На море в България 2022 г.

• 76 759
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Търсим хотел близо до плажа,с 2 деца сме. Предпочитаме с храна и анимация. Нещо подходящо в Приморско например?
Досега предимно в Китен сме били , сега и за новия Куин Нели или Панорама се чудим.

# 181
Toчно под китенска перла е.
На веригата HomeCare Hotels (Арапя дел сол, Приморско дел сол, Блек Сий Стар и др.) е или беше и май през 2021 не работеше.

Посредствен хотел.

# 182
Две години под ред ходим в Бяла и много ни хареса о хотела , и плажа , и заведенията и цените в тях. Хотела Бяла виста лайт клифс, апарт хотел на самия плаж , всеки апартамент е с изглед към морето, като най- централните тераси са сякаш над самата вода. Да не говоря за невероятния все още див плаж и белите скали, красота!

# 183
Две години под ред ходим в Бяла и много ни хареса о хотела , и плажа , и заведенията и цените в тях. Хотела Бяла виста лайт клифс, апарт хотел на самия плаж , всеки апартамент е с изглед към морето, като най- централните тераси са сякаш над самата вода. Да не говоря за невероятния все още див плаж и белите скали, красота!

Не е ли много тесен плажа там?Има ли към хотела паркинг?

# 184
Не знам дали е тесен плажът на Бяла, но определено е неизползваем следобед. Пада една сянка над целия плаж.

# 185
Има паркинг. Сянка е на плажа след 17 часа, зависи кой какво търси. Аз предпочитам чист див плаж и природа. Не седя на плажа цял ден, седя си и на терасата и на басейна.

# 186
  • Сф
Много се дивя като прочета подобен хвалебствен пост за Бяла. Ако бях родена примерно в Англия, сигурно много щеше и на мен да ми харесва плажа на Бяла. Това е едно от местата , на които не бих се върнала и без пари .

# 187
За това казах зависи кой какво търси. Ако ти търсиш семки и фасове в пясъка и миризма на кебапчета, шезлонги един до друг, значи Приморско ще те впечатли повече.

# 188
  • Sofia
А защо трябва да се нападаме? Нали не очаквате някой да примира за "фасове и семки"! Колкото и да ни е малка ивицата, все още има място за всички. Жената се опита да Ви обясни защо не харесва Бяла, а вие скачате. Малко повече толеранс и зачитане на чуждо мнение, никога не са излишни. Simple Smile

# 189
Какви нападки? Аз обясних защо харесвам Бяла и защо не харесвам Приморско!

# 190
Но го обясни една идея по-грубо....

# 191
Може ли да уточните кога точно пада сянката на плажа в Бяла? Защото ако е в 17 часа, не е такъв проблем сякаш. А специално пред този хотел пак ли пада сянка? Защото гледайки снимките, не виждам скали там.

# 192
Аз в Бяла съм била доста отдавна, може би преди 25 години. Сянка си имаше целия следобед. Сега ако нещо се е променило, не знам... Фактът, че толкова години не съм се върнала в този "курорт" е показателен, мисля.

# 193
Плажът на Бяла не е голям, под една скала е и следобед е сянка. Също преди много години съм ходила.  Не помня имаше ли друг плаж.....

# 194
Здравейте, планираме почивка това лято. С детенце на годинка и половина сме. Спрях се на Черноморец, но виждам че имало проблеми с плажа. Дали някои знае в какво състояние са плажовете? Приемам и предложения за друг курорт, подходящ за семейство с малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт