На море в България 2022 г.

• 76 764
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
В сайта на Еврика ми дава, че няма възможност за настаняване до 31.08 както и не виждам код да отстъпка. Къде го гледате?

# 166
  • Sofia
Точно от това се опасявах. За N-та поредна година родните хотелиери тръгнаха с "голямата кошница." Като си знаем нивото на услугата, като отчетем обслужването и презастрояването. Цените, които искат за тази услуга са нереални (говоря за  преди инфлацията). Да не плачат пак в края на сезона?!
@ Аркадия, аз ако съм ще анулирам и резервирам наново.

# 167
  • Пловдив
Намалението на Еврика е по-малко, но с тези -30% на Маджестик излиза, че съм се минала с резервацията си от преди НГ😕
Дайте отзиви за Маджестик?Изглежда много добре!Това не е ли хотела от филма Съни бийч?

# 168
Мнения за Хотел МПМ Арсена Несебър?

# 169
Crystal_Noir,
И аз се чудя... все пак сме 4 семейства, резервирахме на 25% ранни, пък сега са 30... много тъпо така 😐 не, че е някаква непрежалима разлика, но определено се издразних.

slavei4e,
Не съм го посещавала до сега, но съм чела добри отзиви. За първа година е all in обаче, до сега предлагаше само закуска и вечеря.
И не е от сериала, сниман е в съседния Империал Палас. За него обаче отзивите са лоши.

# 170
  • Sofia
Да, разликата не е голяма и май не си заслужава усилията, но си е дразнещо.

# 171
  • В.Търново
Намалението на Еврика е по-малко, но с тези -30% на Маджестик излиза, че съм се минала с резервацията си от преди НГ😕
Анулирай я и направи нова.
Не забравяйте, че в Евриката ще има много украинци. Започвам да чета все по-често, че украинците са с претенции по хотелите и мрънкат с недоволство.

eli70o0
, кода за отстъпка се пише, само ако имаш такъв даден от агенцията за лоялен клиент.

# 172
  • Варна
Писахте в темата и помислих, че е общодостъпен като промоция за всички, каквито правят повечето хотели, особето щом секнат ранните ризервации.

Еврика, както и почти всички хотели по морето, ще настаняват украинци до 31.05.

# 173
Съни бийч е сниман във Виктория палас. Вторият сезон е в Аква парадайз/Аква парк Несебър. Бяхме в хотела август 2021. Хареса ни - особено офертата с безплатно ползване на аква парк. Храната може и по-добре. Помещения и общи части - безупречни.

# 174
  • В.Търново
Кода за отстъпка дава към 3 %.

# 175
Здравейте, чудех се къде според вас моренцето и крайбрежието е най-чисто. Обиколих южното крайбрежие и почти навсякъде е мръсна водата, плуват сакчета боклуци около теб. Плажовете мръсни не се чистят само се заравят боклуците с едно багерче. Та можете ли да ми препоръчате уютно местенце?

Най-чисто - от Шабла нагоре. Почиващите знаят, че никой не е длъжен да ходи след тях да почиства. Всеки си носи торбичка за отпадъците си. Бунгалата са малко диви, но вече има и приятни хотелчета.

# 176
Отзив за хотел там на Север?

# 177
Здравейте! Тази година сме решили да посетим северното черноморие, до сега винаги сме почива ли на юг- Царево и Ахтопол. Може ли насоки за място за настаняване (предпочитам да не е голям хотел), близо до плажа и подходящо за деца?

# 178
Здравейте.Някъкви отзиви за Вилно селище Жасмин в Китен - храна ,паркинг, плажа как е?

# 179
  • В.Търново
Май отдавна никой не е писал за Жасмин. Знам само, че не е на плаж, иначе се води до морето.

Общи условия

Активация на акаунт