек да е седнал на маса и да разпуска Wink. И първият, който не е виждал тубите по улиците. Също първият, който обяснява как няма ентеровируси по морето и всичко е въпрос на каляване, настройка? И то, говорим за ходене с  деца. Посмалете малко, все пак и ние понякога пушим цигари Кент! 🤣
Затова е по- горният ироничен пост- не от мен, но кой разбрал, разбирал.
Между другото един чичко от агенция така ме гонеше по темата и на лични  преди време защо аджеба му бъркаме бизнеса като споделяме реални отзиви. 🤣
Та е тази връзка, да не е спам , можеше  просто да споделите прекрасния хотел до прекрасен плаж с прекрасен паркинг , от който може да излезете по всяко време и да се върнете безпроблемно пак да паркирате. Пред хотела. Не в дюните примерно..

# 655
  • София
Fatalina, благодаря. За съжаление ни пускат отпуск цялата фирма и нямам възможност да си избера дати. Или края на юли или началото на август. Не се вписвам в Казабланка. Релакс го знам къде е, били сме на бунгала в района.  Ще погледна и другите хотели как са като цени. Оазис в Лозенец много ми допада, но през всички агенции ми излиза доста солено защото таксуват 3 възрастни и едно дете.

# 656
Несебър и Слънчев бряг са ми като родни. Не мога да преброя колко време съм прекарал там. Сумарно сигурно е повече от 300 месеца (ние ходим на основно море за по 3 месеца). Наистина стария град е страхотен. Плажовете също са добре. Лично на мен Слънчев бряг ми  писна преди  8-9 години и сменихме мястото за почивка. В Созопол съм описал идеалната за мен схема. Хотел до страхотен плаж и вечерно ходене до стария град с паркиране в по-отдалечения платен паркинг. Стария Созопол е супер чаровен, а крепостната стена е страхотна. Браво на Божидар Димитров. Направи нещо наистина хубаво за града си и за България.

Вие сте първият човек, който го радва шофирането и паркирането в Созопол, особено вечер ,когато се очаква човек да е седнал на маса и да разпуска Wink. И първият, който не е виждал тубите по улиците. Също първият, който обяснява как няма ентеровируси по морето и всичко е въпрос на каляване, настройка? И то, говорим за ходене с  деца. Посмалете малко, все пак и ние понякога пушим цигари Кент! 🤣
Затова е по- горният ироничен пост- не от мен, но кой разбрал, разбирал.
Между другото един чичко от агенция така ме гонеше по темата и на лични  преди време защо аджеба му бъркаме бизнеса като споделяме реални отзиви. 🤣
Та е тази връзка, да не е спам , можеше  просто да споделите прекрасния хотел до прекрасен плаж с прекрасен паркинг , от който може да излезете по всяко време и да се върнете безпроблемно пак да паркирате. Пред хотела. Не в дюните примерно..
Прекрасното място, което посещаваме се казва Пясъчна Лилия. Намира се на плаж Каваци. Всеки апартамент си има паркомясто и чадър с два шезлонга. Денем сме по цял ден на плажа, а вечер за 5-10 минутки стигаме до стария град. В супер пик сезон паркираме на яхтено пристанище, а през останалото време срещу Блу бей хотел. Надявам се, че бях полезен. Все пак последните две години изкарахме едни около двеста дни в региона. . . .

# 657
  • Сф
Да, мерси. Отне ми време да видя  по- старите ви постове. Разбрах, че това е Апарт комплекс. А на частният плаж заплащат ли се чадърите?
Хубаво е , да. Но не е нашата почивка . Ние на обед още обръщаме по няколко менти примерно. Все пак сме на почивка . Иначе като цени ми даде прилично за 6 дни юли 2 души обаче 1000 и малко . Просто вечер трябва кола или такси до Созопол. Като беше малко детето ,ходихме на Блу Ориндж и не сме мърдали много, много. Мъжа ми най- мрази да пали кола на почивка. То всъщност е същото , дали ще палиш кола от Созопол до плажа или обратното Защото хубавите плажове са около. Даже като се замисля , предпочитам да съм в града и да паля до Градина примерно ,че поне вечер да има къде да се разхождаме и тн

# 658
Да, мерси. Отне ми време да видя  по- старите ви постове. Разбрах, че това е Апарт комплекс. А на частният плаж заплащат ли се чадърите?
Хубаво е , да. Но не е нашата почивка . Ние на обед още обръщаме по няколко менти примерно. Все пак сме на почивка . Иначе като цени ми даде прилично за 6 дни юли 2 души обаче 1000 и малко . Просто вечер трябва кола или такси до Созопол. Като беше малко детето ,ходихме на Блу Ориндж и не сме мърдали много, много. Мъжа ми най- мрази да пали кола на почивка. То всъщност е същото , дали ще палиш кола от Созопол до плажа или обратното Защото хубавите плажове са около. Даже като се замисля , предпочитам да съм в града и да паля до Градина примерно ,че поне вечер да има къде да се разхождаме и тн
Чадърите са безплатни, а ментите може да си ги вземете от ресторанчето на комплекса (намира се на 10 метра от плажа и освен това готвят вкусно) или от близкото барче. То е малко по-далеч. Примерно на 20-30 метра. Между другото въобще не е същото дали ще стоиш цял ден на плажа и вечер ще запалиш колата или обратното. Женя ми например обича да се пече повечко. Слиза по-рано и се качва след мен. Детето ми пък по цял ден е с борда. Супер готино е да не се налага да мъкнеш това чудо до плажа и обратно. Това си е сериозно изпитание. С две думи на нас ни е в пъти по-приятно и удобно да живеем на пясъка.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 00:03 от Мъфин

# 659
  • Sofia
PureLove, Мъфин, къде мога да направя резервация и да видя цени? Това, което намерих през букинг излиза солено.

Общи условия

Активация на акаунт